| problem s cerpadlom nafty | |
|
|
Autor | Správa |
---|
libra Začiatočník
Registrácia : 21.11.2008 Počet príspevkov : 34
| Predmet: problem s cerpadlom nafty 9/1/2009, 20:55 | |
| mam problem s cerpadllom nafty,po kupe auta som s nim dosiel domov,kedze trocha cukalo pocas jazdy domov tak som vymenil naftovy filter a opravil ulomenu hadicu potlaku brzdy,vymenil zhavice a pridal pred cerpadlo taky maly filter paliva ciry aby som videl ci prudi nafta ,natahal naftu az k cerpadlu,po tom vsetkom nejde nakopnut,povolil som trubku na strikoch aby som zistil ci bude tlacit naftu,ale nic,vymordoval som baterku a nic,ani kvapka,rozvod neni preskoceny,neviem si s tym poradit,prosim o pomoc skusenych,dekujem,motor je 1,5D. | |
|
| |
VILKO G1 Pilot
Registrácia : 13.05.2008 Počet príspevkov : 773 Auto : Golf 1 1.6 D VILKO Bydlisko : MARTIN
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty 9/1/2009, 22:10 | |
| na čerpadle je jeden snimač ide do neho jeden elektricky kabel v ktorom po zapnuti kluča musi byt prud a citiš v tom snimači ked sa ho držiš alebo aj počut či cvakne ak ano motor musi ist ak nie ten snimač je vadny a nepusti naftu do čerpadla | |
|
| |
libra Začiatočník
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty 9/1/2009, 23:58 | |
| som zabudol dopisat ze ten palivovy wentil som kontroloval a je dobry! | |
|
| |
VILKO G1 Pilot
Registrácia : 13.05.2008 Počet príspevkov : 773 Auto : Golf 1 1.6 D VILKO Bydlisko : MARTIN
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty 10/1/2009, 20:24 | |
| no kua tak to musi ist roztiahni ho | |
|
| |
libra Začiatočník
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty 10/1/2009, 21:28 | |
| sme to roztahovali asi polhodinu a ta skodovka uz isla na zadnych kolesach ked som pustil spojku....mozem prefukat cerpalo a trubky s kompresorom,popr aj striky?nestane sa nic?setko som premereal,zhavenie ,vsetko bavi a neide ani za kkt.....co tedko?? | |
|
| |
VILKO G1 Pilot
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty 10/1/2009, 21:50 | |
| no čerpadlo a striky nefukaj tie daj otlakovat a čerpadlo jedine stolica kua to neni možne aby nešiel | |
|
| |
MIRECC Pilot
Vek : 45 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 898 Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i Bydlisko : Ziar nad Hronom
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty 11/1/2009, 00:05 | |
| Tak na toto by som sa rad pozrel. Všetko je spravene spravne a aj tak nejde?? Vydim to tak že to zacukalo asi posledny krat. Ak nejde nafta cez povolene trubky na tryskach a cievka je dobrá tak už pomože asi len vymena čerpadla. | |
|
| |
libra Začiatočník
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty 11/1/2009, 20:12 | |
| nejde ani k....,asik cerpadlo je uz niekde v p.....,kuknem este rozvod a musim zohnat cerpadlo,nenapada ma nic ine,ani u vas uz nic???? | |
|
| |
diabol Začiatočník
Registrácia : 11.01.2009 Počet príspevkov : 1
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty 11/1/2009, 21:36 | |
| vieš čo by to mohlo byť skús poriadne odvzdušnit palivový systém a či ti nepadá nafta | |
|
| |
libra Začiatočník
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty 12/1/2009, 12:31 | |
| nie nafta nepada,dal som tam taky maly ciry palivovy filter nech vidim ci prudi nafta,som ju natahal az k cerpadlu,bolo aj vo filtri asi polka,pom som zacal tocit a hladina ani neklesla ale ani nestulpa,idem toho hajzla vybrat a dostane jednu s dvojkilovym kladivom ,neni na tom cerpadle nejake sitko alebo vypustny wentil alebo nieco podobne?neviete niekto nejake cerpatko??? | |
|
| |
libra Začiatočník
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty 14/1/2009, 00:22 | |
| chalo chalo fesaci,nikto mi uz nevie nic poradit?napiste to tam ajked si myslite ze je to nepodstatne,lebo nakoniec takych to veciach to viazne na malickosti co cloveka mali napadnut automaticky...piste | |
|
| |
VILKO G1 Pilot
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty 14/1/2009, 20:59 | |
| no nič povol všetky trubky od vstrekov a toč ho až začne nafta striekat potom ich postupne zatahuj musi ist ak nafta nepôjde zahod čerpadlo | |
|
| |
libra Začiatočník
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty 14/1/2009, 23:45 | |
| poeb to,idem prefuknut s kompresorom secky trubky ,hadicky a secko so ma dieru a aj nejake sitko ma byt w nadrzi tak dostane kapky a pak budeme mudrejsi....ale to ma zlosti ze po vlastnych som ho priviezol a pom znicoho nic ho kleplo....pom informujem.zatim diky | |
|
| |
libra Začiatočník
| |
| |
dandyturbotechnics Začiatočník
Registrácia : 08.03.2012 Počet príspevkov : 9
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty 9/3/2012, 09:44 | |
| mal som podobny problem s 1.6 td ale potom som zistil ze aj vstreky su v hajzli zhavice takisto cerpadlo totalka a po odtlakovani ma uz islo jeb... motor v pecku | |
|
| |
GARGAMEL Začiatočník
Vek : 56 Registrácia : 13.08.2010 Počet príspevkov : 30 Auto : Golf 4 Variant Bydlisko : Karpatska 11
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty 14/2/2013, 10:17 | |
| Kamo po precitani tvojich problemou som dospel k zaveru pouzi sistem vylucovania a to vysrobuj zhavice aby motor a baterka sa netrapila a vysrobuj jeden strik a daj ho na trubke tak aby si ho videl ci strieka ci nie a potom toc ale musis najprv odvzdusnit cerpadlo tak daj flasu k cerpadlu a najprv musi pred vstrekom tlacit naftu ,lebo vzduch je nepriatel disla to asi vies sam ja smam taki isty problem lebo my nestriekalo tiez a pohol som renenicou na cerpadle a nedal som znacku a je to v prdeli .Ked mas v tej trubke co pozeras na vstric tak trubku pritiahni a toc a samozrejme musis mat na cievke plus pripojene alebo zapnuty kluc a musi cvakat cievka ked to neroby tak ani nebude striekat ,a aj daj tehlina plinovy pedal aby si videl poriadne striekanie z trisky | |
|
| |
GARGAMEL Začiatočník
Vek : 56 Registrácia : 13.08.2010 Počet príspevkov : 30 Auto : Golf 4 Variant Bydlisko : Karpatska 11
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty 14/2/2013, 10:21 | |
| Zdravim Golfistov ma niekto zaujem o Motor z 1,5 disel Golf 1 je po generalke ,ma nabehane 12 000 km perfektny stav . | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: problem s cerpadlom nafty | |
| |
|
| |
| problem s cerpadlom nafty | |
|