VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

vyhrievane zrkadla

Goto down 
+6
Lucko
tdk
ivco85
apophis
element666
najlepsiz
10 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: vyhrievane zrkadla   vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Icon_minitime11/1/2009, 09:41

neviem kde ale niekde na nete som našiel už dávnejšie len tú zadnú fóliu s vyhrievaním , alebo kúpiť nové sklo s vyhrievaním
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievane zrkadla   vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Icon_minitime11/1/2009, 17:00

ja mam este jeden dotaz ohladom tejto veci. ked zapnem vyhrievanie zrkadiel na spolujazdcovej strane citim normalne ze zrkadlo je je teple. na soferovej srane mam vsak pocit ze to nehreje, teda aspon na dotyk to necitim. cakam ze zajtra primrznu ze to skusim live Smile hodil som to na VAG a boli tam chyby na obe spatne zrkadla co sa vyhrievaniea tyka kedze som ich mal vonku a nemazal som chyby. cital som niekde ze ked je tam chyba moze sa stat ze nepojde ten ohrev kym sa chyba nezmaze, ale je mozne ze by jedno slo a druhe nie??resp. mozno su moje nervove bunky malo citlive a vsetko je to neopodstatnene Laughing
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievane zrkadla   vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Icon_minitime11/1/2009, 17:09

tdk napísal:
ja mam este jeden dotaz ohladom tejto veci. ked zapnem vyhrievanie zrkadiel na spolujazdcovej strane citim normalne ze zrkadlo je je teple. na soferovej srane mam vsak pocit ze to nehreje, teda aspon na dotyk to necitim. cakam ze zajtra primrznu ze to skusim live Smile hodil som to na VAG a boli tam chyby na obe spatne zrkadla co sa vyhrievaniea tyka kedze som ich mal vonku a nemazal som chyby. cital som niekde ze ked je tam chyba moze sa stat ze nepojde ten ohrev kym sa chyba nezmaze, ale je mozne ze by jedno slo a druhe nie??resp. mozno su moje nervove bunky malo citlive a vsetko je to neopodstatnene Laughing
v tej teme co som dal link je popisane ako jednoducho sa da vyskusat ci funguju...resp. ak nefunguju, kde je chyba..
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievane zrkadla   vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Icon_minitime11/1/2009, 17:16

jj uz som si vsimol ivco.dik. skusim pojazdit a uvidime. napojim ho tiez na VAG znovu, ak je problem malo by to zapisat znovu chybu do pamati
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievane zrkadla   vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Icon_minitime11/1/2009, 17:42

inak ivco nemas nahodou nejaky popis k patici spatneho zrkadla, ktore vodice su na polohu a ktore na ohrev aby som premeral vyhrevne teleso ked bude treba?diks
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievane zrkadla   vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Icon_minitime11/1/2009, 18:12

tdk napísal:
inak ivco nemas nahodou nejaky popis k patici spatneho zrkadla, ktore vodice su na polohu a ktore na ohrev aby som premeral vyhrevne teleso ked bude treba?diks
niekde urcite mam....by som sa musel pohrabat..
ale v podstate to nepotrebujes..ak ti funguje ovladanie..tak samotny vyhrev vyskusas tak ze vytiahnes vodice priamo zo zrkadla a premeras..ak je v nich stava..a nehreje..problem bude v samotnom vyhrevnom odporovom telese..prerusene...atd...
ale najprv to vycisti na VAgu...pocul som aj otom ze kvoli chybe v pamati to bolo bloknute...
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievane zrkadla   vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Icon_minitime11/1/2009, 18:15

ok testnem a uvidim. dik moc zatial cheers
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievane zrkadla   vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Icon_minitime12/1/2009, 19:25

teoreticka otazka do plena Smile je mozne zeby jedno zo spatnych zrkadiel (vodicove) nehrialo a VAG to nevypisal? ked som mal zrkadla dole a nahodil ich po zapojeni VAG mi vypisalo chybu ohrevu oboch....vymazal som to vcera dnes som sa povozil a nevypisuje chybu, pritom mam pocit ze vodicove nehreje.....alebo hreje podstatne slabsie, spolujazdcove pekne citim na dotyk... zmeral by som aj stavu ako si vravel ivco, len to az cez vikend bude moznost, a nechcem zbytocne rozoberat pokial viem ze VAG sa nemoze mylit a ukazuje bez chyby....Smile resp vypisuje len nesmyselny signal na zamykanie vodicova strana-ale to pocitam ze bude ten plosak kvoli ktoremu mi nesvieti svetlo n interieri resp aj vo dverach.
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievane zrkadla   vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Icon_minitime12/1/2009, 19:32

a nemenil niekto náhodou zrkadlo ? žeby to bola nejaká napodobenina z malým odporom a tým aj hreje slabo ale hreje

jedine zistíš tak že vyberieš zrkadlo von a zmeráš odpor špirály mala by byť rovnaká na oboch
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievane zrkadla   vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Icon_minitime12/1/2009, 19:48

nie nie tie su origo. s tym premeranim to mas recht. len som chcel vediet ci je mozne zeby VAG nevypisal chybu a bolo by zrkadlo chybne, popripade ze by tam netiekla stava do neho....
a mozno som len paranoidny lol!
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievane zrkadla   vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Icon_minitime12/1/2009, 20:14

ja mam tiez na dotyk pocit ze spolujazdcove je teplejsie ako soferove..ale to nie je dolezite..dolezite je ci primrza alebo nie...
hlavne lave a prave zrkadlo su konstrukciou trosicku ine...
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievane zrkadla   vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Icon_minitime12/1/2009, 21:43

jop...len akosi opadli mrazy a spataky mi uz nezamrzaju:)uvidime...ked budem mat chut a cas cez vikend to rozoberem a premeram
Návrat hore Goto down
najlepsiz
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 24.09.2008
Počet príspevkov : 44
Auto : VW GOLF 1.6SR 74kW

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievane zrkadla   vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Icon_minitime13/1/2009, 12:01

dakujem za odpove
A ja som sa trochu prepocul reps poplietol,malo to byt tak ze ak zapnem ohrev zadneho skla a polohu spetakov nemam v strede ale na jednom alebo druhom tak to znamena ze oorev spetakov je vypnuty moze to byt pravda?
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievane zrkadla   vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Icon_minitime13/1/2009, 12:13

najlepsiz napísal:
dakujem za odpove
A ja som sa trochu prepocul reps poplietol,malo to byt tak ze ak zapnem ohrev zadneho skla a polohu spetakov nemam v strede ale na jednom alebo druhom tak to znamena ze oorev spetakov je vypnuty moze to byt pravda?

malo by byt jedno na akej polohe to mas na spetakoch, proste ked stlacis ohreh zadneho okna autimaticky ide aj ohrev spetakov.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: vyhrievane zrkadla   vyhrievane zrkadla - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

vyhrievane zrkadla
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Vymena prednych sedaciek za vyhrievane.

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: