VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

POZOR pri nakupovani cez net.....

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Ico05
Pretekár
Pretekár
Ico05

Male
Vek : 40
Registrácia : 25.08.2008
Počet príspevkov : 368
Auto : VW GOLF IV TDI

POZOR pri nakupovani cez net..... Empty
OdoslaťPredmet: POZOR pri nakupovani cez net.....   POZOR pri nakupovani cez net..... Icon_minitime24/12/2008, 10:48

ja len chcem upozornit ked niekto nakupuje cez aby ked dostal zasielku ju otvoril hned pred postarom ....dovod mne nedavno dosla zasielka a neotvoril som to pred postarom ale doma a zasielka konkretne neon bolo na pol zlomeny a uz sa to nedalo reklamovat nikde na firme povedali ze ked to poslali bolo to ok ze to posta ze to mam riesit tam a na poste povedali ze to bolo zle zabalene ze to mam riesit na firme ze oni nevideli ked som to rozbaloval takze ked budete preberat otvorit hned a skontrolovat Evil or Very Mad Evil or Very Mad na poste skoro namna volali policiu som tam cirkus robil No

Naposledy upravil Ico05 dňa 10/1/2009, 21:07, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
http://voldenuit.us/
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: POZOR pri nakupovani cez net.....   POZOR pri nakupovani cez net..... Icon_minitime24/12/2008, 10:53

tak to si teda pekne dopadol Surprised
Návrat hore Goto down
mizi
Pretekár
Pretekár
mizi

Male
Vek : 39
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 489
Auto : golf IV 1,9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: POZOR pri nakupovani cez net.....   POZOR pri nakupovani cez net..... Icon_minitime24/12/2008, 14:23

slovenska posta ma kvalitne sluzby veru.. luba sa aj zaselky stracat..
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Vek : 38
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: POZOR pri nakupovani cez net.....   POZOR pri nakupovani cez net..... Icon_minitime24/12/2008, 15:18

a sami od seba otvarat a potom maju problem na koho to zvalit Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Ico05
Pretekár
Pretekár
Ico05

Male

OdoslaťPredmet: Re: POZOR pri nakupovani cez net.....   POZOR pri nakupovani cez net..... Icon_minitime24/12/2008, 15:36

no vidim ze je nas viac co maju problemy je to na nic este budem velmi uvazovat ci si nieco objednam ja sa im aj vyhrazal ze na nic poslem obchodnu inspekciu ale kaslem na nato aj tak proti takej velkej firme nezmozem nic este by nakoniec bolo ze som ten neon praskol ja sam Twisted Evil kaslat nato stastne a vesele chlapci hej a vela stastnych km ...
Návrat hore Goto down
mizi
Pretekár
Pretekár
mizi

Male
Vek : 39
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 489
Auto : golf IV 1,9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: POZOR pri nakupovani cez net.....   POZOR pri nakupovani cez net..... Icon_minitime24/12/2008, 16:03

Ico05 napísal:
no vidim ze je nas viac co maju problemy je to na nic este budem velmi uvazovat ci si nieco objednam ja sa im aj vyhrazal ze na nic poslem obchodnu inspekciu ale kaslem na nato aj tak proti takej velkej firme nezmozem nic este by nakoniec bolo ze som ten neon praskol ja sam Twisted Evil kaslat nato stastne a vesele chlapci hej a vela stastnych km ...

bol ten neod drahy? aj tebe stastne a vesele..
Návrat hore Goto down
Ico05
Pretekár
Pretekár
Ico05

Male

OdoslaťPredmet: Re: POZOR pri nakupovani cez net.....   POZOR pri nakupovani cez net..... Icon_minitime25/12/2008, 00:18

no stal 600sk ako no neni to zavratna suma prezijem to noale ja len aby ste si davali pozor bo si moze ojednat niekto napr svetla co stoja ovela viac tak aby sa neojebkal ako je bo to na slovensku je vsetko mozne ved to vsetci poznate
Návrat hore Goto down
MINO
Pretekár
Pretekár
MINO

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 599
Auto : GOLF 3 AEX

OdoslaťPredmet: Re: POZOR pri nakupovani cez net.....   POZOR pri nakupovani cez net..... Icon_minitime22/1/2009, 20:08

ale ani jedna strana ani druha nema pravdu....prosto ty ked preberas zasielku od postara na dobierku....postar ti neda zasielku do ruk....a uz vobec nie rozbalit pred zaplatenim......cize to neotvoris.....a ked to vyplatis a otvoris.....uz ti to postar nevezme na zodpovednost posty..lebo ty si zasielku prevzal, a prevzatie potvrdil svojim podpisom.....ine je to s kuriermi...ktori ti dovolia prezriet si kompletnost a nepoškodenost zasielky......

neviem mozno je to hlupost ...ale taketo som mal skusenosti ja
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t2945.htm
Ico05
Pretekár
Pretekár
Ico05

Male

OdoslaťPredmet: Re: POZOR pri nakupovani cez net.....   POZOR pri nakupovani cez net..... Icon_minitime22/1/2009, 20:13

hej asi je to tak mas pravdu uz cez postu nebudem take veci riesit rdsej si to priplatim Twisted Evil
Návrat hore Goto down
MINO
Pretekár
Pretekár
MINO

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 599
Auto : GOLF 3 AEX

OdoslaťPredmet: Re: POZOR pri nakupovani cez net.....   POZOR pri nakupovani cez net..... Icon_minitime23/1/2009, 19:25

Ico05 napísal:
hej asi je to tak mas pravdu uz cez postu nebudem take veci riesit rdsej si to priplatim Twisted Evil

nooo posta je,,,,alebo do tejto doby bola dost nespolahliva....casto sa balik alebo zasielka stratila..a kym ti to doslo...uz ta to s tou kupou aj preslo......
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t2945.htm
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: POZOR pri nakupovani cez net.....   POZOR pri nakupovani cez net..... Icon_minitime

Návrat hore Goto down

POZOR pri nakupovani cez net.....
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» na co si dat pozor pri TDi?
» kupa golfa III 1,4 CL Na co si mam dat pozor
» vajce na skle POZOR
» Kupa G3 naco pozor

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: