overlife Začiatočník
Vek : 44 Registrácia : 20.04.2008 Počet príspevkov : 13 Auto : VW GOLF 4 1.9 TDI,, G3 1.8 ABS Bydlisko : Prague
| Predmet: bateria ci alternator 22/11/2008, 03:44 | |
| tak hned na zaciatok jedna sa o golf III s motorom 1,8 ABS. moj problem spociva tym ze to trosku tahsie startuje respektive dlhsie, ok je zima tak to prekusnem este, ale po nastartovany my strasne slabo sviety palubovka i predne svetla az ked mu parkrat pridam na 3tis. tak sa my poriadne rozsviety vse co ma, dnes som dokonca nastartoval, nehal ho trosku zohriat pustil kurenie a po 5 min. vypol motor s vzapety hned nastartoval ,no pokusal som sa o to ,ale motor par krat pretocil a konec, pomalinky zhasli kontrolky a uz som musel len cez nabijacku..bateriu ma 62 a nie je az tak stara cca rok tak neviem kde vcom to moze byt. dakujem za vsetky rady,,, | |
|
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: bateria ci alternator 22/11/2008, 09:53 | |
| no ono to vyzera ako by ti nedrzalo stale napatia v obvode..pricin moze byt viacero....slabaa baterka..nedobija poriadne altik...alebo ti niekde elektriku skratuje a na zaklade toho ju stahuje.... vyskusaj nastartovat a odmerat napatie na svorkach baterky....pre zaciatok... | |
|