VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Uchytenie predných diaľkových svetiel

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male
Vek : 39
Registrácia : 26.08.2007
Počet príspevkov : 481
Auto : vw golf 2 1,8i

Uchytenie predných diaľkových svetiel Empty
OdoslaťPredmet: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime6/2/2009, 10:15

jedno svetlo mi drži už len na jeden šrubke, či držiaku, či čo to je, trochu som sa informoval, že tie držiaky sa nedaju dokupit, že treba nove svetla. neriesil to niekto??? chcem dat v lete športovu masku, ale svetla si chcem nechat obyčajne, ako by som to upevnil????? alebo kupit svetla???? dikes za napady
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime9/2/2009, 01:37

myslis predne pridavne svetla? to drzia iba na dvoch srubkach do kriza mne tiez drzi na jednej srubke a tu som Smile ked chces dat novu masku tak co je sportova? myslis 2 svetlovu bez znaku? alebo 4 svetlovu bez znaku? ak myslis 2 svetlovu tak tam pridavne nedas musis mat 4 ocko masku a tam mas normalne uchyty a neviem co sa tolko informujes ved to vidno ze kde drzi v predu v maske vidno sruby
Návrat hore Goto down
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime9/2/2009, 10:39

budem davat štvorsvetlovu bez znaku, a mim. tie orig. uchyty su na svetlach, ked by som chcel, musim kupit new svetla dialkove, k maske nedostanem žiadne uchytky ani šrubky
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime9/2/2009, 14:02

to si beres z povodnymi svetlami ti puk Wink tam je len jedna sruba na dialkaci ktora drzi o masku nic viac
Návrat hore Goto down
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime9/2/2009, 16:35

ako jedna?? teraz som bol vonkuu, ja mam 3 šrubky, a tamto čo je volnejsie, drži len na dvoch, dance
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime9/2/2009, 16:48

na dvoch sroboch to tusim drzi
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime9/2/2009, 17:03

mam isto tri, určite nie jednu, ved to by hopsalo, .........
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime9/2/2009, 17:06

som to pozeral,je to na dvoch,z predu uchytene
Návrat hore Goto down
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime10/2/2009, 13:02

ja mam tri, aj na nete som kukal nove svetla, a tam su tri uchyty bounce
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime10/2/2009, 16:15

pocuj bavime sa o pridavnych alebo o normalnych svetlach? Very Happy:D:D lebo pridavne to su tie v strede svetla maju len 2 uchyty do kriza tak sa pozri poriadne Wink))
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime10/2/2009, 16:18

su 3 na obrazku ale sa pozri na masku s predu drzia 2 Cool
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime10/2/2009, 18:41

je to na dvoch.
dajú sa kúpiť jazdené kopec ľudí ich tu predáva .
Návrat hore Goto down
cabrioSK
Pretekár
Pretekár
cabrioSK

Male
Vek : 35
Registrácia : 10.11.2007
Počet príspevkov : 352
Auto : nemám

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime10/2/2009, 23:46

drzi to na dvoch šroboch plus jeden kolík ktorý sa nedá nastaviť, je bez hrany...ako by to mohlo držať na dvoch ???

a ak to budeš vyberať, davaj pozor, tie biele srandy čo sú na svetlách sa zviknú lámať...
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime12/2/2009, 23:35

normalne by to mohlo drzat na 2 Wink napr tak ako repro v prednej palubovke drzi na dvoch tak preco by nemohlo drzat svetlo na 2 srubach? ved aj tak ho drzi iba na dvoch a treti je iba na nastavenie Smile
Návrat hore Goto down
cabrioSK
Pretekár
Pretekár
cabrioSK

Male
Registrácia : 10.11.2007
Počet príspevkov : 352
Auto : nemám

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime13/2/2009, 16:34

Kepro napísal:
normalne by to mohlo drzat na 2 Wink napr tak ako repro v prednej palubovke drzi na dvoch tak preco by nemohlo drzat svetlo na 2 srubach? ved aj tak ho drzi iba na dvoch a treti je iba na nastavenie Smile

mne držia v 2ke repro na 4roch...tie tvoje asi niekto vybral...
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime16/2/2009, 16:33

cabrioSK napísal:
Kepro napísal:

mne držia v 2ke repro na 4roch...tie tvoje asi niekto vybral...

alebo tebe niekto dorobil Smile original vyrez je na dve sruby u golf II aj tie male repro ked chces kupit maju do kriza iba na dve sruby malo ktore su na 4.. nehadam sa mozno kazdemu inak a bohvie za tie roky co sa robilo z autami
Návrat hore Goto down
Dimi3
Začiatočník
Začiatočník
Dimi3

Male
Registrácia : 07.10.2008
Počet príspevkov : 8
Auto : VW GII 1.6 TD(JR) 70kw rv.88 rabbit

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime26/2/2009, 00:42

No ja to mam takto,myslim ze aj ty. Tienastavovacie skrutky skus nahradit neako normalnou skrutkou uchyt ju o masku jednou matkou a jednu matku zozadu druhu spredu na vetle. Mozno este neake podlozky aby sa ti to neodtahovalo.

Uchytenie predných diaľkových svetiel Uchytprednehosvetla.th
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime26/2/2009, 01:07

Dimi3 napísal:
No ja to mam takto,myslim ze aj ty. Tienastavovacie skrutky skus nahradit neako normalnou skrutkou uchyt ju o masku jednou matkou a jednu matku zozadu druhu spredu na vetle. Mozno este neake podlozky aby sa ti to neodtahovalo.

to je sice pekne,ale bavime sa tu o pridavnych svetlach,nie hlavnych Wink
Návrat hore Goto down
Dimi3
Začiatočník
Začiatočník
Dimi3

Male
Registrácia : 07.10.2008
Počet príspevkov : 8
Auto : VW GII 1.6 TD(JR) 70kw rv.88 rabbit

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime26/2/2009, 18:28

mato88 napísal:
Dimi3 napísal:

to je sice pekne,ale bavime sa tu o pridavnych svetlach,nie hlavnych Wink
Jaj zle som to pochopil sorry
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime26/2/2009, 21:15

jou dnes som kukal 3 sruby v maske pre pridavne svetla... sorry berem spat co som pisal...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Uchytenie predných diaľkových svetiel   Uchytenie predných diaľkových svetiel Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Uchytenie predných diaľkových svetiel
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» nastavenie prednych svetiel
» Svietivost prednych svetiel
» Montaz/Demontaz prednych svetiel
» otazka ohladom prednych svetiel

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: