VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Nieco kape z vyfuku

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Auro
Autoškolák
Autoškolák

Male
Registrácia : 02.10.2008
Počet príspevkov : 82

Nieco kape z vyfuku Empty
OdoslaťPredmet: Nieco kape z vyfuku   Nieco kape z vyfuku Icon_minitime20/10/2008, 14:41

Zdravim pani, nieco mi kape z vyfuku a neviem co to je a aka je pricina toho, asi pred 2ma tyzdnami som kupil 1,8T 100tisic KM najazdene a neviem ci boli menene sviecky niekedy tam, taktiez strasne citit benzin cez ventilacku nemate s tymto skusenosti VAG neukazal na motore zaidnu chybu... Shocked
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Nieco kape z vyfuku   Nieco kape z vyfuku Icon_minitime20/10/2008, 15:24

to kvapkanie z vyfuku to je len kondenz. to ze citis benzin to je uz horsie pozri hadicky ci nie su poskodene. skontroluj spoje
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Nieco kape z vyfuku   Nieco kape z vyfuku Icon_minitime20/10/2008, 16:02

hej hej.....ja tiez teraz ako sa ochladilo stale cikam ked idem do garaze..Smile
ten zapach treba nastartovat a pozerat do motora ci to niekde netecie alebo neslzi...lebo ked to smrdi vo ventilacii znamena ze niekde v motorovm priestore unika benzin..treba to pozorovat a zistit miesto uniku...
btw. smrdi to len za neakych specifickych podmienok? alebo stale?
ked nastartujes na volnobeh a nechas auto stat..aj vtedy to vo vnutri smrdi?
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Nieco kape z vyfuku   Nieco kape z vyfuku Icon_minitime20/10/2008, 16:09

a co sa tyka tych sviecok...existuje take nepisane pravidlo ze ked kupim auto z nie velmi doveryhodneho zdroja tak menim vsetko co zahrna bezna udrzba..teda rozvody, filtre, naplne,sviecky...atd.. pretoze v dnesnej dobe sa neda verit nikomu....
je mozne ze sviecky su uz po smrti...a ze to dobre nespaluje..a prechlastava sa ..ale to by sa myslim prejavovalo aj inak...a aj VAG by nieco povedal....
Návrat hore Goto down
Auro
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nieco kape z vyfuku   Nieco kape z vyfuku Icon_minitime20/10/2008, 23:11

No ono to citit stale ked je auto nastartovane a stoji aj za jazdy, dnes ked som sa otacal na ceste kamos spozoroval ze vychalapo pas benzinu mi na cestu, mam to dat do volkswagenu lebo neviem vo s tym fakty, to po kupe mi je jasne ze by bolo dobre secko povymienat len dako nemam peniaze ale tie sviecky vymenim urcite aj rozvody uz som objednaval, olej a filtre
Návrat hore Goto down
Auro
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Nieco kape z vyfuku   Nieco kape z vyfuku Icon_minitime20/10/2008, 23:12

to kapanie je asi isto kondenzacia Embarassed koho by to napadlo este ze je VW GOLF CLUB SK cheers
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Nieco kape z vyfuku   Nieco kape z vyfuku Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Nieco kape z vyfuku
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Chyba motora,nieco s rozvodami
» tak nieco novsie
» kosei 17 -moja g4
» nieco o golfe
» nieco o golf mkII

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: