VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Predany Golfik Pliiis Delete .

Goto down 
+17
cubic214
Polymorph
mato88
apophis
Matko11
mako
Lucko
SPIKEBOY
joy_pu
Sebring
glaabrezzu
ivco85
nikibad
lupo
remco
Marshall_G_IV
Kuric
21 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorSpráva
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime12/3/2009, 11:00

myslis???? este sa mi to nepodarilo.... musim ist do vw... ale tam to bude asi drahe... nie???? alebo mas nejaky dobry typ????Wink
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male
Registrácia : 22.11.2008
Počet príspevkov : 582
Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime2/8/2009, 16:02

Tak po dlhsej dobe sem pridam nejake to foto mojho OffRoadu . Dakujem dedovi ze mi ho celkom pekne Cvakol na bukovej Smile

Pribudli na nom nove Kola , Keskin Kt4 8,5Jx18 , 225/40 Falken Gumy Dozadu to chce podlozky aj tie budu Smile . Predkozka na kapotu , Nove Smerovky , Chystam sa dat zahladit kufor , Zadne nove Svetla Helly Color Magic , Do Kufra Magnat Basak tusim 600 W , Magnat zosik 1000 W . Do zimy pojde auto k zemy , Urcite Nemecky Stavitelny Podvozok . Plany na zimu su vsak ovela vecsie . Zhanam 1,8 T Motor a vzime sa ide do toho Smile Apopis nebudes tu sam Very Happy
Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 V3hugz

Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 1913lj
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime2/8/2009, 19:28

Hm, ty si ale najprv prišiel na GV a potom si sa vrátil na GIV?

Btw ako sorry Laughing, ale prečo nútiš psa stať sa mechanikom? scratch

Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 010820091268
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime3/8/2009, 08:55

Sam nebudem, ale navzdy budem prvy na Slovensku, co mal 1.8T 4motion v GIV Laughing
A co s tou V6 turbo co si chcel robit?
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime3/8/2009, 17:17

Moj Dukel to ma v krvy Very Happy Stale sa vala pod Aftami Very Happy V6 Turbo nebude , nejsom povolanim Syn , smola no nejsu na to Lowe Smile A som sa mooc zalubil do 1,8 Tciek Smile Takze tak .
Návrat hore Goto down
lupo
Pretekár
Pretekár
lupo

Male
Vek : 34
Registrácia : 17.11.2008
Počet príspevkov : 498
Auto : VW GOLF V-1,9 TDI,LADA NIVA 4x4

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime3/8/2009, 22:48

Berieš havina aj k Janičkúm ?
Návrat hore Goto down
http://lupogolf@pobox.sk
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime4/8/2009, 01:06

dobre to je pekne to je lubi sa mi to...secko co som chcel povedat...
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime4/8/2009, 02:03

Lupo no ked nebude moc horko tak ho beriem . Lebo už aj ta cesta na bukovu ho zničila a to som to mal 15 min autom . Diky Ivco , ale este to nie je to prave , chce to k pritlacit Dolu Very Happy
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime4/8/2009, 10:27

Ten pes je strašný haluzák, vkuse sa hýbe, trhá, ťahá a neviem čo ešte Very Happy (vlastne taký sú všetci do cca 2.roku). Hm, ale kde bude spať pes? Alebo pôjdeš len na ďeň?
Návrat hore Goto down
lupo
Pretekár
Pretekár
lupo

Male
Vek : 34
Registrácia : 17.11.2008
Počet príspevkov : 498
Auto : VW GOLF V-1,9 TDI,LADA NIVA 4x4

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime4/8/2009, 12:45

No keď ho zoberieš,mám preňho opatrovateľku,ale asi by ti ho aj ukradla,keby sa dalo Laughing
Návrat hore Goto down
http://lupogolf@pobox.sk
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime4/8/2009, 15:01

Sorry, ale to by skôr pes ukradol ju, ako ona jeho Laughing. Nezdá sa to, ale táto rasa má silu. Smile
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime5/8/2009, 01:37

Ziadna 50 kilova čičina mi ho neukradne Very Happy zapiskam a vali ku mne hlava nehlava Very Happy Neviem ci tie janicky vidu , ale ked hej pridem iba pozriet .
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime8/5/2010, 11:42

Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Ilg3kwPredany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 13z8md3Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 2l89ftfAuto je na Dts stelovaku , Zadok je max zosrobovany dolu , je to ale dost vysoke , trosku som sklamany , urobilo to cca 6 Cm dolu . Predok ma stale rezervu ten sa da este stale spustit k zemy , len musim nejako poriesit ten zadok aby som nemal predok dolu a zadok hore ako Bmw Very Happy Nahodil som nan Origo Xenony , su komplet cele streknute aj s parabolami Very Happy Motor je stale v stadiu riesenia , Mal som nejake ponuky na 1,8 T Rs motor aj s prevodovkou , len stale mam nejake nejasnosti ohladom napojenia na kardan a nevieme ci bude haldex v pohode prenasat silu na zadnu napravu ... Uvidime ako to dopadne . Pridavam nejake fotky , kvalita nic moc , Auto je neumyte Razz
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime8/5/2010, 11:54

pekne je to :-) len tak dalej :-) pocuj ten podvozok preto nedas nizsie lebo na zadku na G4 na tvojom aj kvoli zadnej naprave toho moc nevymyslis,ked je zvlast struna a zvlast tlmic,si sa mohol opytat ci sa to da aj nejako inac riesit,ale zase za tie peniaze neviem co by si chcel,mirecc kupil na syncro odo mna podvozok a prevaril uchyty,takze to vie ustelovat dobre nizko,ale to je zase G3,motor bude mat kedy turbinu? tie svetla su ze mnaaam
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime8/5/2010, 12:06

Do roka a do dna to tam bude Smile Musim zohnat dobry motorcek aj s prevodovkou . Najidealnejsie by bolo zohnat motor z Octavie 1,8 T 4x4 , alebo Audi tt alebo S3 , len tie budu asi mastnejsie ako ten z Octavie Smile A dalsia moznost je tam supnut iba motor 1,8 t na moju staru kratku prevodovku , budem si piskat len zase budem mat strasne vysoke otacky pri malych rychlostiach ... Ale casom vsetko bdue Smile Svetla su v pohode , xenon sviety dobre , s dialkami je to trosku horsie ked som strekol paraboli , ale tie moc nepouzivam , myslis ze ma za to mozu dokefovat ? A k tim tlmicom , vzadu je stuna zvlast , este sme rozmyslali ze ju dat nejakemu profikovi trosku zrezat , ale to bude asik na ukor jazdnych vlastnosti . ? A mozno ani nie keby sa to spravilo poriadne Smile
Návrat hore Goto down
Polymorph
Vodič
Vodič
Polymorph

Male
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 236
Auto : Golf IV, 1.9TDI (66kw) chip na (115hp), r.v. 98, 3dv.

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime8/5/2010, 22:27

No to zrezanie som uz niekde videl a da sa to takto spravit... alebo si kup tie stahovacky na pruzivy myslim ze stoja 20 € na pravú aj ľavu pružinu
Návrat hore Goto down
cubic214
Vodič
Vodič
cubic214

Male
Registrácia : 19.10.2008
Počet príspevkov : 158

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime9/5/2010, 15:03

vyhod tu stelovaciu misku a malo by to byt akurat, to ale nemas 225/40?
Návrat hore Goto down
Tuningboy12
Autoškolák
Autoškolák
Tuningboy12

Male
Vek : 35
Registrácia : 08.11.2009
Počet príspevkov : 113
Auto : GOLF 1.9TDI

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime9/5/2010, 15:32

kamarat pekny golfak fakt a este k tomu 4kolečka hmmm mal som aj ja kupit 4motion Sad
Návrat hore Goto down
http://tuningboy12@azet.sk
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime9/5/2010, 20:03

krasny golf to sa musi uznat...
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime9/5/2010, 20:23

cubic214 napísal:
vyhod tu stelovaciu misku a malo by to byt akurat, to ale nemas 225/40?

Cubic ty si moja zachrana Very Happy Zajtra tu stelovaciu misku vyhodim a snad to bude nizsie , a ked hej tak hned aj predok pojde dolu Smile Ano su to 225-40 , Inak na fotkach vizeraju kola ako 16 ky ...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Predany Golfik Pliiis Delete .    Predany Golfik Pliiis Delete .  - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Predany Golfik Pliiis Delete .
Návrat hore 
Strana 3 z 4Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» delete
» Golfik
» moje
» moj golfik..
» Moj golfik 1.6

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: