VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

rada pri vybere angel eyes

Goto down 
+8
tdk
MuFFin0
ivco85
Auro
455BI
Marshall_G_IV
remco
STANLEYBN
12 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorSpráva
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2009, 19:54

ivco85 napísal:
Marshall_G_IV napísal:
zaujimalo by aj mna ze kolko ta teda vysli,...lebo ja idem objednavat za cca 9500kc tieto:

rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Tuningovelampy4156zn1

rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Sysqk4
rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 W640
neblazni..to si uz radsej kup origo G4 xenony....lebo predpokladam ze do tych AE by si este daval HID sadu...
suhlasim s ivcom marshal....za 9500cz....fuuha to je privela....za tie peniaze si viem predstavit lepsie veci na aute....ked pripocitam este aj nejaku tu hid do toho ak to ma poriadne svietit.....ach jaj....to si kupis celkom pekne 17" kolesa alebo nieco ine....skratim to....za svetla privela Smile
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2009, 19:58

pocitam ze si myslel za 9500,- aj predne aj zadne spolu nie?
Osobne sa mi tato kombinacia svetiel nepaci no ale ak sa tebe pacia tak do toho chod ale za tie prachy by som tiez radsej poriesil predne origo xenony a zadne odlozil este....
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2009, 20:00

ivco85 napísal:
Marshall_G_IV napísal:
zaujimalo by aj mna ze kolko ta teda vysli,...lebo ja idem objednavat za cca 9500kc tieto:

rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Tuningovelampy4156zn1

rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Sysqk4
rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 W640
neblazni..to si uz radsej kup origo G4 xenony....lebo predpokladam ze do tych AE by si este daval HID sadu...

hej lenze takto mam za 9500kc aj predne aj zadne svetla, a kolko stoja origo xenony na VW? potom by som mal za 9500,- iba predne...
ci niesu az take drahe..?
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2009, 20:09

ahaaa...moja chyba berem spat...sorry marshal....dvakrat pozeraj raz pis Smile myslel som ze len predne Smile
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2009, 20:14

no,no oboje su za tu cenu...a celkovo co nane hovoris..? myslim ze som prehladal cely net, a na www.autodoplnky.cz boli najlacnejsie Rolling Eyes ide pomali leto tak mu musim fesakovy daku zmenu urobit Smile
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2009, 20:15

hej no predne origo su drahsie to je jasne ale aj super svietia a su kvalitne... D2s vybojky svietia predsa len trochu inak ako halogen alebo HID. ide o to ze radsej kvalitne predne ako kompromis zadne + predne. Tie zadne mi moc nerezu teda to radsej origo highline tmave radsej by som nechal povodne vzadu....
tod moj nazor:)
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2009, 20:18

remco napísal:
hej no predne origo su drahsie to je jasne ale aj super svietia a su kvalitne... D2s vybojky svietia predsa len trochu inak ako halogen alebo HID. ide o to ze radsej kvalitne predne ako kompromis zadne + predne. Tie zadne mi moc nerezu teda to radsej origo highline tmave radsej by som nechal povodne vzadu....
tod moj nazor:)

ked mne sa zasa pacia diody... Smile spravime vymenu..? ja ti kupim Hihline tmave a ty mi das tvoje diodkove tongue
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2009, 20:24

tak si kup tie co mam ja tie su uplne ine decentne toto co chces je podlamna dost cirkus....
Moje zadne ledkove sa daju zohnat uz za 3800,- czk sa mi zda
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2009, 20:28

aha tu su:

http://www.vwmaniac-club.cz/Blue/index.php?378,zadn%ED-sv%ECtla-led-%E8ern%E9

a tu mas predne:

http://www.vwmaniac-club.cz/Blue/index.php?174,p%F8edn%ED-sv%ECtla-angel-eyes-vw-golf-4-r.v.98-03-%E8ern%E9

a dokopy to mas za 8690,- czk

takze som ti usetril 1000,- korun ceskoslovesnkych cheers
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2009, 20:32

aha mas strieborne auto takze moja rada daj dopredu tie cierne co som ti poslal link, daj dostredu ciernu masku bez znaku a bude to vyzerat super....
no a dozadu tie ledky co mam aj ja, su aj strieborne ak by si chcel....
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2009, 20:41

No, tie HELLA Celis ma vyšli draho, ale neľutujem, že ich mám. Sú tam hmlovky, HID 6000k, H7 diaľkové... Spolu ma to stálo zhruba 10 papierov. Aj ja som hľadal (a nie málo!) originál VW xenónové svetlá, lenže vtedy tu niekto písal, že použité nie sú dobré, lebo parabola môže byť vypálená, atď. Nové originál svetlá stoja okolo 25-30 tisíc (spolu aj so senzormi na nápravu - keď to kúpiš bez nich, môžeš domontovať motorček do svetla...). Tak, či onak, originál je vtedy originál, keď to máme komplet namontované a nie iba niektoré časti... A keď už origiál, tak nové a so zárukou!
Wink
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2009, 20:43

heh tak to som este nevidel nikoho kto si objednaval vo VW nove xenony:)
strasna palka, daju sa zohnat aj v dobrom stave ale vyjdu okolo 500eur...
neviem ako moze byt prepalena parabola, nakoloko je tam sosovka a ta sa nema ako prepalit pokial do toho davas origo vybojky.....
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2009, 21:01

http://www.angeleyes.sk/
aj tuto sa da vopchat s replikou R32 svetiel a zadnych diodovych do 10 tis Sk,-
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2009, 21:32

jj presne alebo su tam aj pekne tir diodove co su robene ako plka cervene a polka tmave
urcite je podla mna na vyber viac krajsich a lacnejsich variant ako to co si mal v plane:)
Návrat hore Goto down
STANLEYBN
Autoškolák
Autoškolák

Registrácia : 22.11.2007
Počet príspevkov : 66
Auto : VW Golf IV

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime29/1/2009, 09:47

a co poviete na tieto:
http://cgi.ebay.de/Angel-Eyes-HeadLights-VW-Golf-MK4-IV-4-chrome-4-Bulbs_W0QQitemZ250302367843QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item250302367843&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

nasiel som ich na ebay,pisu ze kruzky su led a daju k nim aj 4kusy xenonovych bielich ziaroviek.cena je okolo 6500sk aj s poslanim.
to nieje zle,vsak?
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime29/1/2009, 11:05

no to su FK-cka tie su good ale deafultne maju zlte kruzky ale ak ti poslu led tak je to este lepsie.... dobra volba
Návrat hore Goto down
STANLEYBN
Autoškolák
Autoškolák

Registrácia : 22.11.2007
Počet príspevkov : 66
Auto : VW Golf IV

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime29/1/2009, 11:27

tieto iste maju aj na angeleyes.sk a tie su zo zltmy ako pises ty.
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime5/2/2009, 09:21

a tie SONAR ma teda niekto alebo nie..? ake mate skusenosti..? Zadne som uz zohnal (dakujem apophis) tak uz mi ostavaju len predne,....
Ale potrebujem konkretny nazor na SONAR, ci zatekaju, ci sa rosia, ako lamu luc, popripade ak v nich niekto ma HID ako lamu luc HID-ka...

Dakujem
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male
Vek : 45
Registrácia : 07.12.2008
Počet príspevkov : 823
Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime5/2/2009, 09:38

remco napísal:
aha mas strieborne auto takze moja rada daj dopredu tie cierne co som ti poslal link, daj dostredu ciernu masku bez znaku a bude to vyzerat super....
no a dozadu tie ledky co mam aj ja, su aj strieborne ak by si chcel....
remco ja dlho nad tym rozmyslal,lebo mam striebodneho,mam ciernu masku bez znaku,ale mam strieborne svetla,a akosi si to neviem predstavit ci tie cierne nebudu velky kontrast.

Nemate nejaky obrazok ako to vyzera,alebo ..............ako je to s tym virtual tuningom,treba to mat nainstalovanev compe alebo dasa to len tak na nete? study
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime5/2/2009, 09:49

len tak narychlo, toto je priklad, ako dobre to moze vyzerat:
rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 34
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: rada pri vybere angel eyes   rada pri vybere angel eyes - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

rada pri vybere angel eyes
Návrat hore 
Strana 2 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» angel eyes rada
» Angel Eyes
» angel eyes
» angel eyes
» Svetla angel eyes

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: