tak pani, nalozim vam sem svoj pribeh....
streda-stvrtok :
auto ok, v servise, bezna prehliadka... vymena oleja, filtriky, premazat starter, vycistit a nastavit klapku...
piatok :
dialnica kuty- bratislava... pri malackach mi zacalo pukat relatko, nahodicka... predbieham si v 130-ke dva kamiony a auto zacalo skakat ako koza...
tak to odstavim, sedim, rozmyslam... ale predsa tu nebudem stat ??? tak som vyrazil, do bratislavy som doskakal...
rovno k autoelektrikarovi... vymena relatka, auto ok....
sobota... tazky start, ledva pretocil... jazda po bratislave... umyvarka... start sem, start tam... bez problemov... vecer dojdem domov z bratislavy (80 km)... nalozim tatka, 30 km do tesca na nakup.. zase tazky start... nalozim nakup do kufra... startujem... ani tuk... proste nic... ani sa ta suka nenamahala tvarit, ze startuje...
zastavim cecha, ci mi pomoze, ze potrebujem startovat cez kable... v afekte som akosi prehodil poly, zrazu dym, zacal horiet kabel...
cech ma tam skoro zbil...
nakoniec dosla kamaratka a od nej som po 50. krat nastartoval cez kable... nechapal som... stravil som tam 3 hodiny... to bolo 10 vecer...
tak som s tou haraburdou prisiel v pohodke domov... ale svetla mi poblikovali podla pridavania plynu...
tatka s nakupom som vylozil... hovorim si, ze potrebujem novu baterku...
ale ako zajtra nastartujem, ked to vypnem ??? volam kamosovi, ci nema nabijacku... mal... tak som isiel pre nu 30 km....
ako som vysiel z domu, zacalo mi svietit ABS... pocas cesty blikalo abs, ako sa mu chcelo...
dojdem na miesto cinu, otocim sa na kruhaci... a ako som z neho vysiel, vyplo sa mi radio...
hned po nom nasledovalo kurenie... zacalo blikat komplet vnutorne osvetlenie aj s vonkajsim... to bola polnoc
vyplo sa vsetko... aj posilovac brzd... len motor isiel... odstavil som ho vedla cesty a uz ani nepiplo... ani kontrolky... proste nic...
s kamosom sme to odtiahli k nemu domov, prespal som,....
nedela... ku elektrikarovi... odstavil som mu ho tam a povedal som mu, nech si ho necha, alebo hodi zo skaly... je mi to jedno...
mal ho tyzden... auto startovalo na prvykrat... po dobiti baterky... vravel mi, ze mu vobec nic neni... islo ma rozhodit...
jazdil na nom cely tyzden, 3krat denne... absolutne v poriadku...
jeden pekny vecer (tento piatok)... startuje a nic... proste nic... akurat jeho kamos pred nim stal a pozera, iskry spod motora...
vysledok ??? zoxidovany kontakt na ukostreni... problem za 5 korun...
(udalosti spred poslednych dvoch tyzdnov)