| Angel Eyes | |
|
+9djpetersnv zuzko golfmanik remco marceloo seka4 Swablik seven72 fofko 13 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Angel Eyes 2/12/2007, 12:32 | |
| - remco napísal:
- Inak este k tym policajtom.... Zaleži to fakt človek od človeka.
Niektory vobec netušia čo to prestavbovy kit je a neriešia alebo minule sa ma na rovinu pytal policajt či je to prestavbovy xenon dorobeny a ja som mu na rovinu povedal že ano je. On povedal len dovidenia ďakujem... Som čumel, takže vždy zaleži na koho človek natrafí ta to mas v akych svetlach s cockou? ci seria iba parabola bez nicoho? ake mas xenony HID? |
|
| |
marceloo Pretekár
Vek : 42 Registrácia : 21.08.2007 Počet príspevkov : 480 Auto : VW Golf II 1,6TD s ic , Honda Civic 1,8VTi Bydlisko : Košice
| Predmet: Re: Angel Eyes 2/12/2007, 20:06 | |
| Presne tak, ked ta policajt chce dodzubat, tak ta dodzube aj ta zo ze mas spinave auto | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Angel Eyes 2/12/2007, 20:10 | |
| slovensky fizli-majstri sveta hej ale nie vsade vo svete je to tak... | |
|
| |
marceloo Pretekár
Vek : 42 Registrácia : 21.08.2007 Počet príspevkov : 480 Auto : VW Golf II 1,6TD s ic , Honda Civic 1,8VTi Bydlisko : Košice
| Predmet: Re: Angel Eyes 2/12/2007, 20:35 | |
| aj u nas sa niekedy da, nemozem nadavat, lebo si to vsimne kamos a ma hned niedkde stopne | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Angel Eyes 2/12/2007, 21:08 | |
| tak ty to mas asi ine, lebo mas co ponuknut... alebo o com pokecat aspon.... tunning apod... ale co ja? ja dostanem rovno pokutu :-( ak by si videl anglickych policajtov a ich system by si odpadol.. ja som nemal zakonnu poistku tak som stravil 24h v zachytke plus mal som na druhy den sud, plus mastna pokuta plus brali mi DNA atd... puta, obrnene auto.. sila no.. v cele sam 24h... ale aj sranda,, jazda v mondeu plna vybava, 220 koni tusim...
ale inak su v pohode, nestoja v krikoch ale maju velku dodavku- vidno ju z dialky.. plus fotaky na vypadovkach ktore vsetky poznam, pribrzdis kde treba a inac jazdis 140 furt... | |
|
| |
fofko Autoškolák
Vek : 46 Registrácia : 16.11.2007 Počet príspevkov : 108 Auto : G IV 1.4 16V Bydlisko : PD
| Predmet: Re: Angel Eyes 3/12/2007, 09:13 | |
| Ano,ale co ma u nas policajt robit.Od nadriadenych dostanu prikaz ze musia vybrat urcitu sumu penazi na pokutach.Ked to nesplnia tak ich pekne zj..u a este pridu aj o premie.Ked zastavia nejakych 'synacikov' alebo panov podnikatelov,tak ti sa im este smeju do tvare a nic sa im nestane,lebo maju znamosti apeniaze.Jeden svedomity policajt raz zastavil pana riaditela,nemenovaneho podniku,chcel mu zobrat vodicak za vazny dopravny priestupok,ten sa nahneval ze mu zariadil predcasny odchod do civilu. | |
|
| |
marceloo Pretekár
| Predmet: Re: Angel Eyes 3/12/2007, 10:10 | |
| jo inak oprava tie xenony su za 5990,- | |
|
| |
golfmanik Profík
| Predmet: Re: Angel Eyes 3/12/2007, 17:05 | |
| zatial je slovensko furt len bananova republika.. :-( | |
|
| |
fofko Autoškolák
Vek : 46 Registrácia : 16.11.2007 Počet príspevkov : 108 Auto : G IV 1.4 16V Bydlisko : PD
| Predmet: Re: Angel Eyes 7/12/2007, 22:28 | |
| Tak spat k povodnej teme.Uz som si to rozmyslel s Anjelmi.Radsej tam dam Xenony ale az na jar.Zatial tam hodim nejake H7-xenon efekt. | |
|
| |
remco Profík
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2007 Počet príspevkov : 1145 Auto : VW Golf IV TDI Bydlisko : Žilina-Bratislava
| Predmet: Re: Angel Eyes 8/12/2007, 15:30 | |
| - GolfinoIV napísal:
- remco napísal:
- Inak este k tym policajtom.... Zaleži to fakt človek od človeka.
Niektory vobec netušia čo to prestavbovy kit je a neriešia alebo minule sa ma na rovinu pytal policajt či je to prestavbovy xenon dorobeny a ja som mu na rovinu povedal že ano je. On povedal len dovidenia ďakujem... Som čumel, takže vždy zaleži na koho človek natrafí ta to mas v akych svetlach s cockou? ci seria iba parabola bez nicoho? ake mas xenony HID? Mam to normalne v parabolach D1s vybojky. Svieti to super ale je vidno ze je to dorabane. No ale ako vravim este som nemal problem s policajtmi a vlastne nikdy. Som toho názoru ze ked clovek nenadava, dá sa s nimi v pohode vyjst porozpravat a ked uz nieco spravim tak som za to aj ochotny zaplatit, a este sa mi nestao ze by mi nejaky policajt dal platit plnu sankciu, vzdy sme sa dohodli a dla mi nizsiu sadzbu. Akurat raz sa mi stalo ze ma stopli taky dvaja mladi, a chceli bud dvojku alebo mi beru vodicak. No tak som im velmi neochotne dal dve tisic a potom som cakal na bloky. Oni sa na mna pozreli ze co este chcem? Ja ze bloky od pokuty. No a odvetili len ze ci stale chcem prist o vodicak. Tak som to neriesil tresol som im dverami a pobral sa prec. Tak mal kazdy tisic do vrecka no. Ale co no ved maju male platy tak sa im ani nedivim ze niekedy sa snazia o taketo veci... | |
|
| |
golfmanik Profík
| Predmet: Re: Angel Eyes 8/12/2007, 15:57 | |
| podla mna maju pekne platy... ale naozaj tuna bola rec o peknych angels eyes svetlach. takze fakttt sorry | |
|
| |
remco Profík
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2007 Počet príspevkov : 1145 Auto : VW Golf IV TDI Bydlisko : Žilina-Bratislava
| Predmet: Re: Angel Eyes 8/12/2007, 16:32 | |
| dobre dobre uz som ticho... No ja byt tebou a davam nove svetla tak si prisporim a idem rovno do tych angelov podla mna to vyzera genialne. osobne by som bral cierne s angelami.... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Angel Eyes 9/12/2007, 12:38 | |
| - remco napísal:
- dobre dobre uz som ticho...
No ja byt tebou a davam nove svetla tak si prisporim a idem rovno do tych angelov podla mna to vyzera genialne. osobne by som bral cierne s angelami.... xenony si montoval sam ci ti to niekto robil |
|
| |
remco Profík
| Predmet: Re: Angel Eyes 9/12/2007, 14:42 | |
| Robil mi to jeden chalan z Partizánskeho. VBtedy stali tusim 5500,- a to bola vtedy inak dobrá cena. Inak ta montáž je jednoduchá a každý to zvládne sám... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Angel Eyes 9/12/2007, 14:43 | |
| |
|
| |
zuzko Agent
Vek : 40 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 1724 Auto : opel vectra 2.0 16V Bydlisko : malacky Tel:0907 849 756
| Predmet: Re: Angel Eyes 27/3/2008, 03:08 | |
| - fofko napísal:
- Ludkovia viete nieco o angel eyes?Nemam na mysli cely kit so svetlami ale samostatne kruzky.Vraj sa znizi svietivost,ale to je info starsieho datumu.A este neviem ako je to s montazou.Daju sa predne svetla rozobrat alebo ich budem musiet rozlepit a nasledne lepit a tesnit?
http://www.autoramecky.cz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=64&Itemid=71 tu mas tie angeleyes a ma chalan perfektne ceny a prilepis ich priesvitnym silikonom na parabolu tusim za to pyta 800 kacek ceskych a rozne farby | |
|
| |
djpetersnv Pilot
Vek : 35 Registrácia : 11.12.2007 Počet príspevkov : 806 Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T Bydlisko : Spišská Nová Ves
| Predmet: Re: Angel Eyes 27/3/2008, 10:21 | |
| no ja chcem podakovat fusionovi za kamosa pre ktoreho som od fusion bral angel eyes na golf II diki moc su super | |
|
| |
remco Profík
| Predmet: Re: Angel Eyes 3/4/2008, 14:57 | |
| - zuzko napísal:
- fofko napísal:
- Ludkovia viete nieco o angel eyes?Nemam na mysli cely kit so svetlami ale samostatne kruzky.Vraj sa znizi svietivost,ale to je info starsieho datumu.A este neviem ako je to s montazou.Daju sa predne svetla rozobrat alebo ich budem musiet rozlepit a nasledne lepit a tesnit?
http://www.autoramecky.cz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=64&Itemid=71
tu mas tie angeleyes a ma chalan perfektne ceny a prilepis ich priesvitnym silikonom na parabolu tusim za to pyta 800 kacek ceskych a rozne farby No presne tie mam ja, inak je to hroza rozliepat to sklo ale ak ma clovek chut a naladu a trpezlivost doporucujem tieto angely lebo su krasne biele a nie zlte ako BMW a FK.... Samo cez den ich nevidno. Su to len plastove obruce ktore lámu svetlo z LED diod. V kazdom kruzku su dve ledky. Je to take viac menej home made ale da sa... | |
|
| |
marceloo Pretekár
| Predmet: Re: Angel Eyes 3/4/2008, 20:34 | |
| - djpetersnv napísal:
- no ja chcem podakovat fusionovi za kamosa pre ktoreho som od fusion bral angel eyes na golf II diki moc su super
len nech sluzia | |
|
| |
kazatel Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 308 Auto : vw golf IV 1.9 GTI TDI Bydlisko : bratislava
| Predmet: Re: Angel Eyes 6/4/2008, 17:56 | |
| JJ REMCO MAS PRAVDU VACSINOU SU MLADY POLICAJTI TAKY DRZI ZE TI TAM ZACNE DAVAT A CO TIE XENONY A KOLESA..ATD..JA SOM MAL XENONY SVIETIVOST 8000 A NIKDY SOM S TYM NEMAL PROBLEM..A KEDZE ZHANAS XENONY SI ICH KUP NA NETE IDU OD 3000SK A NAMONTUJES SI TO AJ SAM | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Angel Eyes | |
| |
|
| |
| Angel Eyes | |
|