dudos Začiatočník
Vek : 39 Registrácia : 16.06.2008 Počet príspevkov : 33 Auto : Golf IV 1,9 TDI Bydlisko : Košice okolie
| Predmet: Presakuje olej pod olejovim filtrom 17/1/2009, 16:14 | |
| Seruste, mam taky mali problem s presakovanim oleja pod olejovim filtrom. Neviem ako to mam presnejsie opisat ale pokusim sa: je to na spoji medzi medzi olej. filtrom a tim telesom na ohrev oleja(aspon si myslim ze je to na ohrev motoroveho oleja pomocov vody z hlavy valcov?). Proste odtial mi tlaci olej, nie vela ale tlaci, uz som to asi pred tyzdnom dotiahol tou skrutkou zo spodu, vyzeralo ze to drzi ale teraz to zase povolilo. tak sa vas chcem opitat skor ako to rozoberiem, ci neviete ake tesnenie( gumicka) tam ma ist, a co mam vlastne v obchode objednat- ako sa to vola? pre lepsiu predstavivost prikladam obrazok na ktorom je vyznacene miesto odkial to tecie. Dufam ze obrazok pojde. | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Presakuje olej pod olejovim filtrom 24/1/2009, 02:59 | |
| - dudos napísal:
- Seruste, mam taky mali problem s presakovanim oleja pod olejovim filtrom. Neviem ako to mam presnejsie opisat ale pokusim sa: je to na spoji medzi medzi olej. filtrom a tim telesom na ohrev oleja(aspon si myslim ze je to na ohrev motoroveho oleja pomocov vody z hlavy valcov?). Proste odtial mi tlaci olej, nie vela ale tlaci, uz som to asi pred tyzdnom dotiahol tou skrutkou zo spodu, vyzeralo ze to drzi ale teraz to zase povolilo. tak sa vas chcem opitat skor ako to rozoberiem, ci neviete ake tesnenie( gumicka) tam ma ist, a co mam vlastne v obchode objednat- ako sa to vola? pre lepsiu predstavivost prikladam obrazok na ktorom je vyznacene miesto odkial to tecie. Dufam ze obrazok pojde.
Cau takze je to olejo-vodny vymennik a je tam koli tomu aby sa olej ochladzoval vodou. Silnejsie verzie TDI PD maju uz olejovy chladic ked sa nemylim. Takze tu mas obrazok a myslim ze to ani nepotrebuje komentar. Je to kruzok 11 ale uz ked to budes menit tak vymen rovno aj 13-ku. Maximalne keby si si doplnil profil o rok vyroby a kod motora tak by sme ti vedeli povedat aj presne cislo O-kruzkov a to len nadiktujes vo WV nahradnych dieloch alebo lepsej mototechne a mas to. | |
|
libor Autoškolák
Vek : 46 Registrácia : 20.05.2008 Počet príspevkov : 111 Auto : VW GOLF 1,9 TDI Bydlisko : šala
| Predmet: Re: Presakuje olej pod olejovim filtrom 24/1/2009, 20:44 | |
| - dudos napísal:
- Seruste, mam taky mali problem s presakovanim oleja pod olejovim filtrom. Neviem ako to mam presnejsie opisat ale pokusim sa: je to na spoji medzi medzi olej. filtrom a tim telesom na ohrev oleja(aspon si myslim ze je to na ohrev motoroveho oleja pomocov vody z hlavy valcov?). Proste odtial mi tlaci olej, nie vela ale tlaci, uz som to asi pred tyzdnom dotiahol tou skrutkou zo spodu, vyzeralo ze to drzi ale teraz to zase povolilo. tak sa vas chcem opitat skor ako to rozoberiem, ci neviete ake tesnenie( gumicka) tam ma ist, a co mam vlastne v obchode objednat- ako sa to vola? pre lepsiu predstavivost prikladam obrazok na ktorom je vyznacene miesto odkial to tecie. Dufam ze obrazok pojde.
Cau to mas za15min vymenene zo spodu je to 32 kluc povolis to vytece ti trocha oleja tie gumicky stoja 9eur robil som to vcera chalanovi | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Presakuje olej pod olejovim filtrom | |
| |
|