VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Ako stiahnut pruzinu bez stahováku

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Hačurik
Začiatočník
Začiatočník
Hačurik

Registrácia : 16.01.2009
Počet príspevkov : 1
Auto : vw golfIV variant PD

Ako stiahnut pruzinu bez stahováku Empty
OdoslaťPredmet: Ako stiahnut pruzinu bez stahováku   Ako stiahnut pruzinu bez stahováku Icon_minitime16/1/2009, 11:49

ahojte, nepozná niekto nejakú fintu na stiahnutie pružiny pri výmene tlmičov bez sťahováku.
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

OdoslaťPredmet: Re: Ako stiahnut pruzinu bez stahováku   Ako stiahnut pruzinu bez stahováku Icon_minitime15/2/2009, 15:33

AHOJ,JA SOM SI VYROBIL Z PASOVINY TAKE DVE AKOBY CECKA KTORE NASADIS Z BOKU PROTI SEBE NA PRUZINU KED AUTO STOJI NA ZEMI A KED HO ZDVIHNES TAK PRUZINA ZOSTANE STIAHNUTA. JE TO TAKE SEDLACKE,ALE POUZIVAM TO UZ ROKY.
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Ako stiahnut pruzinu bez stahováku   Ako stiahnut pruzinu bez stahováku Icon_minitime15/2/2009, 15:38

ja to zvyknem zmacknut a niekto druhy povoli matku,tiez to tak pouzivam a vsetko funguje :-)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Ako stiahnut pruzinu bez stahováku   Ako stiahnut pruzinu bez stahováku Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Ako stiahnut pruzinu bez stahováku
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: