VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

prosim o radu pri vybere kolies

Goto down 
+21
joso
Kuric
pepo
mizi
Boro88
vw5sport
mato500
RobieBobson
sovo
k0be
dramatiq
tono55
trinity
Quark01
Lucko
Ico05
yurik
ivco85
VILKO G1
lupo
apophis
25 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorSpráva
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 09:49

tie číslo 7 sa mu hodia uplne najviac.
prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Vwdiskyuc9
úplna šupa

alemozno aj tie piate
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 10:17

tieto su zrovna asi najlacnejsie z nich, tak nejake podobne skusim zohnat. problem je len ten, ze konkretne tieto su 8.5J x 18, ja mam predstavu dopredu 8x18 a dozadu 9, alebo 9.5x18. pacia sa mi vzadu sirsie kolesa, preto chcem dopredu pneu 225/40 R18 a dozadu 255/35 R18. tono, tusim Ty to tak mas a vyzera to super.
takze najdem nejake podobne s podobnymi sirkami ake chcem. a mozu byt aj strieborne, stredy sam streknut na cierno a limce vylestim. nech si ich viac vazim, ked sa na nich narobim Smile
a potom neskor si mozno kupim tie cislo 3, lebo tie chcem uz dlho (len su strasne drahe).
ale kludne pokracujte v teme, pripadne dajte nejake navrhy, este je dost casu do kupy, tak sa mozem stale rozhodovat..
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 10:28

tono motylkar ma pravdu, tie 7 by tam sadli krasne veru....na mojom by este lepsie ukazali Twisted Evil
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 684
Auto : 335i coupe

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 10:31

mojho nazoru ani jedny, tie 7 co su zac?
Návrat hore Goto down
http://www.metal-finish.sk
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 10:36

apophis napísal:
tieto su zrovna asi najlacnejsie z nich, tak nejake podobne skusim zohnat. problem je len ten, ze konkretne tieto su 8.5J x 18, ja mam predstavu dopredu 8x18 a dozadu 9, alebo 9.5x18. pacia sa mi vzadu sirsie kolesa, preto chcem dopredu pneu 225/40 R18 a dozadu 255/35 R18. tono, tusim Ty to tak mas a vyzera to super.
takze najdem nejake podobne s podobnymi sirkami ake chcem. a mozu byt aj strieborne, stredy sam streknut na cierno a limce vylestim. nech si ich viac vazim, ked sa na nich narobim Smile
a potom neskor si mozno kupim tie cislo 3, lebo tie chcem uz dlho (len su strasne drahe).
ale kludne pokracujte v teme, pripadne dajte nejake navrhy, este je dost casu do kupy, tak sa mozem stale rozhodovat..
ja osobne ak to auto ma aj nieco ukazat by som to netlacil vzadu do neakych extremov..pohoda vsetky 4 sirka 8 palce 225 gumy....eventuelne dozadu podlozky centi a bude to ok...
moj nazor....neviem ako by sa to chovalo..to nech povedia tono alebo dramatiq.....
len tym chcem povedat aby to nebolo potom pocitovo take ze "vlacis zadok za sebou"...pretoze 255 musi mat sakra valivy odpor..to znamena ze to ked budes chcet trosku blaznit a dostat to do skymu..no neviem neviem potom..Smile
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 10:38

a este jedna uvaha...ty nemas predohrab..tam je to kvazi jedno co tahas....
no neviem co nato ten tvoj haldex..aby si mu niecim extremnym neublizil zbytocne..ale to uz iba teoretizujem:))
Návrat hore Goto down
k0be
Autoškolák
Autoškolák
k0be

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 133
Auto : cierne;P

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 10:41

2 / 7 / 10
inak neviem, ake siroke gumy mas teraz, ale medzi 205 a 225 je citelny rozdiel a medzi 225 a 255 tak isto..takze potom sirky zvazuj podla toho aky budes chciet mat pomer vyzor/jazdna dynamika Wink
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 10:43

tak porad dramatiq, ktore by si dal Ty. chcem bbsy podobne tymto, ale momentalne som nenasiel vhodne.
tu je link na podobne disky, ale znacku som tam volako nenasiel Smile http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=220328647699
to je ten predajca, co ma aj tie cierne.

ivco, toho sa bojim aj ja, ci nebudu vzadu moc siroke. ved uz sme sa o tom bavili, ze dozadu len 225 a dat podlozky. ale hadam tono a dramatiq poradia, ako sa to sprava.
aj o haldex sa bojim, to je pravda. vraj je dolezite dodrzat hlavne obvod kolesa, ale niesom isty..

k0be, teraz mam 225 a som spokojny. tie 255 som si uz par krat rozmyslel, ze ich nechcem, ale vyzera to dobre Smile keby tono pozical kolesa, tak by som si ich na vlastnej kozi odskusal Smile
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 11:10

nieco kultovejsie, LM, RS, RM, CH, RR, schmidy su krasne skoro vsetky THcka parada, kerschery, z lacnejsich by som vyberal u RH nejake repliky porsche diskov. Tie tetsut su pekne ale nedal by som ich na golfa, baracudy vobec, oz anniversary sa nehodia, tie raceove to je zase ina trieda, moje schmidy nekomentujem. Mam 235/40 a mal som 245/35 na 10J vzadu nemal som pocit,ze by som nieco vlacil za sebou skor je to vec vkusu a pozitku z jazdy je to ospalejsie ale viac sedi, pocitovo ides ako siroky tank s neskutocnou stabilitou, zozadu ten pohlad nema chybu ale na zavodenie to nieje je to na show skor by som povedal. Takze zalezi co od toho cakas a chces s autom robit.
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 11:43

na passata uz mam vybrate pekne kultovky, len chcem zohnat 16", alebo 17" a tieto RSy byvaju vacsinou 15". tu je foto:
prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 F857_3
to som len odbocil, aby si vedel, ze viem aj cultovky vybrat Smile

tie foto co som sem daval, som daval len ako priklady, ake som si niekedy pozeral a zaujali ma. len som tak prebehol ebay a pokopiroval foto Smile
chcem nieco poriadne a radsej si priplatit. samozrejme 100 litrov za kolesa nedam Smile
ved ak najdes nejake inzeraty, pripadne len foto, tak hod sem prosim Ta, nech si mozem pozriet.
nejake priklady zaujimavych diskov:

http://cgi.ebay.de/Porsche-Turbo-Alufelgen-Felgen-Golf-4-A3-Adapter-RH-bbs_W0QQitemZ360117525065QQcmdZViewItemQQptZAuto_Felgen?hash=item360117525065&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A4|65%3A1|39%3A1|240%3A1318

http://cgi.ebay.de/BBS-RS-700-RS-701-10x18-8-5x18-BMW_W0QQitemZ250343935742QQcmdZViewItemQQptZAuto_Felgen?hash=item250343935742&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A4|65%3A1|39%3A1|240%3A1318

http://cgi.ebay.de/BBS-Magnesium-Rennsportfelgen_W0QQitemZ120336542598QQcmdZViewItemQQptZAuto_Felgen?hash=item120336542598&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A4|65%3A1|39%3A1|240%3A1318
Návrat hore Goto down
trinity
Vodič
Vodič
trinity

Male
Registrácia : 07.08.2007
Počet príspevkov : 286
Auto : GIV, Passat, ...

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 12:23

apophis napísal:
tak daj prosim Ta foto, ak Ti to nevadi. na aute to vyzera inac, ako ked je foto samotnych kolies. dik

neskoro, uz som na zimnych Crying or Very sad
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 12:33

nevadi, nasiel som par foto, kde su podobne disky na ciernom aute Smile
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 12:49

tak toto uz je lepsie Wink
Návrat hore Goto down
sovo
Autoškolák
Autoškolák

Registrácia : 21.05.2008
Počet príspevkov : 56
Auto : ex VW GOLF V 1.6i

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 12:56

APOPHIS: tak trochu ma už sereš!My vseci by sme si vybraly hociktore s tých elektronou ale asi nam to nase penaženky nedovolia!Tak si už chytro daake vyber nech už nemusíme zavidiet.Dík!
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 13:13

sovo...inak vsetko v poriadku? taketo komenty by ste si mohli odpustit....

apophis inak RS v 17" sa daju kupit na ebay, tam si hladal?
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 13:14

sovo, ja som chcel aby som to tu trosku ozivil a mohol mi kazdy kto chce poradit. ale verim, ze ten Tvoj prispevok bol len humor Wink

dramatiq, este si mi dobre pripoenul, ze musia tie kolesa sadnut na tie brzdy od Teba, takze aj podla toho budem musiet vyberat. takze najskor brzdy a potom hladat kolesa scratch

yurik, jubiny v 18" som nasiel nedavno na ebay.de, ale nechal som si ich ujst (doteraz banujem) boli za 700 eur a v super stave. 17" je asi male Laughing
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 13:20

tak skladacka 17stred a 18limce..bbs je lego
Návrat hore Goto down
RobieBobson
Autoškolák
Autoškolák
RobieBobson

Male
Registrácia : 28.05.2008
Počet príspevkov : 139
Auto : ex8P 2.0TDI 406Nm / ex.:R36 Driven by a love for high performance, Corrado vr6 bbsrs nightmare

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 13:20

APOPHIS, ja ta chapem, ale v roznorodosti vyberu typov diskov co si sem hodil nemas moc jasno Smile teda si nie si orientovany na zuzeny vyber, styl, atd.

Ked chces BBS RS, to je uz zlozitejsie, jednak su to skladacky a vecsinou nezozeneis presne s roztecou a ET...v DE su manaici co sa len tym zaoberaju,
a potom kompletky vypulirovanme predavaju ako sperky za velke peniaze...tam je to cenene a zainteresovany to kupia bez problemov.

K RS som ti nieco nasiel tu neviem ci to je este aktual ale si 1 dielne http://www.vwmaniac-club.cz/Blue/index.php?305,bbs-alu-kola-celole%9At%ECn%E1

Ja by som osone volil ked RS tak v 17 palcoch, v hoc akom stave len aby boli rovne, vylestia, upravia sa tu.No to zohnat jedine ebay pravidelne sledovat..

Tych diskov som uz mal dost a presiel som vyvojom, Ja by som este zvolil RIAL DAYTONA RACING tie som mal v 8.5 + 9.5 x 18 uz su predane tu su fotos, ale co sa tyka pevnosti a lahkosti za tu cenu su na tom najlepsie..potom lepsie su snad uz len BBS LM
za nekrestanske peniaze, ale to ej dan za extremne lahku zliatinu a pevnost.
Ty mas kultove auto a na to sa hodi patricny styl..nie japan.

prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 R1jg3.th

prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 R2yi8.th

prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 R3wv6.th
Návrat hore Goto down
RobieBobson
Autoškolák
Autoškolák
RobieBobson

Male
Registrácia : 28.05.2008
Počet príspevkov : 139
Auto : ex8P 2.0TDI 406Nm / ex.:R36 Driven by a love for high performance, Corrado vr6 bbsrs nightmare

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 13:33

prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Img4713ur3.th

prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Img4716ea5.th

prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Img4703cw7.th

prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Dsc02091xk6.th

prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Dsc02084ek8.th
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime19/12/2008, 13:57

dramatiq, aj taku moznost som zvazoval, ze si ich poskladam.

Bobson, mas pravdu, este niesom orientovany len na jeden styl, paci sa mi toho viac. z tych co som sem dal, by som na auto dal 2, 3(alebo 1), 4, 5, 7, 9.
Bal som sa dat nejake kultovky, lebo predsa len ten moj golf je uz tak trochu japan style, tak aby som tie disky nedegradoval na takom aute. Smile Ale zase chcem nieco, co bude vyzerat fakt dobre a skrasli mi to auto.
Ina kategoria je ten moj stary passik, tam s kludnym svedomim hodim RSy, pristanu mu. A dik za ten link.

Ako si pisal, chcel by som nejake aj v horsom stave, hlavne nech su rovne a pekne ich potom porobit. To ma bavi. Len budem musiet mat stastie, aby som nieco nasiel v znesitelnej cene.
Tie RIALy su pekne, este by som stredy hodil do ciernej, zlate skrutky, lestene limce a boli by bombove.
BBSy by boli idealne, len neviem, ci ich v normalnej cene zozeniem. Ako som napisal dramatiqovi, cca 40 za disky bez pneu by som chcel dat. To je samozrejme cena +-, ak by boli nejake fakt dobre, tak by som kludne pripalatil Smile

Musim len hladat na ebay, pripadne vw clube cz a mozno sa nieco podari. Zameriam sa podobny styl, ako ste mi poradili, take sa mi tam budu pacit.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: prosim o radu pri vybere kolies   prosim o radu pri vybere kolies - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

prosim o radu pri vybere kolies
Návrat hore 
Strana 2 z 5Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Prosim o radu!!!
» prosim o radu
» Prosim o radu
» prosim o radu

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: