VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
gugho
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 13.12.2008
Počet príspevkov : 32

Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier Empty
OdoslaťPredmet: Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier   Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier Icon_minitime9/2/2009, 14:18

Zdravím Vás. Chcem sa spýtať či už niekto z Vás menil na zadnom kufri tlmiče (tyčky ktoré zdvíhajú kufor) Lebo originálu sú dosť masné a či náhodou neviete z ktorého auta by mi pasovali.
Potrebujem to na VW Golf III r.v. 93
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier   Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier Icon_minitime9/2/2009, 14:50

mozno z felicie,ja som mal na G2 z volva,z tahaca a vsetko islo ako sa patri,sak si kup nejake neoriginalne
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
gugho
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier   Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier Icon_minitime9/2/2009, 15:02

a ved zháňam kde sa dá ale ved to také pálky pýtajú za posrané tyčky jak keby boli neviem z čoho že 20 € a také j***... a polské shity som zohnal za 10€ jednu tyčku ale aj tak sa mi to zdá vela... Very Happy
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier   Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier Icon_minitime9/2/2009, 15:20

cooo? a to kolko by si chcel aby stali? 1euro? ta cena 20 eeciek je vynikajuca
Návrat hore Goto down
gugho
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier   Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier Icon_minitime9/2/2009, 15:25

Nooo vieš ja neplánujem za rok dať do toho auto tolko prachov čo som zaň dal... Very Happy
A tá jedna tyčka za 10€ sa mi zdá ozaj moc... ved boha to musím zohnať za obidve za 5€ vyše nedám... Very Happy len cenu moc nechcem riešiť potrebujem vedieť ktoré mi tam budú pasovať...
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier   Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier Icon_minitime9/2/2009, 15:27

daj si inzerat ze kupis,ale myslim ze pouzite ti neda nikto lacnejsie ako za 5eciek za kus,a to nemusis menit kazdy rok,kupis poriadne raz a mas 20 rokov pokoj
Návrat hore Goto down
gugho
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier   Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier Icon_minitime10/2/2009, 17:42

Noooo ešte že mám také kontakty Very Happy Chlapi zistil som že som kúpil jednu navyše....
Takže ponúkam originál ten tlmič (podpera na kufor) od Volkswagenu za 8€.
Inak stojí 20€ originál. Takže ak má niekto ten problém čo som mal ja... ozvite sa.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier   Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier Icon_minitime10/2/2009, 18:06

gugho napísal:
Noooo ešte že mám také kontakty Very Happy Chlapi zistil som že som kúpil jednu navyše....
Inak stojí 20€ originál. Takže ak má niekto ten problém čo som mal ja... ozvite sa.
Ja len dodam ze na moje auto mam asi o polovicu kratsie tieto plynove vzpery a jedna ma stala nieco okolo 25e za neorigo. 20e je super cena...
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier   Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier Icon_minitime10/2/2009, 18:36

alebo si otvor kufor, kamos nech ti ho podrzi otvoreny, odmeraj si vzdialenost od otvorenych dveri kufrovych po zem a potom si odrez presne taku dlhu drevenu tyc alebo dosku a tu nos so sebou a vzdy si nou tie kufrove dvere podopri...bude to urcite nejlacnejsie riesenie Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier   Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier Icon_minitime10/2/2009, 18:44

yurik napísal:
alebo si otvor kufor, kamos nech ti ho podrzi otvoreny, odmeraj si vzdialenost od otvorenych dveri kufrovych po zem a potom si odrez presne taku dlhu drevenu tyc alebo dosku a tu nos so sebou a vzdy si nou tie kufrove dvere podopri...bude to urcite nejlacnejsie riesenie Rolling Eyes
LOWCOST Twisted Evil Laughing
Návrat hore Goto down
gugho
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier   Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier Icon_minitime10/2/2009, 23:17

baciluss napísal:
gugho napísal:
Ja len dodam ze na moje auto mam asi o polovicu kratsie tieto plynove vzpery a jedna ma stala nieco okolo 25e za neorigo. 20e je super cena...

No počkaj ale ja dávam cenu 8€ za jednu originálnu vzperu od VW. Inak v shopoch ju majú za tých 20€
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier   Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier Icon_minitime10/2/2009, 23:20

gugho napísal:
baciluss napísal:
gugho napísal:

No počkaj ale ja dávam cenu 8€ za jednu originálnu vzperu od VW. Inak v shopoch ju majú za tých 20€
Ja narazam na to ako si tu omdlieval z ceny 20e za vzperu Laughing
Návrat hore Goto down
MINO
Pretekár
Pretekár
MINO

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 599
Auto : GOLF 3 AEX

OdoslaťPredmet: Re: Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier   Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier Icon_minitime24/2/2009, 23:09

yurik super napad.....minule som videl jednu starsiu pani ako na citroene mala piate dvere podoprene drevenou doskou....(ale doska bola podoprena nie na zem - ale na spodnu hranu kufra...) ..tetka vybrala nakup, doska sup dnu do kufra a je to.... dance
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t2945.htm
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier   Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Otvárenie piatych dverí - výmena plynových vzpier
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Zamok piatych dveri
» Vytlmenie dveri
» "Hrkotanie" zamku piatych dveri GV

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: