Reo-Coker Začiatočník
Vek : 35 Registrácia : 29.10.2008 Počet príspevkov : 45 Auto : VW Golf 1.9 TDI 85kw Bydlisko : Žakarovce
| Predmet: Chladic 2/11/2008, 22:34 | |
| Potrebujem sa opytat nieco ohladom chladenia... na spojleri sa mi objavila nejaka voda.. zistil som ze je to chladiaca kvap.z chladica.. nejako velmi ta G - 12 neubuda ale tak zistil som ze asi bude niekde malicka dierka... dozvedel som sa ze existuje nejaky pripravok nieco vo forme prasku.. a vraj sa da tomu unikaniu chladiacej kvap.zabranit .. nestretol sa niekto nahodou alebo nevie nahodou niekto daco o tom?.. dakujem vopred... lebo neviem ci to mam dat teraz vymenit alebo ako... ? | |
|
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Chladic 2/11/2008, 23:25 | |
| hej hej...su nato pripravky..mal som ten isty problem..a po prelieceni klop..klop uz ani kvapka exituje viac druhov..vo forme prasku..alebo priamo rozrobene v suspenzii( tie su lepsie) ale treba spomenut ze je to len na take male dierky a praskliny ..necakaj ze ked je v chladici diera ako prst tak ho to zalepi..potom jedine zavarit alebo novy... ale mne pomohlo toto | |
|
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Chladic 2/11/2008, 23:29 | |
| ja som raz nieco podobne daval do skodovky,kupil som to na vajnorskej,na omv pumpe,bola to taka tuba s akokeby s mini granulami,bolo to na 12 litrov vody,sa to vysipalo do nadobky,povozil som sa pol hodinu po meste a potom to malo stat aby to uschlo a vychladlo,a normalne bolo po probleme,potom som to uz dlho nikde nevidel | |
|
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Chladic 2/11/2008, 23:34 | |
| apropo.. ked to budes robit tak vypusti cca 2-3 deci G12 do flase a daj tam ten utesnovac....ked vykonas proces utesnenia....nechaj vychladnut motor a potom dolej do rysky G12 spat...bo ked to capnes rovno do plnej nadrzky...tak polka tam zostane a celu ju zbytocne zasere.... btw. chladic ma pri pohlade spredu na auto na pravej strane dolu vypustaci ventil.... | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Chladic 3/11/2008, 06:24 | |
| A hlavne sa najprv poriadne presvedc ci tvoj problem nie je mozne odstranit klasickou metodou ako je dotiahnutie svorky na hadici alebo vymenou netesnej hadice atd. Alebo dotiahnutim vypustacieho ventilu | |
|
Reo-Coker Začiatočník
Vek : 35 Registrácia : 29.10.2008 Počet príspevkov : 45 Auto : VW Golf 1.9 TDI 85kw Bydlisko : Žakarovce
| Predmet: Re: Chladic 3/11/2008, 21:51 | |
| - ivco85 napísal:
- hej hej...su nato pripravky..mal som ten isty problem..a po prelieceni klop..klop uz ani kvapka
exituje viac druhov..vo forme prasku..alebo priamo rozrobene v suspenzii( tie su lepsie) ale treba spomenut ze je to len na take male dierky a praskliny ..necakaj ze ked je v chladici diera ako prst tak ho to zalepi..potom jedine zavarit alebo novy... ale mne pomohlo toto
DObre skusim sa poobzerat po tom pripravku co ti pomohol... Nie ziadna velka diera tam nie je... kvapaliny mam dost ako keby jej ani neubudlo... pozeral som na to je to neviditelne.. a sem tam unikne kvapka... | |
|
Reo-Coker Začiatočník
| Predmet: Re: Chladic 3/11/2008, 22:01 | |
| vdaka za radu... to si mi dobre poradil by ma nenapadlo aby som daco vypustil...no budem musiet sa s tym pohrat... ale najprv musim zohnat ten pripravok.. a pocuj..Moze mat unikanie kvapaliny suvis s turbom? alebo nie? ... Mam jej tam sice dost ale pre zaujimavost by som sa rad spytal.. diky moc | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Chladic 4/11/2008, 06:13 | |
| - Reo-Coker napísal:
- vdaka za radu... to si mi dobre poradil by ma nenapadlo aby som daco vypustil...no budem musiet sa s tym pohrat... ale najprv musim zohnat ten pripravok.. a pocuj..Moze mat unikanie kvapaliny suvis s turbom? alebo nie? ... Mam jej tam sice dost ale pre zaujimavost by som sa rad spytal.. diky moc
chladiaca kvapalina a turbo nie su rodina...kazdy si je svoj pan | |
|