VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Pomoc pri kupe auta

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
empisko
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 8
Auto : GOLF IV, 1.9 TDI, 66kw

Pomoc pri kupe auta Empty
OdoslaťPredmet: Pomoc pri kupe auta   Pomoc pri kupe auta Icon_minitime23/1/2009, 20:52

Ahojte,

Chcel by som sa Vas opytat, ci sa tu nenajde niekto kto sa vyzna do golfa IV. Situacia je taka, ze chcem kupit GOLF IV. Potreboval by som cloveka z vychodu, ktory by so mnou isiel do Ziliny pozriet jednu IVku. Bolo by uplne idealne, keby mal kable a softver. Nechcem kupit nejaku macku vo vreci. Samozrejme, ze by to nebolo zadarmo. Dakujem za vsetky odpovede. :race:
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc pri kupe auta   Pomoc pri kupe auta Icon_minitime23/1/2009, 20:58

dobre robis,ale pocitac ti neukaze v akom stave su mechanicke casti :-) ale ked budes mat tusim na vyber 2002 a novsie,mozes kuknut ci ma v skutocnosti najazdene to co je na pocitadle km
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc pri kupe auta   Pomoc pri kupe auta Icon_minitime23/1/2009, 21:11

Kazdopadne kupovat auto s diagnostikou je plus...aspon informativne si pozriet pamat zavad..atd..ci tam nie je nieco zasadne a stale..
Co sa tyka zistovania skutocneho stavu km..tak to je velmi diskutabilna otazka...
zistovat skutocny stav km sa da u G4 asi od roku 2000 hore..ale iba u dieslov ....a to tych ktore disponuju riadiacou jednotkou EDC 15....V podstate sa to da zistit HEX-CAN kablom od verzie VAGu 704,1.....Ale ma to jeden hacik....rozdiel v stave km sa da zistit iba v pripade ze to stocenie km urobil niekto napoly..teda nezmenil stav km aj v ECU....Ale povacsine su tie km zmenene iba na budikoch co ide aj napr VAG-commanderom.....takze to nie je neaky velky problem...ale ako som pisal..nemusi to platit..ak niekto odviedol svoju robotu na 100%
Návrat hore Goto down
empisko
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc pri kupe auta   Pomoc pri kupe auta Icon_minitime24/1/2009, 12:01

Dakujem za rady a neviete o niekom kto by so mnou isiel ? ;-) Moze pomoct studentovi co nechce kupit haraburdu a zarobit si.
Návrat hore Goto down
empisko
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc pri kupe auta   Pomoc pri kupe auta Icon_minitime24/1/2009, 22:38

Hmmm myslel som, ze sa tu niekto ochotny najde... scratch
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc pri kupe auta   Pomoc pri kupe auta Icon_minitime24/1/2009, 22:42

HM? A kedy by si to tak chcel??
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Pomoc pri kupe auta   Pomoc pri kupe auta Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Pomoc pri kupe auta
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Kupa Golf V 1,9 TDI - Pomoc pri kupe
» Pomoc pri kupe GOLF 1.4 55kW
» Rada pri kupe g2
» rada pri kupe tlmicov

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: