VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Uprava & styling madiel dveri

Goto down 
+23
Rusnack
MuFFin0
Skywo
Marshall_G_IV
lupo
joy_pu
MIWOGOLF
Scarp
michalyx
mato88
Rene
nikibad
Riko
MINO
macog4
zuzko
Lucko
tdk
remco
ivco85
marceloo
Dreik
djpetersnv
27 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorSpráva
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.11.2008
Počet príspevkov : 582
Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion

Uprava & styling madiel dveri - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Uprava & styling madiel dveri   Uprava & styling madiel dveri - Stránka 5 Icon_minitime4/9/2009, 18:42

Modre madla streknute s farbou na brzdice Very Happy No Comment Razz Chlapci treba trosku citu pri "tuningu" Mensia inspiracia od susedov Cechov ...

Uprava & styling madiel dveri - Stránka 5 118ud
Návrat hore Goto down
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male
Vek : 37
Registrácia : 24.06.2009
Počet príspevkov : 167
Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01

OdoslaťPredmet: Re: Uprava & styling madiel dveri   Uprava & styling madiel dveri - Stránka 5 Icon_minitime5/9/2009, 23:22

chalani,,, paci sa mi ta praca a aj vysledny efekt s tou carbon foliou,,, chcel by som taku istu foliu ale CHROMOVU,,,, neviete mi poradit kde by som to mal hladat???

a este ,,, vydel som uz aj take nieco v telke ze tak ako maju GIV na dverovych tapaciroch latku tak v telke to niekto potiahol akou si foliou ktora sa za tepla stahovala a vysledok vyzeral ako keby to bola koza.... to by som chcel neako spravit ale neviem kde by som zohnal foliu z imitaciou KOZE
Návrat hore Goto down
tdi_racer
Autoškolák
Autoškolák
tdi_racer

Male
Vek : 35
Registrácia : 15.09.2009
Počet príspevkov : 139
Auto : VW Golf 4 tdi (66kw) AGR 1999 (12)

OdoslaťPredmet: Re: Uprava & styling madiel dveri   Uprava & styling madiel dveri - Stránka 5 Icon_minitime23/6/2010, 19:45

Kuric napísal:
Modre madla streknute s farbou na brzdice Very Happy No Comment Razz Chlapci treba trosku citu pri "tuningu" Mensia inspiracia od susedov Cechov ...

Uprava & styling madiel dveri - Stránka 5 118ud
uhm tak to uz ano Smile   ja som zvolil tiez modru .... Smile ale to neni farba na brzdice Very Happy to je klasicka farba je to modra rs - kova metaliza ... a na tom je este vrstva laku .... Smile     https://2img.net/r/ihimizer/i/snmka001.jpg/
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Uprava & styling madiel dveri   Uprava & styling madiel dveri - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Uprava & styling madiel dveri
Návrat hore 
Strana 5 z 5Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» ikona dveri
» Zamok 5 dveri

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: