VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(

Goto down 
+4
Sebring
zuzko
Pheppo
Kuric
8 posters
AutorSpráva
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.11.2008
Počet príspevkov : 582
Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion

Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Empty
OdoslaťPredmet: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime24/12/2008, 10:00

Zdravim . Zaradim 1tku, plyn podlaha auto pekne taha , preradim na 2ku, auto pekne taha, zaradim 3 ku plyn podlaha a vtedy to zacne , zo zaciatku pohoda ale za par sec. otacky vyskocia cca na 5000 auto ma zvuk ako automat rychlost vtedy nestupa , otacky po chvilke klesnu dolu a auto sa zacne normalne brat , to iste aj na 4ke . Ak nedavam plyn na podlahu tak mi to nerobi . Mam zly dezen na gumach moze to byt mozno aj tym , ale zase na 3 ke mi to nema co uz presmykovat si myslim , Dalsia varianta prevodovka. Nemate niekto skusenost s niecim podobnym ?
Návrat hore Goto down
Pheppo
Pretekár
Pretekár
Pheppo

Male
Vek : 35
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 368
Auto : Volkswagen Golf IV 2.0 (86kW/116PS)

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime24/12/2008, 10:09

dalsia moznost je aj spojka
Návrat hore Goto down
http://omega.tuke.sk/te080380
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime24/12/2008, 10:52

Uz mi to robi aj na 1ke , aj 2 ke Sad ach jaj a bol som s tim u jedneho mechanika zaradil 5 ku pomaly pustal spojku a auto mu neskapalo , povedal mi ze mam prevodovku v pe Sad takze musim kupit druhu . Nepoznate nejake predajne na zapadnom slovensku ?
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime24/12/2008, 10:54

prevodovku???nesmyka ti nahodou spojka??? Shocked
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male
Vek : 28
Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 443
Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime24/12/2008, 10:56

skus Comodex tu v TT... s chalanom co ma na starosti predaj ND sa da celkom dobre dohodnut... mne dava bez dane + 16% zlava (a to som neni ani zivnostnik)
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime24/12/2008, 10:58

Zuzko neviem povedal ze je to prevodovka , po Sviatkoch s tym idem do servisu na prehliadku a hned sa na to pozrie , snad to bude iba ta spojka ako hovoris Smile
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime24/12/2008, 11:38

prevodovka bude pekne mastna, snad to nebude ona. ked uz menit, tak daj prevodovku z audi S3, ta tam pasuje a ma aj 6ku a budes mat mensiu spotrebu.
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime24/12/2008, 19:01

Stale mi to vrta hlavou , snad to nebude prevodovka . V Komodexe ma fotrik znameho ten mi to bude servisovat tak som zvedavi na co kapne Smile Neviete niekto len tak orientacne cenu prevodovky na moj typ ? Lebo nikde na nete som ju nenasiel .
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime24/12/2008, 19:10

nic v zlom..ale v comodexe v TT su vsetko dobri diletanti....
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime24/12/2008, 20:06

apophis napísal:
prevodovka bude pekne mastna, snad to nebude ona. ked uz menit, tak daj prevodovku z audi S3, ta tam pasuje a ma aj 6ku a budes mat mensiu spotrebu.
No s tou spotrebou to nie je az take ruuzove pri 6. No Aha uz vidim...bolo myslene na benzinak...ok...beriem s5.

Naposledy upravil baciluss dňa 25/12/2008, 13:27, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime25/12/2008, 00:20

ja by som porel ked to bude ako vravis prevodovka tak bud z nemecka z vrakacu ale tu ale podla mna dovezies to z nemecka za ovela vyhodnejsie ceny
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime25/12/2008, 10:29

Takze je to spojka chvala bohu ta bude lacnejsia Smile Jeden znami mechanik mi ju zozenie za dobru cenu a aj nahodi tak drzte palce aby som mohol coskoro jazdit Smile
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime25/12/2008, 12:09

no vidis to tak drzim palce nech co najskor jazdis heh Wink
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime27/12/2008, 14:08

Ivco ja odtial beriem len veci na Superb, auto by som tam nedal servisovat ani keby to bolo zadarmo... nejedna Octavia ci Fabka po garancke zmizla...
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime27/12/2008, 14:28

Sebring napísal:
Ivco ja odtial beriem len veci na Superb, auto by som tam nedal servisovat ani keby to bolo zadarmo... nejedna Octavia ci Fabka po garancke zmizla...

ja mam hned 2 priklady ked uz si pri tom zmiznuti,dokonca jedno aj z rodiny Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime27/12/2008, 14:45

jj... ono je to "znama firma" samo o sebe
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime27/12/2008, 15:38

Aj Ja JaJ tak toto co tu pisete ma znacne odradilo .... Nasiel som si odbornika na Vw u nas v dedine , dlhe roky pracoval aj v Comodexe je to Fotrik Dobreho Kamosa tak snad Very Happy Bude mi menit tu spojku a Rozvody .
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(   Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :( Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Mam Problem...vyskocia otacky a netaha :(
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» 1.9 tdi netaha
» Netaha nad 5000/min GTI 16V
» 1.9 tdi v otackach netaha
» Motor 1,8 55kW - netaha

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: