VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Neznama suciastka

Goto down 
4 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 00:09

co moze byt toto za suciasku klubaci...?
[img=https://2img.net/r/ihimizer/img81/4320/dscf0666ki0.th.jpg][img=https://2img.net/r/ihimizer/images/thpix.gif]

[img=https://2img.net/r/ihimizer/img45/5545/dscf0668ot2.th.jpg][img=https://2img.net/r/ihimizer/images/thpix.gif]

Z jednej strany to ma el. kable, a na druhej strane je vystup ako na hadicku daku sa mi zda...co to moze byt, dik.
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 730
Auto : Golf IV TDI AJM

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 01:49

no tak to by som aj ja rad vedel co to je Very Happy
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 07:20

Ten spodok je len vlastne drzak...ale ten konektor netusim z coho moze byt...ale uz som ho videl. Skus napisat farby kablov a skusim cez schemu pozriet. Pravde podobne to bude napajanie motorceka na ostrekovanie svetlometov Wink
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 08:12

ale keby to bol motorcek tak by tam musel mat vstup na 2 hadicky asi, jedna by isla na ostrekovace a jedna do nadobky,...ale tu je iba jedna koncovka a vyzera ako na hadicku,...no skusim popozerat kable.
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 10:32

ved to je konektor kde je spojeny snimac na kapotu s kabelazou auta
myslim snimac na otvorenie kapoty....a nedali konektor priamo do neho ale vyriesili to takto aby bol lepsi pristup....
a to nie je ziadna hadicka z druhej strany..to je taka buzirka..
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 10:41

ehm,..ok.
A na co to sluzi..? alebo ako to vyuzijem..? Smile
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 10:51

Marshall_G_IV napísal:
ehm,..ok.
nanic..hlavne s tym nebastrnguj.Smile
sluzi to nato ze ak nezavries dobre kapotu a zamknes centralom auto..tak ti nebliknu smerovky ako znak toho ze auto nie je uplne uzamknute...
a myslim ze na MaxiDOTe sa to objavuje aj ako otvorena kapota..a tusim ze aj na Polo mi to nieco keca..ale uz nepamatam co...proste ma to ten isty ucel ako mikrospinac kufra alebo dveri...
a nieco sa mi mari cari..ze uz strasne davno som s niekym riesil problem tohto spinaca ztoho dovodu ze to malo neaky suvis s resetovanim niecoho..alebo nieco take..uz si vazne napamatam.musel by som sa pohrabat....
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 11:07

ivco85 napísal:
Marshall_G_IV napísal:
ehm,..ok.
sluzi to nato ze ak nezavries dobre kapotu a zamknes centralom auto..tak ti nebliknu smerovky ako znak toho ze auto nie je uplne uzamknute...
a myslim ze na MaxiDOTe sa to objavuje aj ako otvorena kapota..a tusim ze aj na Polo mi to nieco keca..ale uz nepamatam co...proste ma to ten isty ucel ako mikrospinac kufra alebo dveri...
a nieco sa mi mari cari..ze uz strasne davno som s niekym riesil problem tohto spinaca ztoho dovodu ze to malo neaky suvis s resetovanim niecoho..alebo nieco take..uz si vazne napamatam.musel by som sa pohrabat....
Tak zisti co ti to keca na polo ak vobec. Ked uz mam polodot tak by som si to zapojil Cool
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 11:08

no lebo sa mi to na mikrospinac nepodoba, a ani sa to tusim o kapotu neopiera...takze si ani neviem predstavit na akom principe taky spinac funguje,...
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 11:15

Marshall_G_IV napísal:
no lebo sa mi to na mikrospinac nepodoba, a ani sa to tusim o kapotu neopiera...takze si ani neviem predstavit na akom principe taky spinac funguje,...
jasne ze neopiera.....
pozri sa nato detailnejsie....a uvidis ze zo spodu ide tusim 2 zilovy kabel ktory smeruje presne to zamku kapoty...a tam to neako spina ci je otvorena alebo zavreta..ako presne to funguje by som kecal..pretoze som to nikdy zatial nerozoberal....
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 11:23

baciluss napísal:
ivco85 napísal:
Marshall_G_IV napísal:
ehm,..ok.
Tak zisti co ti to keca na polo ak vobec. Ked uz mam polodot tak by som si to zapojil Cool
pozrem ti to vecer alebo zajtra baciluss..lebo spinka v garazi a ja idem poobede do skoly..a mam pocit ze to funguje ako rucna..teda ze sa to ozve az po neakych cca 10-15 metroch...a tie teda v garazi nemam..Smile
ale co funguje na 100% je to ze ak mam otvorenu kapotu a zamknem..smerovku nebliknu....ak dodatocne buchnem s kapotou a zvrem ju..tak bliknu az potom...ako znak ze teraz je auto uplne uzamknute...
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 11:24

ale do toho idu iba dva kable,...mozno to teda nemam cele, ale tak mne tam idu iba 2. a to z vrchnej strany toho cuda Smile a zo spodnej je dierka, co som si myslel ze je to koncovka na hadicku.
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 11:29

Marshall_G_IV napísal:
ale do toho idu iba dva kable,...mozno to teda nemam cele, ale tak mne tam idu iba 2. a to z vrchnej strany toho cuda Smile a zo spodnej je dierka, co som si myslel ze je to koncovka na hadicku.
aha..no tak potom je mozne ze mas iba predpripravu..alebo zo to niekto odrthol...co sa mi vidi viac pravdepodobne..pretoze ked sa nato pozres....tak uvidis ze od elektrickeho zvazku ide iba konektor myslim....chcem tym povedat to ze vlastne ta cast ktora je upevnena na prednej stene by uz mala byt sucastou toho snimaca a nato je osadeny iba ten konektor z vrchu...
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 11:32

a este..to co sa ti zdalo ako na hadicku....tak vyzera to tak preto lebo z vnutra by mali ist dva kabliky....a ta nasuvna cast je vyformovana tak preto lebo je tam navlecena taka gumova chranicka...a dalej to pokracuje tou klasickou plastovou buzirkou....vecer ked budem mat cas ti to mozem cvaknut..
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 11:35

aha,..oki budem vdacny Wink
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime20/11/2008, 11:47

Marshall_G_IV napísal:
Je to len slepy drzak konektoru...ved to odpoj a uvidis ze je to len kus plastu. Hlavne povedz uz konecne farbu kablov Exclamation
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime28/11/2008, 09:07

Co uz ta nezaujima co su to za kable??? Marshal napis uz konecne farbu tych kablov co idu do toho konektora Exclamation
ivco a ty mi uz konecne napis co ti keca polodot ked otvoris kapotu Exclamation
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime28/11/2008, 17:46

baciluss napísal:
Co uz ta nezaujima co su to za kable??? Marshal napis uz konecne farbu tych kablov co idu do toho konektora Exclamation
jasan majstre..sorac ja som nato uplne zabudol:) som toho mal kopu..zajtra dodam v priebehu dna...cestne pionierske..
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime28/11/2008, 18:58

baciluss napísal:

ja sa tak isto ospravedlnujem ze som nenapisal, ale mam auto v servise...
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime29/11/2008, 19:27

takze slubene info....
som sa trosku zmylil...ked mam otvorenu kapotu, nekeca polodot nic....iba nebliknu smerovky pri zamknuti ako som spominal...
som si to pomylil s rucnou brzdou...ta zacne pipat a hlasi to na Dote ze je zatiahnuta rucna brzda...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Neznama suciastka Empty
OdoslaťPredmet: Re: Neznama suciastka   Neznama suciastka Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Neznama suciastka
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» neznama suciastka
» aka je to suciastka?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: