VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

miznutie nemrznucej zmesi z nadobky

Goto down 
+2
MIRECC
gabesz0102
6 posters
AutorSpráva
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

miznutie nemrznucej zmesi z nadobky Empty
OdoslaťPredmet: miznutie nemrznucej zmesi z nadobky   miznutie nemrznucej zmesi z nadobky Icon_minitime17/12/2008, 18:49

vlastnim golf mk2 1.8i 8v 66kw,a mam taky problem ze neustale tj.kazde 2-3 tyzdne musim dolievat vodu do nadoby,niekde mizne a neviem prist na to,ze kde,ziadne mlaky pod autom,ani v interieri spod radiatora,mam pocit ,ze to asi bude opotrebenim tesnenia hlavy valcov,lebo sem tam vynechava motor.dokonca aj olej je cisty bez naznaku ,ze by tam tlacilo vodu,ale hadice su take natlakovane od vody,ze az!ze vraj je to u golfov bezne,no neviem.zato pod vieckom na dolievanie oleja je dost velka vrstva oleja.potreboval by som poradit nez sa vrhnem do rozobratia.vopred vsetkym dakujem.p.s.TUNING FOREVER
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: miznutie nemrznucej zmesi z nadobky   miznutie nemrznucej zmesi z nadobky Icon_minitime17/12/2008, 19:50

sorry,nie vrstva oleja ale emulzie tj.mix vody(kondenz)+olej
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: miznutie nemrznucej zmesi z nadobky   miznutie nemrznucej zmesi z nadobky Icon_minitime18/12/2008, 00:25

Ta emulzia tam nesmie byt,ide ti voda do oleja.Skontrolovat rovinu na bloku aj na hlave,hlavu odtlakovat ak je všetko ok tak nove tesnenie,skrutky hlavy a zatiahnut presne na uhly alebo moment.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: miznutie nemrznucej zmesi z nadobky   miznutie nemrznucej zmesi z nadobky Icon_minitime18/12/2008, 15:45

diky Mirecc za info resp.pomoc.V oleji som este neregistroval vodu,len pod vieckom ventilov je ta emulzia,mal som stale ale nie tolko ako v poslednom case.
Návrat hore Goto down
Kubush
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 24.09.2008
Počet príspevkov : 27
Auto : VW Golf II 1,8 GTI

OdoslaťPredmet: Re: miznutie nemrznucej zmesi z nadobky   miznutie nemrznucej zmesi z nadobky Icon_minitime22/12/2008, 18:18

tak pokial je zima a vlhko tak je bezna vec ked sa tvori ta emulzia na veku na dolievanie oleja, ale ked vravis ze sa ti straca voda a mas natlakovane hadice na chladeni vyzera to na tesnenie pod hlavou, aj ked skor to bude v pociatocnom stadiu pretoze v pripade prasknutia tesnenia by si prisiel o vsetku vodu behom 10tich kilometrov
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: miznutie nemrznucej zmesi z nadobky   miznutie nemrznucej zmesi z nadobky Icon_minitime23/12/2008, 23:50

tesnenie,hlava prasknuta to moze byt tiez,mal som prasknutu hlavu a voda mi ani neunikala,ak ti unika voda niekam do motora,tak aj splodiny unikaju do nadobky vodou,s pristrojom na emisie sa to da zistit :-) mne to tak zistil
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: miznutie nemrznucej zmesi z nadobky   miznutie nemrznucej zmesi z nadobky Icon_minitime26/12/2008, 11:26

tak ja ani nepotrebujem ten pristroj na emisie,otvoril som nadobku a cuchol som si,vonalo to ako benzin & emisie,takze tak...po sviatkoch berem karu kamaratjavascript:emoticonp(':race:')ovi on sa v tom vyzna lepsie jak ja,ma servis.diky vsetkym za info.TUNING FOREVER :race: javascript:emoticonp('dance')
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: miznutie nemrznucej zmesi z nadobky   miznutie nemrznucej zmesi z nadobky Icon_minitime6/1/2009, 14:40

no uz mam problem vyrieseny,auto je u opravara,tesnenie hlavy valcov,to bol problem,este ze voda nesla do oleja,a ze v case sa dostalo vozidlo k opravarovi.nove skrutky,nove tesnenie hlv.vlc,tesnenie krytu,tesn.vyfuku,sac.potrubia a prebrusenie hlavy no a montaz a problem akoby nebol,len som kratsi o zopar,teraz uz,EUR.ale co sa da robit...
dakujem vsetkym za rady.
Návrat hore Goto down
palik135
Začiatočník
Začiatočník
palik135

Male
Vek : 40
Registrácia : 20.02.2009
Počet príspevkov : 8
Auto : G III 1.6 (55kW/75PS) 1993

OdoslaťPredmet: Re: miznutie nemrznucej zmesi z nadobky   miznutie nemrznucej zmesi z nadobky Icon_minitime20/2/2009, 18:10

prosim ta aj ja mam podobny problem a chcem sa ta opytat kolko ta to vsetko stalo.......???? diky za info.....
Návrat hore Goto down
funso
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 24.01.2009
Počet príspevkov : 9
Auto : VW Golf II 1.6 PN

OdoslaťPredmet: Re: miznutie nemrznucej zmesi z nadobky   miznutie nemrznucej zmesi z nadobky Icon_minitime20/2/2009, 22:59

palik135 napísal:
prosim ta aj ja mam podobny problem a chcem sa ta opytat kolko ta to vsetko stalo.......???? diky za info.....

kamaratavi to robili na skodovke a vyslo to cca 3 tisic....
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: miznutie nemrznucej zmesi z nadobky   miznutie nemrznucej zmesi z nadobky Icon_minitime21/2/2009, 12:29

palik135 napísal:
tak mna to vyslo dost!tesnenie pod hlavu val.,tesnenie vyf,tesnenie,sac.,nove skrutky hlavy,tesnenie krytu 70eur,lenze mne sa voda dostala do piesta a ked som startoval skryvila sa mi ojnica,to je vtedy ked ti tazko startuje,nie je to od slabeho akumulatora ale presne od tohoto...smola no....dost tazko som zohnal ale za dobru cenu 20eur.co nebolo lacne tak to bola praca 180eur.trocha vela,takze tak....
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: miznutie nemrznucej zmesi z nadobky   miznutie nemrznucej zmesi z nadobky Icon_minitime

Návrat hore Goto down

miznutie nemrznucej zmesi z nadobky
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» kvapkanie nemrznucej kvapaliny....
» Vyraza vodu z nadobky 1,6 TD
» Vyraza vodu z nadobky 1,6 TD

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: