VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
joco999
Autoškolák
Autoškolák
joco999

Registrácia : 24.10.2008
Počet príspevkov : 77
Auto : VW GOLF IV. 1.9TDi 115ps

Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe Empty
OdoslaťPredmet: Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe   Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe Icon_minitime13/2/2009, 22:33

chalani nieco mi klepe z lavej strany .....mam vymeneny podvozok za sportovy nove dorazy,silenblok zadny na ramene vymeneny,ulozenie je zkontrolovane este netreba menit,nove capy riadenia,nove stabilizacne tycky,spodne capy nevybite.brzdy som dneska dal dokopy kotuce som dal stiahnut nove platnicky brzdy velmi dobre.ale ani za toho boha neviem co tam vyklepkava pri nerovnosti
Návrat hore Goto down
cubic214
Vodič
Vodič
cubic214

Male
Vek : 37
Registrácia : 19.10.2008
Počet príspevkov : 158

OdoslaťPredmet: Re: Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe   Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe Icon_minitime13/2/2009, 23:14

gumy stabilizatorov? aspon u mna to si to pekne klepkalo po vymene ticho Smile
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe   Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe Icon_minitime13/2/2009, 23:34

joco999 napísal:
chalani nieco mi klepe z lavej strany .....mam vymeneny podvozok za sportovy nove dorazy,silenblok zadny na ramene vymeneny,ulozenie je zkontrolovane este netreba menit,nove capy riadenia,nove stabilizacne tycky,spodne capy nevybite.brzdy som dneska dal dokopy kotuce som dal stiahnut nove platnicky brzdy velmi dobre.ale ani za toho boha neviem co tam vyklepkava pri nerovnosti
a nerobi ti to ked zatacas??
lebo casty problem pri znizenych podvozkoch byva ze klepe stabilizator o poloos..
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe   Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe Icon_minitime14/2/2009, 14:36

ivco85 napísal:
joco999 napísal:
a nerobi ti to ked zatacas??
lebo casty problem pri znizenych podvozkoch byva ze klepe stabilizator o poloos..

zalezi o kolko si siel dole s podvozkom.Do 40mm ok,ale potom uz treba iny stabilizator a ako pises moze teraz klepat o poloos
Návrat hore Goto down
joco999
Autoškolák
Autoškolák
joco999

OdoslaťPredmet: Re: Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe   Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe Icon_minitime18/2/2009, 00:16

no gumy stabilizatorov su to neni lebo som dal nove stabilizatory....a mam to nizsie o 55mm ale preco mi klepe len jedna strana???keby to bolo stou poloosou??
Návrat hore Goto down
joco999
Autoškolák
Autoškolák
joco999

OdoslaťPredmet: Re: Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe   Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe Icon_minitime19/2/2009, 14:59

noo chalani asi som dosiel na problem lavy vonkajsi klb mam neaky vadnyy kupim novy asi
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe   Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Po výmene podvozku, ľavá strana pri nerovnostiach klepe
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» konzervacia podvozku
» Ako na Spevnenie podvozku ???
» zamok dveri soferova strana
» buchanie podvozku

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: