VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Interier neon instalacia

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Neveron
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 23.12.2008
Počet príspevkov : 2

Interier neon instalacia Empty
OdoslaťPredmet: Interier neon instalacia   Interier neon instalacia Icon_minitime23/12/2008, 18:42

Zdravim Vas vospolok.

Mam VW Golf IV pumpa TDi a zakupil som si neon osvetlenie, ktore planujem umiestnit niekde pod palubnu dosku na strane vodica k noham, kde ho nebdue vidno bude vidno iba svetlo. Moja otazka je, ako a kde viest kabelaze a kam to zapojit, ci je potrebna poistka a ak ano kde ju pripojit, umiestnit vypinac (nechcem aby to svietilo od vidim do nevidim lepsie by bolo to mat regulovatelne), ma to 12V tak mi neni celkom jasne kde to napajat.

Vopred dakujem za rady.

Bol by som rad, keby ste mi odpisovali priamo na mail aby som k tomu mal lepsi pristup fenix1@post.sk

este raz velmi pekne dakujem
Návrat hore Goto down
najlepsiz
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 24.09.2008
Počet príspevkov : 44
Auto : VW GOLF 1.6SR 74kW

Interier neon instalacia Empty
OdoslaťPredmet: Re: Interier neon instalacia   Interier neon instalacia Icon_minitime9/1/2009, 19:15

my sme to robili na polo a modre to vyzera peknee a napojili sme to na zapalovac Very Happy
Návrat hore Goto down

Interier neon instalacia
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» kozeny interier
» Instalacia Pioneer DEH-3200UB
» Interier
» tepovanie interier-KE

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: