VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Presakuje olej pod olejovim filtrom

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
dudos
Začiatočník
Začiatočník
dudos

Vek : 39
Registrácia : 16.06.2008
Počet príspevkov : 33
Auto : Golf IV 1,9 TDI

Presakuje olej pod olejovim filtrom Empty
OdoslaťPredmet: Presakuje olej pod olejovim filtrom   Presakuje olej pod olejovim filtrom Icon_minitime17/1/2009, 16:14

Seruste, mam taky mali problem s presakovanim oleja pod olejovim filtrom. Neviem ako to mam presnejsie opisat ale pokusim sa: je to na spoji medzi medzi olej. filtrom a tim telesom na ohrev oleja(aspon si myslim ze je to na ohrev motoroveho oleja pomocov vody z hlavy valcov?). Proste odtial mi tlaci olej, nie vela ale tlaci, uz som to asi pred tyzdnom dotiahol tou skrutkou zo spodu, vyzeralo ze to drzi ale teraz to zase povolilo. tak sa vas chcem opitat skor ako to rozoberiem, ci neviete ake tesnenie( gumicka) tam ma ist, a co mam vlastne v obchode objednat- ako sa to vola? pre lepsiu predstavivost prikladam obrazok na ktorom je vyznacene miesto odkial to tecie. Dufam ze obrazok pojde.

Presakuje olej pod olejovim filtrom Jaknatog4sy9
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Presakuje olej pod olejovim filtrom   Presakuje olej pod olejovim filtrom Icon_minitime24/1/2009, 02:59

dudos napísal:
Seruste, mam taky mali problem s presakovanim oleja pod olejovim filtrom. Neviem ako to mam presnejsie opisat ale pokusim sa: je to na spoji medzi medzi olej. filtrom a tim telesom na ohrev oleja(aspon si myslim ze je to na ohrev motoroveho oleja pomocov vody z hlavy valcov?). Proste odtial mi tlaci olej, nie vela ale tlaci, uz som to asi pred tyzdnom dotiahol tou skrutkou zo spodu, vyzeralo ze to drzi ale teraz to zase povolilo. tak sa vas chcem opitat skor ako to rozoberiem, ci neviete ake tesnenie( gumicka) tam ma ist, a co mam vlastne v obchode objednat- ako sa to vola? pre lepsiu predstavivost prikladam obrazok na ktorom je vyznacene miesto odkial to tecie. Dufam ze obrazok pojde.
Cau takze je to olejo-vodny vymennik a je tam koli tomu aby sa olej ochladzoval vodou. Silnejsie verzie TDI PD maju uz olejovy chladic ked sa nemylim. Takze tu mas obrazok a myslim ze to ani nepotrebuje komentar. Je to kruzok 11 ale uz ked to budes menit tak vymen rovno aj 13-ku. Maximalne keby si si doplnil profil o rok vyroby a kod motora tak by sme ti vedeli povedat aj presne cislo O-kruzkov a to len nadiktujes vo WV nahradnych dieloch alebo lepsej mototechne a mas to.

Presakuje olej pod olejovim filtrom 115600wi2
Návrat hore Goto down
libor
Autoškolák
Autoškolák
libor

Male
Vek : 46
Registrácia : 20.05.2008
Počet príspevkov : 111
Auto : VW GOLF 1,9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: Presakuje olej pod olejovim filtrom   Presakuje olej pod olejovim filtrom Icon_minitime24/1/2009, 20:44

dudos napísal:
Cau to mas za15min vymenene zo spodu je to 32 kluc povolis to vytece ti trocha oleja tie gumicky stoja 9eur robil som to vcera chalanovi
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Presakuje olej pod olejovim filtrom   Presakuje olej pod olejovim filtrom Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Presakuje olej pod olejovim filtrom
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Olej do motora TDI, olej do prevodovky 5 st.
» nieco pod filtrom ;P
» prosim o radu so vzduchovim sportovim filtrom
» Olej
» olej

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: