VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P

Goto down 
+11
baciluss
nikibad
marceloo
Sebring
speedy1
seven72
lupo
mato88
remco
kazatel
Kuric
15 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
lupo
Pretekár
Pretekár
lupo

Male
Vek : 34
Registrácia : 17.11.2008
Počet príspevkov : 498
Auto : VW GOLF V-1,9 TDI,LADA NIVA 4x4

Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P   Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Icon_minitime3/2/2009, 22:35

Cesty ? Ktomu sa už ani radšej nevyjadrujem,ale tá šírka na veľkom rozmere je znateľná.
Ja mám len malé splašené poníky a preto som ostal pri 15",vzhľad nevzhľad! bounce
Návrat hore Goto down
http://lupogolf@pobox.sk
Psychopath
Začiatočník
Začiatočník
Psychopath

Male
Vek : 36
Registrácia : 29.01.2009
Počet príspevkov : 8
Auto : VW GOLF 1.9 TDI 81kw

Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P   Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Icon_minitime10/2/2009, 21:04

Zdravim chalani a ako vlastne zohnat tie papiere od vw aby som mohol zapista kolesa ??? Alebo nenajde sa tu nekto kto to vie spravit vo Vranove alebo okli??? dakujem ,,,
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

OdoslaťPredmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P   Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Icon_minitime10/2/2009, 23:37

Kuric: swas ja chcem len tolko ako sa tu spominalo doprvny inpek. s tym nema ozaj nic zapisuju to v prislusnom meste na okesnom urade odelenie cestnej pozemnej komunikacie.. A ten papier na schvalenie ti da kazdy pneuservis ktori aj predava dysky a pneu... Ale daju ti certifikat len na tie znacky ktore predavaju alebo na ktore maju oni cert. S tym papierom skocis na ten urad kupis si 3eurovi kolok a je to hotovo... trva to neceliiich 5min na tom urade.. A ak ti ide oto ze budes mat zapisanu inu znacku ako tam mas tak to ta trapit nemusiiii uz vidiiim policajta ako lezie pod auto alebo si dava dolu koleso aby sa bozrel na znacku... Laughing je to uuuplne jednoduche.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P   Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Icon_minitime17/2/2009, 21:06

01lukasss01 napísal:
Kuric: swas ja chcem len tolko ako sa tu spominalo doprvny inpek. s tym nema ozaj nic zapisuju to v prislusnom meste na okesnom urade odelenie cestnej pozemnej komunikacie.. A ten papier na schvalenie ti da kazdy pneuservis ktori aj predava dysky a pneu... Ale daju ti certifikat len na tie znacky ktore predavaju alebo na ktore maju oni cert. S tym papierom skocis na ten urad kupis si 3eurovi kolok a je to hotovo... trva to neceliiich 5min na tom urade.. A ak ti ide oto ze budes mat zapisanu inu znacku ako tam mas tak to ta trapit nemusiiii uz vidiiim policajta ako lezie pod auto alebo si dava dolu koleso aby sa bozrel na znacku... Laughing je to uuuplne jednoduche.
Lukas lenze pneuservis co dava tento certifikat ti ho da len v pripade ze u nich kupis kolesa.
Tato tema ma zacina zas hodne trapit lebo som sa chcel pustit do prerabky kolies ale sa mi to neoplati ked ich nemozem zapisat. Chlpaty pojdu cez sezonu urcite po kolesach lebo je to cista ryza pre nich. Uz vidim ako cakaju na zrazoch aby buzerovali ludi. Takze otazka znie : Ako sa dopracovat k certifikatu???
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P   Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Icon_minitime17/2/2009, 21:36

marceloo napísal:
Chalaniii ako prve zapisovanie diskov a podobnych veci do TP sa nerobi na policii, ale na obvodnom urade Smile policajti s tym nic nemaju Smile
Certifikaty ku diskom Dotz, enzo, Aez a Dezent viem davat aj ja, mam na to certifikat Smile
Zapisla som tak uz vela aut, lenze mam skusenosti, ze v niektoprych mestach to nepoznaju, tak robia problemy, alebo chodia ludia na policiu a tak duplom nic Smile
Inak pri kupy tychto diskov dam TUV a certifikat o schvaleni a na miestnom urade treba uz len asi 5€ kolok Smile
Staci TUV alebo musi byt aj cert. o schvaleni???
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P   Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Icon_minitime17/2/2009, 21:56

no ak sa tu niekomu podari zapisat 18" tak nech da vediet....AKo sa to tu rozobera prichadzam k nazoru ze papier k elektronom dostane(certifikat,tuv..atd) ale ti ich nenapisu do technicaku pokial tam nemas povoleny rozmer 18"..A ked ano tak ti napisu presne ten tip disku a pneu o ktore ziadas(napr ches dotz hanzo tak to ti napisu presne aj vyrobnym cislo disku).Viem ze zapisat sa da cez nejkeho znamenho na dopravnom inspektorate.Inac len potom by ti musel vyrobca schvalit.......
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P   Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Icon_minitime17/2/2009, 21:59

No vidim to tak ze napisem do Nemecka pokial mozno priamo do Wolfsburgu Suspect
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P   Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Icon_minitime17/2/2009, 22:12

baciluss napísal:
Baci potom kontaktuj pana Martina Winterkorna a povedz ze mas kontakt odo mna Cool
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P   Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Icon_minitime17/2/2009, 22:26

ee.....neviem ako vase znamosti ale asi to by bolo na moc hrubu penazenku.A u nas na slovensku dost nerealne,legalizovat zasadne upravi na aute.Jeden cech ma fabiu,myslim s 2,0turbo motor,18kolesa(alebo az 19),no kopec uprav a to zasadnych a ma to zapisane v technincaku,vsetko,aj podsvitenie pod autom.Ale jeden detail ma to na nemeckych znackach.Tam zaplatil aby mu to otestovali a dostal to,samozrejme ze to aj dost stalo.....Povedal ze v cechach a na sk by to nikdy nezapisal do technicaku................
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P   Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Icon_minitime17/2/2009, 22:31

ivco85 napísal:
baciluss napísal:
Baci potom kontaktuj pana Martina Winterkorna a povedz ze mas kontakt odo mna Cool
A to je kto??? Shocked
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P   Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Icon_minitime17/2/2009, 22:36

baciluss napísal:
ivco85 napísal:
baciluss napísal:
A to je kto??? Shocked
vygoogli Laughing
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

OdoslaťPredmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P   Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Icon_minitime18/2/2009, 15:29

baciluss napísal:
01lukasss01 napísal:
Lukas lenze pneuservis co dava tento certifikat ti ho da len v pripade ze u nich kupis kolesa.
Tato tema ma zacina zas hodne trapit lebo som sa chcel pustit do prerabky kolies ale sa mi to neoplati ked ich nemozem zapisat. Chlpaty pojdu cez sezonu urcite po kolesach lebo je to cista ryza pre nich. Uz vidim ako cakaju na zrazoch aby buzerovali ludi. Takze otazka znie : Ako sa dopracovat k certifikatu???
Pocuj mato co mal peugeota205 teraz nedavno isiel k chmelovy tam mu dali certifikat aj ked nemal u nich kupovane kolesa a kolesa uz ma nejaky ten cas zapisane v tech...
Návrat hore Goto down
Psychopath
Začiatočník
Začiatočník
Psychopath

Male
Vek : 36
Registrácia : 29.01.2009
Počet príspevkov : 8
Auto : VW GOLF 1.9 TDI 81kw

OdoslaťPredmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P   Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Icon_minitime16/4/2009, 18:52

A nahodou Presovsky kraj za eura?????hmm je tu nejaky clovek ktorx to dokaze??
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P   Hlada sa osoba ,  ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» rozmer kolies na g5
» ako zapisat 16-tky kolesa na mojho varianta?
» ako zapisat 18 kolesa do TP ked mam momentalne zapisane 16ky
» super stranka,ktora vam urcite pomoze

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: