daniken Začiatočník
Registrácia : 02.01.2009 Počet príspevkov : 5 Auto : golf IV 1,6 74kw rv 98 AKL Bydlisko : Trnava
| Predmet: zly start pri benzinovom motore 14/1/2009, 10:41 | |
| Ahojte, mam taky problem, ze ak je studeny motor, resp auto v noci stoji, tak ide velmi tazko nastartovat, ked zapnem kluc vobec nepocujem palivove cerpadlo, ako u inych aut co som mal. Pri otoceni kluca starter toci, ale dlho na prazdno ako keby tam nemalo co vybuchnut, az na nejaky piaty krát nastane výbuch a auto nastartuje, ale otacky vobec nevystupia nad 1000 ot/min, drzia sa na tejto hranici. Poradte, bude to v palivovom cerpadle, alebo to moze robit aj skrtiaca klapka? vdaka | |
|
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: zly start pri benzinovom motore 14/1/2009, 11:06 | |
| tak podla mna to moze byt to cerpadlo, ked ho nepocujes natiahnut...skus si ho premerat, alebo pozri VAG, a poistky... | |
|
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: zly start pri benzinovom motore 14/1/2009, 11:07 | |
| ono tych moznosti co moze byt zle je viac....a tazko triafat na slepo....cerpadlo, palivovy filter, sviecky, cidlo teploty chladiacej kvapaliny...atd pozeram ze mas AKLko motor..teda tam nie je este elektronicka skrtiaca klapka..takze tu by som vylucil..vo vseobecnosti klapka neako na start vplyv nema..hlavne ked je auto studene.vtedy drzi otacky este sytic..spinava klapka sa prejavi ak sa motor zohreje a vypne sytic....a potom ked ti otacky nedrzia..alebo sa auto dusi.... v prvom rade by to chcelo skocit na VAG...co to povie...a na zaklade toho by som sa zameral na konkretny problem dolezite je potom aby si vedel tie 5 miestne kody ktore vypise VAG...napr 16565..atd...aby sme vedeli presne specifikovat problem... | |
|
daniken Začiatočník
Registrácia : 02.01.2009 Počet príspevkov : 5 Auto : golf IV 1,6 74kw rv 98 AKL Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: zly start pri benzinovom motore 14/1/2009, 12:18 | |
| Vďaka chlapi, ivco máš sz | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: zly start pri benzinovom motore | |
| |
|