VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problem elektika

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
skrone
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 33
Registrácia : 21.01.2009
Počet príspevkov : 42
Auto : G4 1.4 a vela vela konskych noch :D

Problem elektika Empty
OdoslaťPredmet: Problem elektika   Problem elektika Icon_minitime25/1/2009, 11:43

Caute xcem sa spitat neviete co moze robit to ze pichnem kluc do spinacky dam na kontorlky a sa zacnu samo pustat stierace, zere baterku nedobija, a problem z elektrikou ?? ak mate v ba nejakeho elektrikara dajte pls vediet bo si neviem rady uz ! Crying or Very sad

diki
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

Problem elektika Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem elektika   Problem elektika Icon_minitime25/1/2009, 11:56

no ze ti to nedobija to by mohol byt regler na alternatore ale ze sa ti pustia stierace to bude v packe stieracov podla mna jednoducha pomoc odkial si ?
Návrat hore Goto down
skrone
Začiatočník
Začiatočník

Male

Problem elektika Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem elektika   Problem elektika Icon_minitime25/1/2009, 12:02

blava bo som dostal golfa na 18 Smile ale treba tam natlacit peniaze bo nebolo onho dobre starane... a ta elekttrika ma sere vtom ze zele to nejak blbne.. te stierace musim kuknut a nedobija to ... z blavy, a este to ak mi viete povedat

co stoja rozvody nowe ?
tlmice secky
a vyfukove zvody ?
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

Problem elektika Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem elektika   Problem elektika Icon_minitime25/1/2009, 12:03

no daj si elit katalog a tam si zisti predbezne ceny
Návrat hore Goto down
skrone
Začiatočník
Začiatočník

Male

Problem elektika Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem elektika   Problem elektika Icon_minitime25/1/2009, 12:17

okej diki moc Smile
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

Problem elektika Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem elektika   Problem elektika Icon_minitime25/1/2009, 12:33

rado sa stalo len si zozen financie a daj si auticko dokopy aby si bol spokojny Wink
Návrat hore Goto down
skrone
Začiatočník
Začiatočník

Male

Problem elektika Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem elektika   Problem elektika Icon_minitime25/1/2009, 12:53

hej hej mam nejake a dufam ze do 40 000 sk to dam dokopy :/ hmm
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

Problem elektika Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem elektika   Problem elektika Icon_minitime25/1/2009, 21:18

no tak budem drzat palce len treba premyslat nez nieco kupis radsej pohladat poriadne na nete ci nezozenies daco lacnejsie aby si toho za tych 40 litrov pomenil co najviac Wink
Návrat hore Goto down
skrone
Začiatočník
Začiatočník

Male

Problem elektika Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem elektika   Problem elektika Icon_minitime25/1/2009, 21:38

jj to mi je jasne Smile okej ved uvidime dam vedet Smile a diki
Návrat hore Goto down
stinkie999
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 38
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 26
Auto : VW Golf 4, 1.6 SR, 74 KW, AKL, 1/99,

Problem elektika Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem elektika   Problem elektika Icon_minitime25/1/2009, 22:01

tak pani, nalozim vam sem svoj pribeh....

streda-stvrtok :
auto ok, v servise, bezna prehliadka... vymena oleja, filtriky, premazat starter, vycistit a nastavit klapku...

piatok :

dialnica kuty- bratislava... pri malackach mi zacalo pukat relatko, nahodicka... predbieham si v 130-ke dva kamiony a auto zacalo skakat ako koza...
tak to odstavim, sedim, rozmyslam... ale predsa tu nebudem stat ??? tak som vyrazil, do bratislavy som doskakal...
rovno k autoelektrikarovi... vymena relatka, auto ok....

sobota... tazky start, ledva pretocil... jazda po bratislave... umyvarka... start sem, start tam... bez problemov... vecer dojdem domov z bratislavy (80 km)... nalozim tatka, 30 km do tesca na nakup.. zase tazky start... nalozim nakup do kufra... startujem... ani tuk... proste nic... ani sa ta suka nenamahala tvarit, ze startuje...
zastavim cecha, ci mi pomoze, ze potrebujem startovat cez kable... v afekte som akosi prehodil poly, zrazu dym, zacal horiet kabel...
cech ma tam skoro zbil...
nakoniec dosla kamaratka a od nej som po 50. krat nastartoval cez kable... nechapal som... stravil som tam 3 hodiny... to bolo 10 vecer...
tak som s tou haraburdou prisiel v pohodke domov... ale svetla mi poblikovali podla pridavania plynu...
tatka s nakupom som vylozil... hovorim si, ze potrebujem novu baterku...
ale ako zajtra nastartujem, ked to vypnem ??? volam kamosovi, ci nema nabijacku... mal... tak som isiel pre nu 30 km....
ako som vysiel z domu, zacalo mi svietit ABS... pocas cesty blikalo abs, ako sa mu chcelo...
dojdem na miesto cinu, otocim sa na kruhaci... a ako som z neho vysiel, vyplo sa mi radio...
hned po nom nasledovalo kurenie... zacalo blikat komplet vnutorne osvetlenie aj s vonkajsim... to bola polnoc Very Happy
vyplo sa vsetko... aj posilovac brzd... len motor isiel... odstavil som ho vedla cesty a uz ani nepiplo... ani kontrolky... proste nic...
s kamosom sme to odtiahli k nemu domov, prespal som,....

nedela... ku elektrikarovi... odstavil som mu ho tam a povedal som mu, nech si ho necha, alebo hodi zo skaly... je mi to jedno...

mal ho tyzden... auto startovalo na prvykrat... po dobiti baterky... vravel mi, ze mu vobec nic neni... islo ma rozhodit...

jazdil na nom cely tyzden, 3krat denne... absolutne v poriadku...

jeden pekny vecer (tento piatok)... startuje a nic... proste nic... akurat jeho kamos pred nim stal a pozera, iskry spod motora...

vysledok ??? zoxidovany kontakt na ukostreni... problem za 5 korun...

(udalosti spred poslednych dvoch tyzdnov)
Návrat hore Goto down
skrone
Začiatočník
Začiatočník

Male

Problem elektika Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem elektika   Problem elektika Icon_minitime25/1/2009, 22:24

no zabilo by ma to Smile uvidim co to mam ja za problem a dam vedet Smile
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

Problem elektika Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem elektika   Problem elektika Icon_minitime26/1/2009, 10:11

no stinkie pekny pribeh a vydrzal si to este s nervami??ja uz by som bol hin alebo na psychologickej liecebni keby som toto zazil uff ja som kupil novu baterku 62 Ah fungel novu zo zarukou za 1800sk a kamosovi 75Ah za 2800sk
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Problem elektika Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem elektika   Problem elektika Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Problem elektika
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problem s ABS
» problem..
» mam problem
» mam problem

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: