VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

montazny set vzduchoveho filru

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
STANLEYBN
Autoškolák
Autoškolák

Registrácia : 22.11.2007
Počet príspevkov : 66
Auto : VW Golf IV

montazny set vzduchoveho filru Empty
OdoslaťPredmet: montazny set vzduchoveho filru   montazny set vzduchoveho filru Icon_minitime30/1/2009, 14:10

caute.chcem sa opytat.chcel by som nahodit tento set:http://www.tuningshop.cz/montazni-set-vzduchoveho-filtru-vw-golf-iv-tdi-chrom.htm
mate s tym niekdo skusenosti?a ako je to s cidlom vzduchu?urcite ho bude traba zapojit na ten montazny set,na ktorom by mal byt pren otvor?a moze ist tento set aj na 1.6benzin?
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: montazny set vzduchoveho filru   montazny set vzduchoveho filru Icon_minitime30/1/2009, 15:12

aky mas kod motora?? ak mas 74 kW AKL ko.....tak clen kde je vaha vzduchu je samostatna cast..to znamena ze toto kovove potrubie co chces tam zaradis iba na miesto tej plastovej harmoniky...
Otazka co od toho ocakavas??
"Kit nahrazuje vzduchové sání vstřikovacího zařízení, upravuje palivovou směs, zvyšuje akceleraci a výkon motoru"
lebo toto je neskutocny blud....

Naposledy upravil ivco85 dňa 30/1/2009, 15:18, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: montazny set vzduchoveho filru   montazny set vzduchoveho filru Icon_minitime30/1/2009, 15:17

vyzera to presne takto..teda ak sa bavime o type motora ako pisem hore..lebo 1,6 16V to ma riesene uplne inac
ale ak hej....tak ten zakruzkovany diel je presne to co by si tym nahradil...
montazny set vzduchoveho filru 77369147ko2
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: montazny set vzduchoveho filru   montazny set vzduchoveho filru Icon_minitime30/1/2009, 15:23

a prave pozeram..je to urcene pre TDI..
ale co som pozeral tak tie casti aj pri TDI aj pri benzine maju rovnake katalogove cislo..teda
1J0 129 684..lisia sa iba pismenom..takze teoreticky by to malo pasovat...
ale u benzinu okrem looku necakaj nic ine....
Návrat hore Goto down
STANLEYBN
Autoškolák
Autoškolák

Registrácia : 22.11.2007
Počet príspevkov : 66
Auto : VW Golf IV

OdoslaťPredmet: Re: montazny set vzduchoveho filru   montazny set vzduchoveho filru Icon_minitime30/1/2009, 15:37

ano mam 74kw.ano viem ze to je urcene pre TDI,preto mi to nebolo jasne.co od toho ocakavam?urcite nie to co pisu.sportovy filter uz mam,mal som ho aj nahodeni na tej harmonika,ta ho vsak neudrzi,preto som sa pital ci mi tam bude pasovat ten set.mozno to prida niaky ten"konik",trosku to zmeni aj zvuk,ale ako pises ty zazraky od toho urcite necakam.
takze by to malo teda pasovat,vsak?
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: montazny set vzduchoveho filru   montazny set vzduchoveho filru Icon_minitime

Návrat hore Goto down

montazny set vzduchoveho filru
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» montazny priemer vzduchoveho filtra

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: