VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

spiiinacia skrinka

Goto down 
+4
filip.pe
VILKO G1
peto-vw
Baty
8 posters
AutorSpráva
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male
Vek : 38
Registrácia : 26.08.2007
Počet príspevkov : 481
Auto : vw golf 2 1,8i

spiiinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: spiiinacia skrinka   spiiinacia skrinka Icon_minitime14/12/2008, 15:26

asi odisla, klučik dam do polohy 2 a nič sa nedeje, ani benzin netaha, ani kontrolky sa nerozsvietia, začne to až ked trosku pohnem dalej klučik, potom naštartuje ale ked pustim kluč tak okamžite zdochne, čo to može byt??????? ked treba novu, kde sa da zohnat???? a čo to stoji???
dikes
Návrat hore Goto down
peto-vw
Vodič
Vodič
peto-vw

Male
Vek : 49
Registrácia : 18.05.2008
Počet príspevkov : 228

spiiinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spiiinacia skrinka   spiiinacia skrinka Icon_minitime14/12/2008, 16:03

a rele alebo poistka
Návrat hore Goto down
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male
Registrácia : 13.05.2008
Počet príspevkov : 773
Auto : Golf 1 1.6 D VILKO

spiiinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spiiinacia skrinka   spiiinacia skrinka Icon_minitime14/12/2008, 19:27

podla mna to je spodna čast spi. skrinky-elektricka čast ta sa da menit z nejakej GII vyber aprehod malo by to fungovat
Návrat hore Goto down
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male
Vek : 38
Registrácia : 26.08.2007
Počet príspevkov : 481
Auto : vw golf 2 1,8i

spiiinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spiiinacia skrinka   spiiinacia skrinka Icon_minitime4/1/2009, 15:11

moj šef mi poradil, aby som si nechal urobit startovanie na gombik, nejaky vysokovykonovy spinač, čo Vy na to?????? že spinacie skrinky su moc chulostive a ked sa rozoberie nemusi sa poskladat,
Návrat hore Goto down
peto-vw
Vodič
Vodič
peto-vw

Male
Vek : 49
Registrácia : 18.05.2008
Počet príspevkov : 228

spiiinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spiiinacia skrinka   spiiinacia skrinka Icon_minitime4/1/2009, 15:29

Ja by som radsej zhanal spinacku ved suciastok je vela
Návrat hore Goto down
filip.pe
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 37
Registrácia : 21.06.2009
Počet príspevkov : 26
Auto : ex: Golf 3 GTI 85 kW. VW Passat B5 TDI 81kW

spiiinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spiiinacia skrinka   spiiinacia skrinka Icon_minitime5/1/2010, 12:11

tema stara 2 roky, ale predsa. Ak sa vam toto stane, vymenit spodnu cast spinacky, je to maly plastovy diel, stoji asi 3-4 eura. Dolu volant, potom vyrazit zelezny valcek, povolit zalamovaci srobik zvnutra spinacky a vybrat ju.
Návrat hore Goto down
golfik82
Začiatočník
Začiatočník
golfik82

Male
Registrácia : 15.06.2008
Počet príspevkov : 44
Auto : vw golf MK2 1,3 i NZ

spiiinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spiiinacia skrinka   spiiinacia skrinka Icon_minitime4/4/2010, 11:32

spiiinacia skrinka Icon_bounce spiiinacia skrinka Icon_cheers ja som toto riesil pred par dnami na mojom ale mne jednicka poloha a kontrolky mi nabehl akurat ze mne tocilo a tocilo a nic mislel som si ze je dco so zmesou ale nebolo to tak nakoniec mi opravar vimenil tu el cast spinacej skrinky a bolo po probleme spiiinacia skrinka 634340
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

spiiinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spiiinacia skrinka   spiiinacia skrinka Icon_minitime4/4/2010, 12:16

v sekcii moj golf mám v mojom príspevku kompletný postup.Trošku horšie foto ale verím že pomôže
Návrat hore Goto down
piton
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 39
Registrácia : 04.05.2009
Počet príspevkov : 31
Auto : VW Golf 4 1.9 TDI

spiiinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spiiinacia skrinka   spiiinacia skrinka Icon_minitime5/4/2010, 20:17

a neskusal to nikto spravit na gobik startovanie bo ja som kupil gombik na start a idem dat skrinku prec bude len na okrasu teda len na zamok volantu a star bude len cez gombik a mam doma bezkontaktny imobilizer a mam to vybavene len spiiinacia skrinka Img0162p
nevim na ktore kable mam to tlacidlo napojit neate niekto schemu
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

spiiinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spiiinacia skrinka   spiiinacia skrinka Icon_minitime5/4/2010, 20:58

toto sluzi asi len z polohy I. do polohy II. na startovanie,este potrebujes urobit vypinac z polohy O. do polohy I. a este sa pozri kolko amperov znesie ten vypinac,aby sa ti pri startovani neroztopil :-)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
piton
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 39
Registrácia : 04.05.2009
Počet príspevkov : 31
Auto : VW Golf 4 1.9 TDI

spiiinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spiiinacia skrinka   spiiinacia skrinka Icon_minitime5/4/2010, 21:44

aj to mam vyriesene tak davam nos vypinac a ten gombik je urceny na taku zataz znesie 10A len uz len najst tie spravne kable
Návrat hore Goto down
Sponsored content

spiiinacia skrinka Empty
OdoslaťPredmet: Re: spiiinacia skrinka   spiiinacia skrinka Icon_minitime

Návrat hore Goto down

spiiinacia skrinka
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: