| Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P | |
|
+11baciluss nikibad marceloo Sebring speedy1 seven72 lupo mato88 remco kazatel Kuric 15 posters |
|
Autor | Správa |
---|
lupo Pretekár
Vek : 34 Registrácia : 17.11.2008 Počet príspevkov : 498 Auto : VW GOLF V-1,9 TDI,LADA NIVA 4x4 Bydlisko : Lúky /PU
| Predmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P 3/2/2009, 22:35 | |
| Cesty ? Ktomu sa už ani radšej nevyjadrujem,ale tá šírka na veľkom rozmere je znateľná. Ja mám len malé splašené poníky a preto som ostal pri 15",vzhľad nevzhľad! | |
|
| |
Psychopath Začiatočník
Vek : 36 Registrácia : 29.01.2009 Počet príspevkov : 8 Auto : VW GOLF 1.9 TDI 81kw Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P 10/2/2009, 21:04 | |
| Zdravim chalani a ako vlastne zohnat tie papiere od vw aby som mohol zapista kolesa ??? Alebo nenajde sa tu nekto kto to vie spravit vo Vranove alebo okli??? dakujem ,,, | |
|
| |
01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P 10/2/2009, 23:37 | |
| Kuric: swas ja chcem len tolko ako sa tu spominalo doprvny inpek. s tym nema ozaj nic zapisuju to v prislusnom meste na okesnom urade odelenie cestnej pozemnej komunikacie.. A ten papier na schvalenie ti da kazdy pneuservis ktori aj predava dysky a pneu... Ale daju ti certifikat len na tie znacky ktore predavaju alebo na ktore maju oni cert. S tym papierom skocis na ten urad kupis si 3eurovi kolok a je to hotovo... trva to neceliiich 5min na tom urade.. A ak ti ide oto ze budes mat zapisanu inu znacku ako tam mas tak to ta trapit nemusiiii uz vidiiim policajta ako lezie pod auto alebo si dava dolu koleso aby sa bozrel na znacku... je to uuuplne jednoduche. | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P 17/2/2009, 21:06 | |
| - 01lukasss01 napísal:
- Kuric: swas ja chcem len tolko ako sa tu spominalo doprvny inpek. s tym nema ozaj nic zapisuju to v prislusnom meste na okesnom urade odelenie cestnej pozemnej komunikacie.. A ten papier na schvalenie ti da kazdy pneuservis ktori aj predava dysky a pneu... Ale daju ti certifikat len na tie znacky ktore predavaju alebo na ktore maju oni cert. S tym papierom skocis na ten urad kupis si 3eurovi kolok a je to hotovo... trva to neceliiich 5min na tom urade.. A ak ti ide oto ze budes mat zapisanu inu znacku ako tam mas tak to ta trapit nemusiiii uz vidiiim policajta ako lezie pod auto alebo si dava dolu koleso aby sa bozrel na znacku... je to uuuplne jednoduche.
Lukas lenze pneuservis co dava tento certifikat ti ho da len v pripade ze u nich kupis kolesa. Tato tema ma zacina zas hodne trapit lebo som sa chcel pustit do prerabky kolies ale sa mi to neoplati ked ich nemozem zapisat. Chlpaty pojdu cez sezonu urcite po kolesach lebo je to cista ryza pre nich. Uz vidim ako cakaju na zrazoch aby buzerovali ludi. Takze otazka znie : Ako sa dopracovat k certifikatu??? | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P 17/2/2009, 21:36 | |
| | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P 17/2/2009, 21:56 | |
| no ak sa tu niekomu podari zapisat 18" tak nech da vediet....AKo sa to tu rozobera prichadzam k nazoru ze papier k elektronom dostane(certifikat,tuv..atd) ale ti ich nenapisu do technicaku pokial tam nemas povoleny rozmer 18"..A ked ano tak ti napisu presne ten tip disku a pneu o ktore ziadas(napr ches dotz hanzo tak to ti napisu presne aj vyrobnym cislo disku).Viem ze zapisat sa da cez nejkeho znamenho na dopravnom inspektorate.Inac len potom by ti musel vyrobca schvalit....... | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P 17/2/2009, 21:59 | |
| No vidim to tak ze napisem do Nemecka pokial mozno priamo do Wolfsburgu | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| |
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P 17/2/2009, 22:26 | |
| ee.....neviem ako vase znamosti ale asi to by bolo na moc hrubu penazenku.A u nas na slovensku dost nerealne,legalizovat zasadne upravi na aute.Jeden cech ma fabiu,myslim s 2,0turbo motor,18kolesa(alebo az 19),no kopec uprav a to zasadnych a ma to zapisane v technincaku,vsetko,aj podsvitenie pod autom.Ale jeden detail ma to na nemeckych znackach.Tam zaplatil aby mu to otestovali a dostal to,samozrejme ze to aj dost stalo.....Povedal ze v cechach a na sk by to nikdy nezapisal do technicaku................ | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P 17/2/2009, 22:31 | |
| | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P 17/2/2009, 22:36 | |
| | |
|
| |
01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P 18/2/2009, 15:29 | |
| - baciluss napísal:
- 01lukasss01 napísal:
- Kuric: swas ja chcem len tolko ako sa tu spominalo doprvny inpek. s tym nema ozaj nic zapisuju to v prislusnom meste na okesnom urade odelenie cestnej pozemnej komunikacie.. A ten papier na schvalenie ti da kazdy pneuservis ktori aj predava dysky a pneu... Ale daju ti certifikat len na tie znacky ktore predavaju alebo na ktore maju oni cert. S tym papierom skocis na ten urad kupis si 3eurovi kolok a je to hotovo... trva to neceliiich 5min na tom urade.. A ak ti ide oto ze budes mat zapisanu inu znacku ako tam mas tak to ta trapit nemusiiii uz vidiiim policajta ako lezie pod auto alebo si dava dolu koleso aby sa bozrel na znacku... je to uuuplne jednoduche.
Lukas lenze pneuservis co dava tento certifikat ti ho da len v pripade ze u nich kupis kolesa. Tato tema ma zacina zas hodne trapit lebo som sa chcel pustit do prerabky kolies ale sa mi to neoplati ked ich nemozem zapisat. Chlpaty pojdu cez sezonu urcite po kolesach lebo je to cista ryza pre nich. Uz vidim ako cakaju na zrazoch aby buzerovali ludi. Takze otazka znie : Ako sa dopracovat k certifikatu??? Pocuj mato co mal peugeota205 teraz nedavno isiel k chmelovy tam mu dali certifikat aj ked nemal u nich kupovane kolesa a kolesa uz ma nejaky ten cas zapisane v tech... | |
|
| |
Psychopath Začiatočník
Vek : 36 Registrácia : 29.01.2009 Počet príspevkov : 8 Auto : VW GOLF 1.9 TDI 81kw Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P 16/4/2009, 18:52 | |
| A nahodou Presovsky kraj za eura?????hmm je tu nejaky clovek ktorx to dokaze?? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P | |
| |
|
| |
| Hlada sa osoba , ktora mi vie do TP Zapisat vecsi rozmer kolies za Eura :P | |
|