VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

osvetlenie kluciek

Goto down 
+14
tomec
Kukino2611
peter236
mato500
viloaj
Lucko
remco
vw5sport
mato88
Marshall_G_IV
apophis
baciluss
ivco85
Dreik
18 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorSpráva
viloaj
Vodič
Vodič
viloaj

Male
Vek : 37
Registrácia : 24.06.2009
Počet príspevkov : 167
Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01

osvetlenie kluciek - Stránka 6 Empty
OdoslaťPredmet: Re: osvetlenie kluciek   osvetlenie kluciek - Stránka 6 Icon_minitime6/9/2009, 20:30

mna to kus stve lebo mi odraza svetlo z klucky na stlpik hore,,, asi som to dal moc nizko alebo kto vie preco...

a inak PETER236... velmi pekne ti to svieti, a aj silno a aj pekne po celej ploche vnutra klucky,,, odfot nam este aj polohu diodi v klucke,,, asi si ja moje prerobim...mne to svieti len v jednom bode,,, na vrchu a na prednej casti,, a este aj na ten stlpik mi to svieti
Návrat hore Goto down
peter236
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 24.10.2008
Počet príspevkov : 19
Auto : VW IV 1,4 16V

OdoslaťPredmet: Re: osvetlenie kluciek   osvetlenie kluciek - Stránka 6 Icon_minitime7/9/2009, 22:36

viloaj napísal:
mna to kus stve lebo mi odraza svetlo z klucky na stlpik hore,,, asi som to dal moc nizko alebo kto vie preco...

a inak PETER236... velmi pekne ti to svieti, a aj silno a aj pekne po celej ploche vnutra klucky,,, odfot nam este aj polohu diodi v klucke,,, asi si ja moje prerobim...mne to svieti len v jednom bode,,, na vrchu a na prednej casti,, a este aj na ten stlpik mi to svieti

v skutocnosti to tak silno nesvieti, ale tak decentne ako vsetko co je podsvietene na cerveno to robi fotak ked je nastaveny na snimanie v noci
aj mne to odrazalo na A stlpik, ale vyriesil som to tak ze som na zadnu stranu klucky nalepil kusok ciernej pasky a tym sa to uz prestalo odrazat, pasku vydno nie je a ani ked otvaram dvere tak ju nechytam, treba sa s tym pohrat a nalepit ju presne oproti. co sa tyka umiestnenie diody, tak som ju dal tak od oka presne oproti klucke, ale odfotim to aby to bolo vidiet
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

Registrácia : 05.01.2011
Počet príspevkov : 211

OdoslaťPredmet: Re: osvetlenie kluciek   osvetlenie kluciek - Stránka 6 Icon_minitime2/2/2012, 14:12

chcel by som to urobit aj ja ale neviem ci som kupil dobre ledky tak mi poradte ci budu velmi vycnievat alebo nie alebo to zavisi na tom ako ich tam ja dorobim su 5mm rozptylove budu svietit len v klucke ajle ako uz bolo spomenute aj na strop a inde lebo chcem ju dat tam za klucku ako tu uz niekto spomenul
Návrat hore Goto down
sef
Vodič
Vodič
sef

Male
Registrácia : 29.08.2009
Počet príspevkov : 218
Auto : Golf MkIV, BCB, r.v. 2002

OdoslaťPredmet: Re: osvetlenie kluciek   osvetlenie kluciek - Stránka 6 Icon_minitime2/2/2012, 19:54

pekne
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: osvetlenie kluciek   osvetlenie kluciek - Stránka 6 Icon_minitime7/3/2012, 18:12

vsetko uz pripravene ledky a odpory pospajkovane lenze chcem to do obidvoch golfov a na jednom nemam el. okna ani el. zrkadla chcem to napojit na regulator podsvietenie interieru viete mi niekto povedat ze ktory kabel je plus a ktory minus alebo na co by to bolo najlepsie napojit vdaka za vsetky odpovede
Návrat hore Goto down
delong
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 21.02.2010
Počet príspevkov : 24
Auto : VW GOLF IV 1,6 16V JUBILEUM

OdoslaťPredmet: Re: osvetlenie kluciek   osvetlenie kluciek - Stránka 6 Icon_minitime8/3/2012, 22:08

Regulátor osvetlenia 6pólový konektor pin č.5 farba vodiča šedomodrá prierez 0,5mm.
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: osvetlenie kluciek   osvetlenie kluciek - Stránka 6 Icon_minitime10/3/2012, 13:25

a to je plus alebo minus este jeden si asi zabudol nie
Návrat hore Goto down
delong
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 21.02.2010
Počet príspevkov : 24
Auto : VW GOLF IV 1,6 16V JUBILEUM

OdoslaťPredmet: Re: osvetlenie kluciek   osvetlenie kluciek - Stránka 6 Icon_minitime10/3/2012, 21:10

To je plus a mínus nájdeš na stípiku riadenia (očká su ukostrené v jednom kostriacom bode) alebo aj na tom 6 pólovom konektore pin č.1 hnedý vodič prierez 1mm.
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: osvetlenie kluciek   osvetlenie kluciek - Stránka 6 Icon_minitime10/3/2012, 21:34

aha jasne vobec som si neuvedomil ze - ide na kostru len dobre fajn dik za pomoc
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: osvetlenie kluciek   osvetlenie kluciek - Stránka 6 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

osvetlenie kluciek
Návrat hore 
Strana 6 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Osvetlenie interieru
» osvetlenie kufra?
» Osvetlenie SPZ

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: