eqqe Začiatočník
Registrácia : 04.03.2011 Počet príspevkov : 12 Auto : VW Golf mk3 Variant
| Predmet: Re: Kolísanie otáčok 24/5/2011, 21:58 | |
| Takže bol som v servise, tak isto ako mne vyhodilo chybu lambda sondy, povedal ze aj tu klapku mam prečistiť poriadne a on mi spravi potom zakl. nastavenie. Lambda sonda je nova, klapka vycistena a mam taky pocit ze sa to este aj zhorsilo...dalsia vec, ked som to dal na tu svoju diagnostiku tak mi vyhodilo to iste co pred tym ze labda sonda-ziadny signal a este aj ze lambda sonda-prekrocenie hranice niecoho...idem zajtra stym ešte raz do servisu nech to teda pozrie...ale už ma to zacina srat, cim toho viac vymenim, tym je to horsie... | |
|
zdenkoha Začiatočník
Registrácia : 27.07.2008 Počet príspevkov : 16 Auto : Golf IV 1.6i sportline Bydlisko : Michalovce
| Predmet: Re: Kolísanie otáčok 11/10/2011, 20:16 | |
| Chalani tiez mam ten problém. Venujem sa tomu už pol roka, čítam diskusie, čistím klapku, nastavujem klapku menim suciastky a stále nič.
| |
|
kurka525 Začiatočník
Registrácia : 30.09.2009 Počet príspevkov : 6
| Predmet: Re: Kolísanie otáčok 27/11/2011, 18:28 | |
| cavte chalani ja mam taky problem ze za studena ide celkom fajn auto ale ako nahle prejdem cca 5 minut v aute zacnu rapidne klesat otacky niekedy mi zdochne aj pocas jazdy ked dam volnobeh tak zacne ho triast az nakoniec spadnu otacky a zdochne.ked pridam plyn a mam zaradenu rychlost tak ho zacne dusit a asi po 2 sekundach zareaguje na plyn a ide ale tie otacky ma seru najviac neda sa natom ani chodit teraz lebo to strasne trha auto a kape to mal som to aj na diagnostike neukazalo chybu tak ja neviem potom som z toho zufaly diki moc | |
|
eqqe Začiatočník
Registrácia : 04.03.2011 Počet príspevkov : 12 Auto : VW Golf mk3 Variant
| Predmet: Re: Kolísanie otáčok 27/11/2011, 21:30 | |
| - kurka525 napísal:
- cavte chalani ja mam taky problem ze za studena ide celkom fajn auto ale ako nahle prejdem cca 5 minut v aute zacnu rapidne klesat otacky niekedy mi zdochne aj pocas jazdy ked dam volnobeh tak zacne ho triast az nakoniec spadnu otacky a zdochne.ked pridam plyn a mam zaradenu rychlost tak ho zacne dusit a asi po 2 sekundach zareaguje na plyn a ide ale tie otacky ma seru najviac neda sa natom ani chodit teraz lebo to strasne trha auto a kape to mal som to aj na diagnostike neukazalo chybu tak ja neviem potom som z toho zufaly diki moc
Mam uplne presne rovnaky problem. Este som na to neprisiel ale pri skrtiacej klapke je nejaky konektor, asi ten snimac vzduchu neviem presne co to je, no ale odpojil som ho a problem sa nevyriesil ale neni to take horzne, otacky mi klesaju ale aspon neskapina motor, a skacu asi od 500-1200 a nie od 300 do 2000 ako ked mam ten konektor zapojeny...neviem ani na co to je, spotrebu mam rovnaku aj vykon a prestalo mi aj cukat motorom pocas jazdy. Nehovorim ze je to dlhodobe riesenie ale nemam cas ani financie momentalne na servis takze zatial aspon takto (jedine co sa zmenilo, mierne autom cukne pri radeni, jednoducho radenie neni take plynule..) Uvidim co mi povedia v servise ale idem to asi riesit vymenou komplet motora. Ale ak to nejak vyrieis, urcite mi daj vediet. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Kolísanie otáčok | |
| |
|