| Aké bezpečnostné šrúby??? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Creon Začiatočník
Vek : 41 Registrácia : 02.01.2009 Počet príspevkov : 46 Auto : VW Golf 5 Bydlisko : Zilina
| Predmet: Aké bezpečnostné šrúby??? 15/1/2009, 17:53 | |
| cao poradte co kupit.. vela ludi mi odporuca MCguard ma niekto iny typ?? | |
|
| |
jan166 Začiatočník
Vek : 40 Registrácia : 10.12.2008 Počet príspevkov : 24 Auto : vw golf 5 2.0 TDi sportline 103kw Bydlisko : presov a okolie
| Predmet: Re: Aké bezpečnostné šrúby??? 5/7/2009, 10:12 | |
| tak co ake srouby si si kupil? | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Aké bezpečnostné šrúby??? 5/7/2009, 11:09 | |
| McGuard su najlepsie sroby ake su momentalne na trhu | |
|
| |
jan166 Začiatočník
Vek : 40 Registrácia : 10.12.2008 Počet príspevkov : 24 Auto : vw golf 5 2.0 TDi sportline 103kw Bydlisko : presov a okolie
| Predmet: Re: Aké bezpečnostné šrúby??? 5/7/2009, 13:49 | |
| - mato88 napísal:
- McGuard su najlepsie sroby ake su momentalne na trhu
a nevies mi prosim ta poradit ake udaje vlastne musim uviest aby som si kupil tie spravne sroby,a tiez nieje ta stranka po slovensky? dik | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Aké bezpečnostné šrúby??? 5/7/2009, 14:04 | |
| dlzku srobu,ci je to M14 alebo M12,stupanie zavitov,ci je kugel,alebo kegel,to je ci je hlavika obla,alebo kuzelova,tebe by malo ist ak mas origo disky M14x 1.5 27mm,obla hlavicka,cenu mame 35 eur | |
|
| |
synak Pretekár
Vek : 43 Registrácia : 08.07.2008 Počet príspevkov : 320 Auto : GV Bydlisko : BA - stare mesto
| Predmet: Re: Aké bezpečnostné šrúby??? 5/7/2009, 17:18 | |
| ..ja ked som kupoval bezbecaky tak mi typek povedal nasledovne.. ..tu mate lacny model za xy € , tu je drahsi .. tu najdrahsi McGuard ..a tu vam za 100 € predam sadu na zdemontovavanie bezpecnostncyh srobov co pouzivaju v servisoch ked stratis svoj nastavec.. ktoru si tam u neho moze kupit barzjaky fetak.. tak som kukal jak puk a kupil strednu triedu.. ..a pokial mas G5 a mas seriovy alarm ako ja tak mas cidlo naklonu ..cize kola neukradnu bez toho aby zapol alarm.. jedine ak ho vyradia.. ale to lopkari kolies vecsinou nerobia.. ..a este k tomu McGuardu.. povedal ze su najlepsie ale tak ako u alarmov.. len predlzujes dobu za aku to ukradnu.. a aky hluk pri tom narobia ked natlkaju na srob redukciu.. ale ked chcu tak ukradnu.. nepomozes si.. | |
|
| |
Golfista Autoškolák
Vek : 47 Registrácia : 03.04.2009 Počet príspevkov : 59 Auto : VW Golf Plus 1.9TDi 77kW BKC Bydlisko : Pezinok
| Predmet: Re: Aké bezpečnostné šrúby??? 12/7/2009, 21:19 | |
| Tak tak synak maš pravdu ked som mal Polo statil som orech na bezpečaky bol som v 5 servisoch a špekulovali ako neposrat disk a vybrat ich v Mikone že ich budu navrtavať lavy zavit a žetak možno vyberu. hehe Dosiel som do PK do obyčajneho pneuservisu a majstri vybrali 4 šroby do 10 minut a to robil len jeden človek čiže ak sa im zapačia kola a su dvaja su fuč. Postup: zobral orech klasicky tušim na kola je 19" on zobral 18 a narazil ho na tu hlavičku bezpečaka na tvrdo .Zobral križ na kola a šup von bez problemov odfajčil aj to lemovanie čo sa pretača okolo hlavičky bezpečaku take som mal | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: Aké bezpečnostné šrúby??? 12/7/2009, 21:34 | |
| ste mudry ako radia,profik vam ukradne auto aj ked budete v nom,ale preco to nestazit amaterom?? z ktoreho auta skor ukradne,z toho co ma bezpecak,alebo z toho co nema bezpecak? ku mcguardu dostanes karticku na zaklade ktorej ti urobia vo vyrobe novy orech len tak mimochodom citacie z niektorych for: urcite sa daju lopnut aj mcgard ale az tak jednoduche to nie je,museli by sa pripravit na konkretny tvar vnutorneho zarezu (snat otlacok plastelinou alebo nieco podobne) ...... zarezy su aj asymetricke... a pomerne uzke... odtiahnute ostatne, mcguard neposkodeny, ad narazenie goly atd. - mcguard tam nema ziadny 6-8-12 hran alebo nieco podobne, je to tenky zvlneny pasik, ak do toho zacnes trieskat tak to znicis a potom dovydenia, ak niekto chce ukradnut take koleso, tak jedine ukradnut auto alebo dusik tak neviem, ako by ti v servise dal dole bezpecnostne skrutky mcgard, kazda sada je original, tie skrutky sa daju len odvrat - nic lepsie nepoznam, nie raz ma zachranili neviem si predstavit ako by mohol niekto ulomit alebo vyvrtat skrutku (bez toho aby poskodil disk) a ak mas auto zaparkovane na sidlisku pochybujem ze by to slo bez hluku..ak by tam bezpecnostne skrutky boli.. myslim ze tieto skrutky maju svoj opodstatneny vyznam a dokazu odradit pripadnych zlodejov | |
|
| |
synak Pretekár
Vek : 43 Registrácia : 08.07.2008 Počet príspevkov : 320 Auto : GV Bydlisko : BA - stare mesto
| Predmet: Re: Aké bezpečnostné šrúby??? 13/7/2009, 08:36 | |
| ..preco som zas murdy ako radio..? ..napisal som nieco co nieje pravda.. ? ..ved na koci som napisal kvazi to iste co ty.. predlzujes len cas a obtiaznost.. ach jaj.. ....inac napisem este jeden sposob ..sice netradicny .. nebezpecny a zlodel by ho asi urcite nepouzil ale tak do zbierky.. tusim to pisal aj niekto na tomto fore.. chalan zevraj pouzil nasledovny postup: dole vsetky ´´normalne´´ sroby..(predpokladam ze ich iba uvolnil) trochu sa povozil pomalicky po parkovisku nasroboval s5 sroby a bezpecak dal dolu prstom.. ...dufam ze sa za to nikto do mna neobuje.. to som len cital.. neoverena informacia..nehram sa na mudreho | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: Aké bezpečnostné šrúby??? 13/7/2009, 13:42 | |
| to by asi islo,ale ako som spominal,na sidlisku asi tazko,to by bolo na dlho davat predsa dole vsetky sroby a potom spat a potom zase dole,tie sroby su hlavne kvoli fetakom a amaterom,profik sa neserie,ten ti slohne cele auto | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Aké bezpečnostné šrúby??? | |
| |
|
| |
| Aké bezpečnostné šrúby??? | |
|