VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

predvianočne stretnutie čo vy na to???

Goto down 
+3
editon GTi
JARO
zuzko
7 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

predvianočne stretnutie čo vy na to??? Empty
OdoslaťPredmet: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime2/12/2008, 10:47

chcel by som nalanovat nejake predvianocne stretnutie nieco podobne ako bolo rozlucenie sa s prazdninami asi take nieco niekde ist daku kulturnu pamiatku pozret porobit dake fotky a potom dakde v teplucku si dat dobru veceru alebo kafcu a podebatit a potom sa rozlucit a popriat vsetko dobre do noveho roka planujem dakde na okoli rozmyslal som sa ist aj do bazenov do podhajskej zrelaxovat ale dajte sem kto by mal zaujem Smile

Z PODHÁJSKEJ NA VÝLET...
ARBORÉTUM MLYŇANY
Arborétum v dedinke Vieska nad Žitavou by sme mohli nazvať "zelenou živou mapou sveta“. Prekrásny park, najväčší v strednej Európe, bol založený v r. 1892. Je tu najväčšia zbierka drevín na Slovensku: veľmi staré dreviny i rastliny, Európska a Japonská záhrada, Kanadský les, časti s dreviny strednej, južnej a severnej Číny, z Kaukazu, Himalájí, strednej a prednej Ázie. Viac informácií a fotogaléria.

RODINNÁ FARMA MAŠEKOV MLYN
Ak majú vaše deti rady zvieratká, neobíďte Mašekov mlyn. Ponúknu vám tu návštevu areálu mlyna, kde si pozriete poľnohospodárske náradie, staré furmanské vozy, mlynské kamene, rôzne druhy studní, starú stodolu (pajta), mlynárov dom, dom pre tovarišov a služobníctvo, fotodokumentačný a listinný materiál a najmä zvieratká. Deti sa oboznámia, ako ich chovali naši starí rodičia. Mašekov Mlyn sa nachádza pri Vrábľoch v Hornom Oháji. Viac informácií...

DETSKÁ FARMA HUMANITA
Aj na detskej farme Humanita v Kráľovej nad Váhom môžete prežiť pekný deň uprostred prírody so zvieratkami. Nájdete tu viac ako 20 druhov zvierat, deti sa môžu povoziť na poníkoch a tí starší na koňoch. Farma poskytuje svojim návštevníkom možnosť starať sa o rôzne hospodárske zvieratá, a tak učí chápať kolobeh a zákonitosti prírody, pestuje úctu k prírode a zvieratám. Bližšie info a mapa.

RANČ U BOBIHO
V novom agroturistickom centre v Novom Tekove, 25 km od Podhájskej, sa bude páčiť nielen milovníkom koní, ale každému, kto má rád aktívny oddych. Tenis, minigolf, bowling, plážový volejbal, stolný tenis, jazdecká škola, detské ihrisko v areáli, jazdenie na poníkoch, loptové hry, poznávanie života na vidieku, to všetko tu môžete zažiť!
Viac informácií...

SKALNÉ OBYDLIA BRHLOVCE
Do skaly si vytesali ľudia svoje obydlia v Brhlovciach, 42 km od Podhájskej. V uličke „Šurda“ si môžete prezrieť murovaný dom z 19. storočia a priestory vysekané do skaly v dvoch podlažiach. Interiér je zariadený dobovým nábytkom a dokumentuje zvláštnu formu ľudového staviteľstva a bývania od konca 19. storočia po 50. roky 20. storočia.

ZRÚCANINA HRADU GÝMEŠ
„Hrad Gýmeš nepotrebuje komentár. Vynikajúca túra s ešte krajším vyvrcholením. Zachovalé architektonické prvky sú ojedinelé. Panoráma jedinečná. Trochu nebezpečný je akurát výstup na najvyššie poschodie veže, ale stojí to za ten životný risk,“ napísal návštevník hradu do diskusie na webe. Takže – ak máte túlavé topánky a chcete ich obuť aj deťom, choďte si pozrieť zrúcaninu hradu z 13. storočia. Pomerne zachované je murivo hradnej veže a obvodového muriva. V kaplnke rozoznať barokový ráz interiéru. Trasa: z obce Jelenec (neďaleko Nitry) po modrej k vodnej nádrži, potom kombináciou červenej, žltej a zelenej. Viac o hrade Gýmeš

alebo aj ine navrhy ak by boli bo neviem ako termal pracuje v zime scratch
Návrat hore Goto down
JARO
Autoškolák
Autoškolák
JARO

Vek : 47
Registrácia : 15.09.2008
Počet príspevkov : 118
Auto : VWGOLF 3 VARIANT 1,4 44KW

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime2/12/2008, 11:18

PODHAJSKE SA MI PAčI!DOBRY NAPAD.SOM ZA. Very Happy
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime2/12/2008, 12:22

ja som rozmyslal bud podhajska alebo welness v plaveckom podhradi maju tam bazen virivku a tusim tri sauny bylinnu a take veci ale v podhajskej je urcite aj restauracia to ma urcite vyhody bo po takom kupeli bude kazdy hladny Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime2/12/2008, 12:30

tu mame ten welness v plaveckom podhradi http://www.agropartner.sk/
Návrat hore Goto down
editon GTi
Autoškolák
Autoškolák
editon GTi

Registrácia : 17.11.2008
Počet príspevkov : 70
Auto : VW golf GTi Edition 2.0i

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime2/12/2008, 16:54

nooo ta podhajska tam chodim,,, to by som prial..aj to arboretum,,, ale kedy ? ja som za.... ale už ked takato rozlucka s rokom tak poriadna party a baby... lebo len chalani to je mrtve podla mna a vybavit aj hotel
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime2/12/2008, 20:04

Bol by som za, ale tak pred pol rokom. Šiel by som na niečo takéto, ale v lete. Pekné dlhé slnečné dni, achhh zas tá blbá zima.
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime2/12/2008, 22:20

termin 20alebo 21???? ale ked nas bude malo sa to neoplati Neutral
Návrat hore Goto down
editon GTi
Autoškolák
Autoškolák
editon GTi

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime2/12/2008, 22:33

zuzko napísal:
termin 20alebo 21???? ale ked nas bude malo sa to neoplati Neutral

co je pre teba malo?
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime3/12/2008, 11:04

hmm malo 4 auta su malo hmm,
Návrat hore Goto down
JARO
Autoškolák
Autoškolák
JARO

Vek : 47
Registrácia : 15.09.2008
Počet príspevkov : 118
Auto : VWGOLF 3 VARIANT 1,4 44KW

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime3/12/2008, 12:24

VYZERA TO TAK žE JA 20.-21. ROBíM. ALE NEVIEM ISTO. Sad
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime4/12/2008, 18:19

Zuzko fajn miesta si nasiel, pochvala. Smile
Ak najdem čas naviac, rád sa dovalím za Vami
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male
Vek : 31
Registrácia : 04.04.2008
Počet príspevkov : 461

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime4/12/2008, 19:14

nechcete ist radsej niekde dobre prehnat a vyvetrat auta namiesto kvasenia v teplej vode?? Neutral
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime6/12/2008, 19:41

radsej dojdite sem http://www.tuningklub.sk/forum/zrazy-a-akcie/forum66673-page1.html
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime6/12/2008, 23:29

no asi aj hej bo nikto tu nic nenapise a asi by nikto neprisiel uff bo dohodnut sa s niektorymi to je za tazko
Návrat hore Goto down
editon GTi
Autoškolák
Autoškolák
editon GTi

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime7/12/2008, 11:15

zuzko napísal:
no asi aj hej bo nikto tu nic nenapise a asi by nikto neprisiel uff bo dohodn

ut sa s niektorymi to je za tazko

ja nemam problem prist ale kazdy asi chce bit doma ako to vizera
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime7/12/2008, 11:20

noo ono ani nie ze kazdy chce byt doma ale skor ze sa nikomu nikam nechce alebo vsetci su len tu na fore ale ked sa nieco deje nik nepride alebo len par
Návrat hore Goto down
editon GTi
Autoškolák
Autoškolák
editon GTi

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime7/12/2008, 11:26

zuzko napísal:
noo ono ani nie ze kazdy chce byt doma ale skor ze sa nikomu nikam nechce alebo vsetci su len tu na fore ale ked sa nieco deje nik nepride alebo len par

asi mas pravdu
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime7/12/2008, 11:30

no jasne ze mam pravdu nas je tu okolo neviem presne ale je nas tu hromada a ked sa nieco usporaduva tak pridu ale 4 alebo 5 aut najlepsie bolo ked bolo ukoncenie prazdnin v lete to nas bolo ale do desat aut ja by som mal navrh na lechyho nech navrhne nejake clenske a spavi sa aspon raz do roka megaakcia inak to nevidim ale tu asi usporiadatelske vlohy asi nema nikto
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime7/12/2008, 12:27

zuzko neplac tu, dojdi na X-mas drive, akcie, co organizuje psycho su vacsinou fajn...a dojde dost aut, lebo to uz poznaju...

inak kedze je to tu golf club tak by sa ako rozluckova party s rokom hodilo nieco viac s autami, nie? nejaky velky car wash, super jazda, pripadne motokary a pod.... Smile
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime7/12/2008, 12:31

no sak to ale no co uz ja tam dojdem kuknut inak teba sobne este nepoznam heh iba auto som vsade na zrazoch vidaval uz idem dat konecne pruziny sa tesiiim
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: predvianočne stretnutie čo vy na to???   predvianočne stretnutie čo vy na to??? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

predvianočne stretnutie čo vy na to???
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» BUKOVA - stretnutie VW 26.9.09
» VW STRETNUTIE SKALICA 20.3 o 14hod

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Zrazy/Akcie-
Prejdi na: