VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Rezonator .

Goto down 
+5
ivco85
apophis
dramatiq
remco
Kuric
9 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

Rezonator . - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Rezonator .   Rezonator . - Stránka 2 Icon_minitime8/3/2009, 15:54

Ja co som zistoval a pytal sa tak rezonator sa umiestnuje na miesto katu... A musii byt umiestneny este pred stredovim tlmicom..
Návrat hore Goto down
MINO
Pretekár
Pretekár
MINO

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 599
Auto : GOLF 3 AEX

OdoslaťPredmet: Re: Rezonator .   Rezonator . - Stránka 2 Icon_minitime11/3/2009, 14:19

jj..cem sa spytat....mam benzin GIII...mam v plane vybrat KAT....a nedat tam ziadny rezonator....iba prosto tam namiesto KAT.u zavarit trubku.....co sa stane? niekde som pocul (no nestotoznujem sa stym):
Ze motor bude mat s tym problemy....kedze tam nebude KAT - vyfukove splodiny budu mat lahsi priebeh....a vraj takyto stav sa motoru nepaci - kedze potrebuje stlacene splodiny....vraj motor potrebuje k dobremu priebehu urcity tlak v zvodoch.....???
Co moze byt natom pravdy??? to vsetko o zlepseni odvadzania splodin po vybrati KAT.u a ostatne poucky poznam.....
A vobec....Má niekto skúsenosti s vybraním KAT.alizátora na benzínovom agregate???
ako potom fungovalo auticko? spotreba? hluk?
ak to vsetko su hlupe otazky...sorrka....no pise sa tu vela teorie...a skutocne ma zaujimaju vase poznatky z praxe....
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t2945.htm
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rezonator .   Rezonator . - Stránka 2 Icon_minitime14/3/2009, 00:10

Mino: Tlak sa ti urcite nestrati... S rurou nic nepokaziis a hluk no tak ten bude kvalitny.. Zuzo ma vykuchany kat a huci to ako sproste..  A ak ti mozem poradit podla mojho nazoru jednoznacne rezonator dobra vec lebo odvadza rychlejsie splodiny z vyfuku.. A motor ako dycha tak by mal aj vydychovat preto lebo sa rychlesie vymeni zmes v spalovacom priestore.Tak ze rurou nic nepokazis a rezonatorom prilepsiiis.. A ta spotreba mozno bude o dva try deci vedsia ale mozno kvoly lepsemu spalovaniu aj mensia... Ak ma nato niekto iny nazor tak sa rad priuciim. Lebo ako sa otepli idem tento mali vymysel riesit. 
Návrat hore Goto down
Pheppo
Pretekár
Pretekár
Pheppo

Male
Vek : 35
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 368
Auto : Volkswagen Golf IV 2.0 (86kW/116PS)

OdoslaťPredmet: Re: Rezonator .   Rezonator . - Stránka 2 Icon_minitime14/3/2009, 17:43

Tiez sa chystam vyhodit katalyzator, lebo ked je zasraty tak to moze sposobovat dusenie motora vsak?
Návrat hore Goto down
http://omega.tuke.sk/te080380
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rezonator .   Rezonator . - Stránka 2 Icon_minitime14/3/2009, 18:16

Hej ked ho mas zasraty tak auto nema tah.. 
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.11.2008
Počet príspevkov : 582
Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion

OdoslaťPredmet: Re: Rezonator .   Rezonator . - Stránka 2 Icon_minitime14/3/2009, 19:28

Lukass vidim ze sa viznas v tom . Ked vykucham kat nebudu mat chaoz z toho lambdy ? Ja ma tusim 2 pred aj za tak sa trosku obavam ..
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Rezonator .   Rezonator . - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Rezonator .
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Rezonator

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: