| PROBLEM,xenony - kontrolka dialkovych | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Kenny9994 Začiatočník
Vek : 37 Registrácia : 02.01.2009 Počet príspevkov : 8 Bydlisko : okr. Michalovce
| Predmet: PROBLEM,xenony - kontrolka dialkovych 5/1/2009, 13:54 | |
| Cafte kamos ma GOLFika IV rocnik 2000ku, vybava Hightline a ma nasledujuci problem. Ma namontovane xenony aj v stretavackach aj v dialkacoch, ale ked si ich namontoval do dialkacoch tak po zasveteni svetiel mu v kuse svieti modra kontrolka dialkovych svetiel. A ked nema zapnute svetla a napr. blikne, tak sa mu rozsvietia vsetky budiky + ta kontrolka. Napiste ci sa s tym da nieco robit. Bol aj u jedneho tipka ktory je macher do elektroniky v autach ale ten ho odbil ze veci ktore neschvaluje tak zasadne nerobi, ze si to ma vyriesit sam | |
|
| |
tdk Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 01.06.2008 Počet príspevkov : 506 Auto : G4 1.9TDI ALH Bydlisko : KE
| Predmet: Re: PROBLEM,xenony - kontrolka dialkovych 5/1/2009, 14:30 | |
| :)tak to mu teda poradil:)))nevidim tak do elektroniky zeby som vedel povedat co to je, viem ze na niektorych autach svieti kontrolka vypalenej ziarovky kvoli inemu odporu xenonu myslim,ale toto hmm....kazdopadne taketo riesenie dat do dialkovych na G4 HID by som ja osobne urcite nerobil.prave zapinanie a vypinanie svetiel ma najvacsi vplyv na zivotnost vybojky....a co sa zapina vypina viac ako dialkove?....brzdove a smerovky su kosher | |
|
| |
Kenny9994 Začiatočník
Vek : 37 Registrácia : 02.01.2009 Počet príspevkov : 8 Bydlisko : okr. Michalovce
| Predmet: Re: PROBLEM,xenony - kontrolka dialkovych 5/1/2009, 17:27 | |
| Hej jasne to som mu radil aj ja, ze do dialkacoch sa xenony nedavaju, lebo to zapinanie a vypinanie skracuje zivotnost vybojky ale tak chcel, kupil si a ma :-) ,,,aj o probelm naviac :-D | |
|
| |
Runcajz Pilot
Vek : 45 Registrácia : 04.02.2008 Počet príspevkov : 964 Auto : VW Vento 1,8 ABS Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: PROBLEM,xenony - kontrolka dialkovych 5/1/2009, 18:45 | |
| No, možno tam niečo zle zapojil. Inak poznám týpkov čo si távajú pomaly xenony na cúvačky, ale aj tak, pokial to nie je bixenon, tak to význam nemá. Každý xenon potrebuje určitú dobu, kým sa rozsvieti ako má, takže ak potrebuje prisvietiť v zátačke a potom rýchlo zhasnúť tak nejak to asi sa ani nestihne zasvietiť. K problému otázočka, robí mu to aj keď to dá do pôvodného stavu? | |
|
| |
Kenny9994 Začiatočník
| Predmet: Re: PROBLEM,xenony - kontrolka dialkovych 5/1/2009, 19:40 | |
| No ked sa montovali do stretavaciek tak som bol pritom ked mu to montoval jeden tipek, ale do dialkacov si to montoval sam( ja som vtedy nebol doma ) . Do pvovodneho stavu, teda nas5 ( H1ky myslim ze idu do dilakacoh ) tak to sme este neskusali, ale tiez som mu vravel aby sme to skusili, tak uvidime ci kontrolka ostane svietit alebo zhasne . Inak ja som mu vravel ze staci mu kupit napr OSRAM Cool Blue alebo nejake halogenky s xenon efektom. Ale v mototechne sme cumeli do vytrinky ako dvaja tutkovia a kupili sme OSRAM Nightbreakr a este sme to rozbalili tak ze sa to nedalo vymenit. Takze potom si kupil xenony :-) | |
|
| |
Runcajz Pilot
Vek : 45 Registrácia : 04.02.2008 Počet príspevkov : 964 Auto : VW Vento 1,8 ABS Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: PROBLEM,xenony - kontrolka dialkovych 5/1/2009, 20:26 | |
| Ja mám tie osramy nightbreakr a som spokojný. Mal som aj výbojky xenon, bolo to super, ale v noci pri zlom počasí na novom asfalte nebolo nič vidieť. Tak som vrátil H7 osramy a je pokoj. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: PROBLEM,xenony - kontrolka dialkovych | |
| |
|
| |
| PROBLEM,xenony - kontrolka dialkovych | |
|