| ZVUK PRI VYSLIAPNUTEJ SPOJKE | |
|
|
Autor | Správa |
---|
grimaso1990 Začiatočník
Registrácia : 20.12.2008 Počet príspevkov : 32 Auto : VW Golf II 1.3 Bydlisko : Bratislava
| Predmet: ZVUK PRI VYSLIAPNUTEJ SPOJKE 25/12/2008, 20:46 | |
| nazdar mam taky problem....uz asi tyzden pocujem pri vysliapnutej spojke zvuk(neviem ho ani identifikovat... proste pocujem take chrcanie) je to pocut ked je spojka uplne na podlahe a motor bezi na volnobeh...nemate s tym niekto skusenost?lebo neviem ci sa mam toho bat alebo nie....inak mam 1,3 benzin 4 rychlost M. dik | |
|
| |
zuzko Agent
Vek : 40 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 1724 Auto : opel vectra 2.0 16V Bydlisko : malacky Tel:0907 849 756
| Predmet: Re: ZVUK PRI VYSLIAPNUTEJ SPOJKE 25/12/2008, 22:48 | |
| je to spojkove lozisko mne to na dvojke tiez robilo skus cuknut po plyne alebo vysliapnes a pustis spojku niekedy to prestane alebo ked uz to mas v horsom stadiu to robi furt nieje to bohvie aka zavada ale ked uz to riadne reve je to dost blbe ale je to lozisko tak uz vies | |
|
| |
grimaso1990 Začiatočník
Registrácia : 20.12.2008 Počet príspevkov : 32 Auto : VW Golf II 1.3 Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: ZVUK PRI VYSLIAPNUTEJ SPOJKE 25/12/2008, 23:57 | |
| JJ Dik moc...prave som sa o tom bavil z otcom ten tiez povedal ze spojkove lozisko...asi to bude uz v tom horsom stadiu pretoze mi to robi ihned ako sliapnem na spojku a takisto aj ked je spojka uplne dole. akurat niekde v strede trochu stichne.... Otazka znie kolko take lozisko stoji?? respektive ked to chcem menit musim davat dole prevodovku vsak?? asi blba otazka.... a dalsia taka blba otazka...kebyze to nevymenim co sa mi od*ebe? | |
|
| |
VILKO G1 Pilot
Registrácia : 13.05.2008 Počet príspevkov : 773 Auto : Golf 1 1.6 D VILKO Bydlisko : MARTIN
| Predmet: Re: ZVUK PRI VYSLIAPNUTEJ SPOJKE 26/12/2008, 01:04 | |
| no rataj z ložiskom ale ak to rozobereš teda vyhodiš prevodovku môžeš ratat aj zo spojkov ale vlastne ložisko je na konci prevodovky nemusiš ju zhadzovat no a ak to nechaš tak tak čo sa môže stat hmm časom budeš mat problem z radenim a tie zvuky budu čoraz prišernejšie | |
|
| |
zuzko Agent
Vek : 40 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 1724 Auto : opel vectra 2.0 16V Bydlisko : malacky Tel:0907 849 756
| Predmet: Re: ZVUK PRI VYSLIAPNUTEJ SPOJKE 26/12/2008, 02:54 | |
| no tak ako hovori vilko daj to do servisu a opytaj sa bo samto urcite robit nebudes skus sa spytat ja si myslim ze to nebude nejako extra drahe vychadza to okolo 1300sk a to je strop to je to najdrahsie tak nech to vyjde s pracou okolo 2500sk a urcite to bude lacnejsie | |
|
| |
grimaso1990 Začiatočník
| Predmet: Re: ZVUK PRI VYSLIAPNUTEJ SPOJKE 26/12/2008, 14:02 | |
| - VILKO G1 napísal:
- no rataj z ložiskom ale ak to rozobereš teda vyhodiš prevodovku môžeš ratat aj zo spojkov ale vlastne ložisko je na konci prevodovky nemusiš ju zhadzovat no a ak to nechaš tak tak čo sa môže stat hmm časom budeš mat problem z radenim a tie zvuky budu čoraz prišernejšie
problem z radenim uz niekedy mam aj teraz...ked radim 1-tku niekedy tam nechce ist ale to bude asi sposobene niecim inym...proste ju musim hadzat uplne zlahka... | |
|
| |
grimaso1990 Začiatočník
| Predmet: Re: ZVUK PRI VYSLIAPNUTEJ SPOJKE 26/12/2008, 14:05 | |
| a chalani este jedna otazka....respektive dve
ked vysliapnem spojku hybe sa mi brzda..asi o 3 centi smerom ku spojke ..zrejme uvolnena konzola lebo pokial viem tak spojka a brzda je na jednej konzole a plyn zvlast ze??...moze to lozisko byt opotrebene kvoli tomu?? ako sa dostanem k tej konzole?chcel by som to dotiahnut lebo mi to vadi ze sa hybe... dik | |
|
| |
VILKO G1 Pilot
Registrácia : 13.05.2008 Počet príspevkov : 773 Auto : Golf 1 1.6 D VILKO Bydlisko : MARTIN
| Predmet: Re: ZVUK PRI VYSLIAPNUTEJ SPOJKE 26/12/2008, 14:25 | |
| tie pedale nemaju nič spoločne s ložiskom spojki zhod spodok palubovky na šoferovej strane a dostaneš sa k pedalom mykaj s nimy a mal by si zistit kde je aka vôla no a stim radenim môže byt aj zle nastavene tiahlo na riadiacu paku alebo vôle v tiahlach prevodovky a ten horši pripad prevodovka v p....... | |
|
| |
DOM16 Vodič
Vek : 34 Registrácia : 21.07.2009 Počet príspevkov : 168 Auto : GII 1.6D r.85 Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: ZVUK PRI VYSLIAPNUTEJ SPOJKE 22/7/2009, 22:55 | |
| mne tiez tak chrcalo to lozisko a pred vcerom dochrchlalo len tam nieco puklo ci co ja vem pedal ostal na zemi a uz ostava len prevodovku zhadzovat.niekto tu spominal ze koli lozisku neni treba zhadzovat prevodovku a potom ako sa k nemu dostanem? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: ZVUK PRI VYSLIAPNUTEJ SPOJKE | |
| |
|
| |
| ZVUK PRI VYSLIAPNUTEJ SPOJKE | |
|