VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Help-Pristrojovka

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male
Vek : 46
Registrácia : 16.11.2007
Počet príspevkov : 108
Auto : G IV 1.4 16V

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime27/11/2007, 21:41

mam mensi problem s pristrojovkou.Neukazuje mi teplotu motora a blika mi signalizacia dobijania.Blika nepravidelne ako sa je zachce,aj ked motor nebezi a kluc mam v zapalovani.Alternator a bateria su o.k.Na VAGU som nezistil nic,vsetko je v poriadku,okrem teplomera.Tak to vyzera ze mam problem s riadiacou jednotkou a budem asi potrebovat novu pristrojovku.Neviete niekto co ma ta sranda bude stat?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime30/11/2007, 03:07

Navypisalo ani chybu cidla teploty??? A ani pristrojovka nevykazuje chyby??? Jazimave... Shocked
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime30/11/2007, 08:40

Na Vagu som nezistil nic.Nevypisalo chybu cidla teploty,lebo to je v poriadku.Nefunguje mi ukazovatel.Ked som skusal jednotlive budiky tak rucicka ukazovatela sa nepohla a vydavalo to zvuk ako ked je zaseknuty motorcek.Ani mi nesvieti kontrolka parkovacich svetiel,ale vyhodnotilo mi to bez zavady.Dosiel som k jedinemu zaveru: riadiaca jednotka panelu pristrojov nekomunikuje =>potrebujem novy panel pristrojov.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime30/11/2007, 20:16

Tak ju skus rozhodit a pozret ten motorcek a cely plosak. Skontrolovat spoje a konetory. A co ja viem tak GIV nema kontrolku parkovaciek Shocked
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime1/12/2007, 09:31

baciluss napísal:
Tak ju skus rozhodit a pozret ten motorcek a cely plosak. Skontrolovat spoje a konetory. A co ja viem tak GIV nema kontrolku parkovaciek Shocked

ale ma kamarat doviezol z Belgicka a ma ju bolo to len pre niektore vyvozne krajiny cize skor vynimka.

to fofko ako hovori baciluss skus pozret dosku moze tam byt len zly kontakt.
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime1/12/2007, 17:49

Prave vcera som to urobil.Tak parkovacky ja nemam,signalizacia teploty mala zaseknute ozubene kolieska,ale este som nevyriesil tu blikajucu bateriu.Mozno bude zly kontakt,ale nemal som dostatok casu,pozriem sa na to zajtra.Dik za rady
Návrat hore Goto down
mirolondon
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 41
Registrácia : 04.01.2008
Počet príspevkov : 26
Auto : VW Golf IV, 1,9TDI

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime15/1/2008, 13:45

Chcem sa spytat, ci neviete ako vymenit ziarovku pod spinacmi kurenia? Da sa to vobec nejako vymenit?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime15/1/2008, 15:09

Idem dat navod do FAQ v tejto sekcii Arrow
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime4/9/2008, 17:05

Nazdar Borci.Tento moj problem uz mam rok ale nemozem sa k tomu nejako dostat.Nakoniec to vyzera ze je problem v pristrojovke.Potrebujem vymenit budiky,mozem narazit na nejaky problem?Totizto jeden chlapik ma trochu zneistil,ze budem mat problem s imobilizerom v pristrojovke.Nasiel som dokonca aj identicke budikz na Polskom Allegre,staci ich len objednat.Takze ak niekto viete,ako je to s ich vymenou?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime11/9/2008, 01:24

fofko napísal:
Nazdar Borci.Tento moj problem uz mam rok ale nemozem sa k tomu nejako dostat.Nakoniec to vyzera ze je problem v pristrojovke.Potrebujem vymenit budiky,mozem narazit na nejaky problem?Totizto jeden chlapik ma trochu zneistil,ze budem mat problem s imobilizerom v pristrojovke.Nasiel som dokonca aj identicke budikz na Polskom Allegre,staci ich len objednat.Takze ak niekto viete,ako je to s ich vymenou?
Ak mas identicke budiky tak len prepises kodovanie podla povodnych. Potom co sa tyka immobilizera tak tak je mensia procedura ako sa postupuje. Teraz nie som na svojom pc ale ked budem skopcim tu proceduru sem.
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime19/9/2008, 22:05

Dik,Baciluss,budem ti vdacny.
Very Happy
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime19/9/2008, 22:11

fofko napísal:
Very Happy
Ked je k tym budikom aj PIN tak to spravis s VAG-om. Len potrebujes dva alebo viac(podla potreby)novych klucov. Kluc ktory uz bol raz nakodovany uz sa neda kodovat. Postup pri kodovani je popisany vo VIS-e.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime5/10/2008, 21:13

fofko napísal:
Very Happy
Uz si nieco poriesil??? Inak by som v tvojom pripade este dobre kukol kabelaz k altiku a pripadne skusil vymanit altik za druhy...aspon na skusku.
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime6/10/2008, 12:06

No ten poliak uz budiky predal ale mam v ponuke druhe od nejakeho manika z Trnavy.Su z buracky tak k nim asi PIN nebude.Bude to problem?Altik mi kontrolovali 3 krat a rozny mechanici.Vzdy ked som niekde prisiel s tymto problemom hned sli po altiku.Nakoniec mykli ramenami ze to bude asi v pristrojovke. Crying or Very sad
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime24/10/2008, 00:04

OPRAVENE Very Happy
Chyba nebola v budikoch ale bol zle zapojeny alternator,teda kable boli prehodene medzi sebou v konektore na alternatore.
Ale vymenil som aj budiky lebo som mal pokazeny analogovy ukazovatel teploty.Nepotreboval som nove kluce,lebo som prekodoval tie povodne(teda nie ja Wink to sa len tak hovori).

Help-Pristrojovka Dsc07811
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime24/10/2008, 00:19

fofko napísal:
OPRAVENE Very Happy
Chyba nebola v budikoch ale bol zle zapojeny alternator,teda kable boli prehodene medzi sebou v konektore na alternatore.
Ale vymenil som aj budiky lebo som mal pokazeny analogovy ukazovatel teploty.Nepotreboval som nove kluce,lebo som prekodoval tie povodne(teda nie ja Wink to sa len tak hovori).

Help-Pristrojovka Dsc07811
A co si urobil so starimi budikmy???
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime24/10/2008, 00:26

tak toto je gol..Smile a to kto preboha prehodil tie kable v konektore??a z akeho dovodu??a za akym ucelom??
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime24/10/2008, 19:53

Nic.mam ich doma.Mozno bude niekto potrebovat a nebude mu vadit ze ukazovatel teploty nefunguje.Dam za dobru cenu

Naposledy upravil fofko dňa 24/10/2008, 20:02, celkom upravené 2 krát.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime24/10/2008, 19:56

fofko napísal:
Nic.mam ich doma.Mozno bude niekto potrebovat a nebude mu vadit ze ukazovatel teploty nefunguje.Dam za dobru cenu Laughing
Co su to za budiky? cislo a vyrobca???
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime24/10/2008, 20:08

Neviem ci ti budu na nieco Baciluss,ale su na benzin,220 km/hod,Made in Germany,cislo 1J0920805
Mam k nim aj PIN
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Help-Pristrojovka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Help-Pristrojovka   Help-Pristrojovka Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Help-Pristrojovka
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» PRISTROJOVKA
» pristrojovka z 2.0GT do 1.6GT
» pristrojovka neukazuje pocitadlo km

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: