| problem s otvaranim clony-bixenon | |
|
|
Autor | Správa |
---|
tdk Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 01.06.2008 Počet príspevkov : 506 Auto : G4 1.9TDI ALH Bydlisko : KE
| Predmet: problem s otvaranim clony-bixenon 9/2/2009, 19:17 | |
| caute. Mam taky podivny problem, s niektorymi z vas som to uz riesil, a fakt dakujem za ochotu a velmi dobre podnety k veci:mam bixenon, nieco ako apophis robil poslednu dobu, le nie D1S ale D2S, tiez z nejakeho auta VW concern. vsetko funguje ako ma, dokial neprejdem povedzme 40-50km (predpokladam ze auto alebo mozno nejaka el.suciastka sa dostatocne nahreje...inac si neviem vysvetlit preco sa to z studena neprejavi). potom to zacne blbnut takym sposobom ze ked prepnemna dialkove, packu posuniem od seba, clona sa nechce otvorit, otvori sa az ked auto vytocim do fakt dost vysokych otacok...3000-4000. vcera som si vsimol a vyskusal to viackrat ze ked vsak packu potihnem len k sebe,ako ked chcem zablikat, otvori sa... VAG nevypisal ziadnu chybu(spor.signal na vypinac okna nepocitam otazka znie, je mozne ze je zla packa a v smere od seba na nej vznikne ubytok napatia a preto to neotvori?pricom v smere k sebe ten ubytok nevznikne?alebo ze je zle rele? este snad jedna poznamka, mam nnapojene aj povodne pridavne (H7) a tie zasvietia v oboch pripadoch... povodne som mal namiesto origo startrov HID ballasty, ale uz mam origo startre z VW stemplom znacky AL.... chcel by som vyskusat druhu packu, nemate nahodou niekto alebo neviete o niekom -mozno niekto menil za tempomat-nasiel som jednu na vw fore ale to uz bol inzerat starsieho data skusal som sa opytat na vw club, ale zatial ziadna odozva....tu si vsak myslim ze sme predsalen blizsi okruh ludi dik | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: problem s otvaranim clony-bixenon 11/2/2009, 22:54 | |
| - tdk napísal:
- caute. Mam taky podivny problem, s niektorymi z vas som to uz riesil, a fakt dakujem za ochotu a velmi dobre podnety
k veci:mam bixenon, nieco ako apophis robil poslednu dobu, le nie D1S ale D2S, tiez z nejakeho auta VW concern. vsetko funguje ako ma, dokial neprejdem povedzme 40-50km (predpokladam ze auto alebo mozno nejaka el.suciastka sa dostatocne nahreje...inac si neviem vysvetlit preco sa to z studena neprejavi). potom to zacne blbnut takym sposobom ze ked prepnemna dialkove, packu posuniem od seba, clona sa nechce otvorit, otvori sa az ked auto vytocim do fakt dost vysokych otacok...3000-4000. vcera som si vsimol a vyskusal to viackrat ze ked vsak packu potihnem len k sebe,ako ked chcem zablikat, otvori sa...
VAG nevypisal ziadnu chybu(spor.signal na vypinac okna nepocitam otazka znie, je mozne ze je zla packa a v smere od seba na nej vznikne ubytok napatia a preto to neotvori?pricom v smere k sebe ten ubytok nevznikne?alebo ze je zle rele?
este snad jedna poznamka, mam nnapojene aj povodne pridavne (H7) a tie zasvietia v oboch pripadoch... povodne som mal namiesto origo startrov HID ballasty, ale uz mam origo startre z VW stemplom znacky AL....
chcel by som vyskusat druhu packu, nemate nahodou niekto alebo neviete o niekom -mozno niekto menil za tempomat-nasiel som jednu na vw fore ale to uz bol inzerat starsieho data
skusal som sa opytat na vw club, ale zatial ziadna odozva....tu si vsak myslim ze sme predsalen blizsi okruh ludi
dik Takze ked som cital tak som zaroven premyslal a ked som sa docital ze ti idu aj H7 v oboch pripadoch tak mi ztrplo...neriskoval by som to koli odberu aby ti nieco nevyhoralo a myslim ze cez tie xenony ta H7 ani nie je vidiet ze svieti z pohladu vodica. Dobre to bola len taka kulturna vlozka Ideme na to...Tak prva otazka...odkial napajas tie H7??? z vodica co ti preklapa clonu? Myslel si na to ze ked ti stale svietia H7 sa to aj viac prehrieva? To uz bola druha otazka co? Ked ti po tom urcitom case nepreklopi clonou tak H7 svietia???(tato otazka je podstatna len v pripade ze H7 su napajane z vedenia co napaja clonu). Packu na svetla mam a mozem ti ju poslat na odskusanie ak chces. Ale najprv skus zapojit H7 tak aby svietili iba ked maju a odsleduj co to spravi. | |
|
| |
tdk Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 01.06.2008 Počet príspevkov : 506 Auto : G4 1.9TDI ALH Bydlisko : KE
| Predmet: Re: problem s otvaranim clony-bixenon 12/2/2009, 10:27 | |
| Clona je napajana z vodicov ktore idu do tej H7, normalne su napojene tie kabliky ktore idu do clony na tie co idu na H7. Na to ze sa to prehrieva som nemyslel, pretoze tak to bolo zrobene ked som ich kupil :)ale pokial viem aj duso(apophis) ma rovnako zrobene svoje svetla, ze mu zapne bixenon aj povodne dialkove (akurat ze tam ma H1 nie H7 v tych povodnych dialkovych).a mozno to ma tak aj boraTDI na svojom crazy frog....ale isty si nie somked mi po urcitom case nepreklopi tu clonu, H7 dialkove zapnu.na ivcov podnet som skusil tie H7 odpojit a odskusat to proste cisto s bixenonom Spravalo sa to vsak znovu trochu divne a sice, ked som zapol svetla a prepol ich na dialkove, tak clonu preklopilo no ked som dialkove vypol nezavrelo ju....akonahle som zapojil len jednu H7 do tych pridavnych ,clona sa vracala spat....jazdil som trochu aj so zapojenou len jednou H7....no problem s clonou sa prejavil znovu a na oboch svetlach, tak som ussudil ze to asi tymi ziarovkami nebude...to ze tie pridavne nejak extra nevidno ked zapne bixenon mas pravdu, no vravim ked som ich odpojil tak svietili dialkove vkuse ked som ich raz zapol dokial som nevypol svetla :)posledna otazka:co si myslel ze mam zapojit H7 aby svietili len ked maju?oni svietia len ked maju...ked zapnem diakove:)na upresnenie:svetla do ktorych je ten bixenon osadeny su svetla H7+H7...viem ze je to neobvykle na G4, no je to tak(znacka FK)...cize mam teraz bixenon+H7....VDAKA baciluss | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: problem s otvaranim clony-bixenon 12/2/2009, 13:24 | |
| - tdk napísal:
- Clona je napajana z vodicov ktore idu do tej H7, normalne su napojene tie kabliky ktore idu do clony na tie co idu na H7. Na to ze sa to prehrieva som nemyslel, pretoze tak to bolo zrobene ked som ich kupil :)ale pokial viem aj duso(apophis) ma rovnako zrobene svoje svetla, ze mu zapne bixenon aj povodne dialkove (akurat ze tam ma H1 nie H7 v tych povodnych dialkovych).a mozno to ma tak aj boraTDI na svojom crazy frog....ale isty si nie somked mi po urcitom case nepreklopi tu clonu, H7 dialkove zapnu.na ivcov podnet som skusil tie H7 odpojit a odskusat to proste cisto s bixenonom Spravalo sa to vsak znovu trochu divne a sice, ked som zapol svetla a prepol ich na dialkove, tak clonu preklopilo no ked som dialkove vypol nezavrelo ju....akonahle som zapojil len jednu H7 do tych pridavnych ,clona sa vracala spat....jazdil som trochu aj so zapojenou len jednou H7....no problem s clonou sa prejavil znovu a na oboch svetlach, tak som ussudil ze to asi tymi ziarovkami nebude...to ze tie pridavne nejak extra nevidno ked zapne bixenon mas pravdu, no vravim ked som ich odpojil tak svietili dialkove vkuse ked som ich raz zapol dokial som nevypol svetla :)posledna otazka:co si myslel ze mam zapojit H7 aby svietili len ked maju?oni svietia len ked maju...ked zapnem diakove:)na upresnenie:svetla do ktorych je ten bixenon osadeny su svetla H7+H7...viem ze je to neobvykle na G4, no je to tak(znacka FK)...cize mam teraz bixenon+H7....VDAKA baciluss
Dobre...dalsia vec je ze na prepinanie medzi dialkovymi a stretavackami sa deje priamo v packe...nie je na to ziadne rele. Dialkove svetla maju svoju vlastnu zem. Prekontroluj ci to nemoze byt nechanicka zavada a skontroluj zem pre dialkove svetla. ALe ked hovoris ze ked packu potiahne a vtedy preklopia tak jedine co by mohlo toto robit(pokial nie nieco priamo na tom xenone) je packa smeroviek. Ta clona je napriamo napojene na drat alebo je to nejakou elektronikou riadene??? | |
|
| |
tdk Pretekár
| Predmet: Re: problem s otvaranim clony-bixenon 12/2/2009, 13:46 | |
| cau baciluss,ako nepada u vas?brzdovka poriesena?:-)ta clona je riadena cievkou, ktora je napajana z tych H7 ako som vravel (idu take dva kabliky z plosaku do kablov na dialkovu H7. tu mensie foto,sorry mal som len mobil v garazi, ked som to mal rozobrate ..inac kde je napojena ta vlastna zem pre dialkove?niekde o karoseriu pri svetle alebo ako?este jedna vec mi stale neda:) ako si myslel ze mam zapojit H7 aby svietili ked maju ))alebo sme sa nerozumeli? | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: problem s otvaranim clony-bixenon 12/2/2009, 14:05 | |
| | |
|
| |
tdk Pretekár
| Predmet: Re: problem s otvaranim clony-bixenon 12/2/2009, 14:14 | |
| super...dik za rady. pozriem poskusam dam vediet....dost dolezite info pre mna je ze dialkace nejdu cez rele....tym padom pada este vacsi tien podozrenia na packu....dal by god zeby to bola ta packa )) | |
|
| |
baciluss VW Junior
| |
| |
tdk Pretekár
| Predmet: Re: problem s otvaranim clony-bixenon 12/2/2009, 14:47 | |
| chcem este zrobit jedno meranie kym odsudim packu na cistu smrt ulomenim :)chcem si vyviest dva kable z patice na H7. ked sa zacne problem prejavovat chcel by som zmerat napatie pri oboch polohach...k sebe a od seba resp pripojim tie kable priamo na baterku a uvidim ci to otvori...ak ano je jasne ze je problem v el instalacii auta....ak nie tak vo svetle.....takze dufamz e to bude v el instalacii auta...najlepsie v tej packe ))) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: problem s otvaranim clony-bixenon | |
| |
|
| |
| problem s otvaranim clony-bixenon | |
|