| Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe | |
|
|
Autor | Správa |
---|
joco999 Autoškolák
Registrácia : 24.10.2008 Počet príspevkov : 77 Auto : VW GOLF IV. 1.9TDi 115ps
| Predmet: Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe 13/2/2009, 22:33 | |
| chalani nieco mi klepe z lavej strany .....mam vymeneny podvozok za sportovy nove dorazy,silenblok zadny na ramene vymeneny,ulozenie je zkontrolovane este netreba menit,nove capy riadenia,nove stabilizacne tycky,spodne capy nevybite.brzdy som dneska dal dokopy kotuce som dal stiahnut nove platnicky brzdy velmi dobre.ale ani za toho boha neviem co tam vyklepkava pri nerovnosti | |
|
| |
cubic214 Vodič
Vek : 37 Registrácia : 19.10.2008 Počet príspevkov : 158 Bydlisko : ZA
| Predmet: Re: Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe 13/2/2009, 23:14 | |
| gumy stabilizatorov? aspon u mna to si to pekne klepkalo po vymene ticho | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe 13/2/2009, 23:34 | |
| - joco999 napísal:
- chalani nieco mi klepe z lavej strany .....mam vymeneny podvozok za sportovy nove dorazy,silenblok zadny na ramene vymeneny,ulozenie je zkontrolovane este netreba menit,nove capy riadenia,nove stabilizacne tycky,spodne capy nevybite.brzdy som dneska dal dokopy kotuce som dal stiahnut nove platnicky brzdy velmi dobre.ale ani za toho boha neviem co tam vyklepkava pri nerovnosti
a nerobi ti to ked zatacas?? lebo casty problem pri znizenych podvozkoch byva ze klepe stabilizator o poloos.. | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe 14/2/2009, 14:36 | |
| - ivco85 napísal:
- joco999 napísal:
- chalani nieco mi klepe z lavej strany .....mam vymeneny podvozok za sportovy nove dorazy,silenblok zadny na ramene vymeneny,ulozenie je zkontrolovane este netreba menit,nove capy riadenia,nove stabilizacne tycky,spodne capy nevybite.brzdy som dneska dal dokopy kotuce som dal stiahnut nove platnicky brzdy velmi dobre.ale ani za toho boha neviem co tam vyklepkava pri nerovnosti
a nerobi ti to ked zatacas?? lebo casty problem pri znizenych podvozkoch byva ze klepe stabilizator o poloos.. zalezi o kolko si siel dole s podvozkom.Do 40mm ok,ale potom uz treba iny stabilizator a ako pises moze teraz klepat o poloos | |
|
| |
joco999 Autoškolák
| Predmet: Re: Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe 18/2/2009, 00:16 | |
| no gumy stabilizatorov su to neni lebo som dal nove stabilizatory....a mam to nizsie o 55mm ale preco mi klepe len jedna strana???keby to bolo stou poloosou?? | |
|
| |
joco999 Autoškolák
| Predmet: Re: Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe 19/2/2009, 14:59 | |
| noo chalani asi som dosiel na problem lavy vonkajsi klb mam neaky vadnyy kupim novy asi | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe | |
| |
|
| |
| Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe | |
|