VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Vaha vzduchu POMOC

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
joco999
Autoškolák
Autoškolák
joco999

Registrácia : 24.10.2008
Počet príspevkov : 77
Auto : VW GOLF IV. 1.9TDi 115ps

Vaha vzduchu POMOC Empty
OdoslaťPredmet: Vaha vzduchu POMOC   Vaha vzduchu POMOC Icon_minitime14/11/2008, 20:26

chcem sa opytat na pc mi ukazalo zavadu vahy vzduchu moze to byt aj niecim inym??aku vahu vzduchu s akych motorov aby sa vsetky hodnoty zachovali?
mam na ruke z alhambri na 85kw diesel motor ci by som to mohol supnut do auta..dakujem..
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

Vaha vzduchu POMOC Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vaha vzduchu POMOC   Vaha vzduchu POMOC Icon_minitime14/11/2008, 20:38

joco999 napísal:
chcem sa opytat na pc mi ukazalo zavadu vahy vzduchu moze to byt aj niecim inym??aku vahu vzduchu s akych motorov aby sa vsetky hodnoty zachovali?
mam na ruke z alhambri na 85kw diesel motor ci by som to mohol supnut do auta..dakujem..
Co to bola za zavada??? Presny popis....a na jazde badat ze ide horsie???
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

Vaha vzduchu POMOC Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vaha vzduchu POMOC   Vaha vzduchu POMOC Icon_minitime14/11/2008, 20:56

co sa tyka vahy.....ak budu uplne rovnake geometriou...teda tvarom aj konektorom..tak by nemal byt problem....
skus napisat aky mas kod motora...a eventuelne aky kod motora ma ta alhambra..a poviem ti to presne...
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Vaha vzduchu POMOC Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vaha vzduchu POMOC   Vaha vzduchu POMOC Icon_minitime15/11/2008, 08:22

ivco85 napísal:
co sa tyka vahy.....ak budu uplne rovnake geometriou...teda tvarom aj konektorom..tak by nemal byt problem....
skus napisat aky mas kod motora...a eventuelne aky kod motora ma ta alhambra..a poviem ti to presne...
Hlavne by mal najprv povedat ci to bola sporadicka chyba alebo seriozna. Mozno len konektor alebo vedenie. No ale ked ma vahu tak precu ju nevyskusat Wink
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

Vaha vzduchu POMOC Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vaha vzduchu POMOC   Vaha vzduchu POMOC Icon_minitime15/11/2008, 11:31

hej hej..dobre vravis baciluss...bolo by dobre keby presne napisal cislo chyby a ci je fakt sporadicka..a najma ci aj ma pocit ze sa to neako realne prejavuje....to ze VAG nieco vypise neznamena ze to automaticky treba menit...
mne tiez hlasilo na VAGu chybu vahy vzduchu...a nie sporadicku..tak som ju vybral..vycistil a odvtedy je pokoj....
takze bacilussove moto hovori v tomto pripade za vsetko..Smile
Návrat hore Goto down
joco999
Autoškolák
Autoškolák
joco999

Registrácia : 24.10.2008
Počet príspevkov : 77
Auto : VW GOLF IV. 1.9TDi 115ps

Vaha vzduchu POMOC Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vaha vzduchu POMOC   Vaha vzduchu POMOC Icon_minitime15/11/2008, 20:41

no vypisalo zavadu vahy vzduchu nic viac zvyknemi jak keby vynehavat pri jazde niekedy ked zoslapnem tak vystreli a niekedy jak bez turba ale skusim to vycistit
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Vaha vzduchu POMOC Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vaha vzduchu POMOC   Vaha vzduchu POMOC Icon_minitime18/11/2008, 16:31

joco999 napísal:
no vypisalo zavadu vahy vzduchu nic viac zvyknemi jak keby vynehavat pri jazde niekedy ked zoslapnem tak vystreli a niekedy jak bez turba ale skusim to vycistit

Nieco taketo vyhodilo???
1 Fault Found:
16485 - Mass Air Flow Sensor (G70): Implausible Signal
P0101 - 000 - -
Readiness: N/Aeto

alebo ine cislo chyby???
Návrat hore Goto down
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

Vaha vzduchu POMOC Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vaha vzduchu POMOC   Vaha vzduchu POMOC Icon_minitime3/5/2009, 22:26

Ahooj.... prosim vas kolko ma minimalne davat vaha vzduchu u TDI ALH cca pri 3500rpm
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Vaha vzduchu POMOC Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vaha vzduchu POMOC   Vaha vzduchu POMOC Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Vaha vzduchu POMOC
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» VAHA VZDUCHU
» Vaha vzduchu
» vaha vzduchu
» cistenie vaha vzduchu

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: