tdk Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 01.06.2008 Počet príspevkov : 506 Auto : G4 1.9TDI ALH Bydlisko : KE
| Predmet: tretie brzdove svetlo 25/12/2008, 19:27 | |
| svs, vsimol som si nasledovnu haluz. ked zapnem svetla (staci parkovacie) ciastocne sa mi rozsvieti aj tretie brzdove svetlo (len krajne segmenty na oboch stranach a svietia tak slabsie). ked slapnem na pedal rozsvieti sa cele a jasnejsie. zaujimave je ze ked vypnem zapalovanie a necham parkovacie svetla svietit zhasne aj brzdove, ked vsak otocim klucom do prvej polohy znovu sa rozsvieti. co to moze byt? cca pred pol rokom som menil brzdovy spinac pod pedalom. moze to byt spinacom alebo niekde nieco preraza?mam pocit ze na VAG mi pisalo nesmyselny signal brzdoveho spinaca, ale to som myslel ze je stara chyba nezmazana po tom co som chybny vymenil. | |
|
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: tretie brzdove svetlo 25/12/2008, 19:30 | |
| zla kostra,ale na niektorich autach je take tretie brzdove svetlo od vyroby,bezne stretavam,ze pri zapnutych svetlach slabo svietia kraje tretieho brzdoveho | |
|
Sebring Pretekár
Vek : 28 Registrácia : 30.06.2008 Počet príspevkov : 443 Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI Bydlisko : miestna čast Palermo
| Predmet: Re: tretie brzdove svetlo 25/12/2008, 19:36 | |
| skor vidim to na chybu elektriky, nie na seriovu vyrobu... ale myslym ze zla kostra by robila slabsiu intenzitu svetla po zoslapnuti brzdy | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: tretie brzdove svetlo | |
| |
|