VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Obycajna seriovka

Goto down 
+16
glaabrezzu
nikibad
tdk
mafe31
Matko11
Adamec21
lupo
zuzko
mako
Dreik
mato88
golfmanik
ivco85
SPIKEBOY
Lucko
muro
20 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorSpráva
mako
Pretekár
Pretekár
mako

Male
Vek : 47
Registrácia : 23.05.2008
Počet príspevkov : 302
Auto : VW Golf IV 1,9 TDI Variant 74 kw AXR

Obycajna seriovka - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2008, 14:43

Naozaj veľmi pekný, vždy som chcel červený. Možno raz červené GTI tongue
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2008, 16:07

krasny uplne asi by som na nom ziadne upravy ani nerobil je krasny taky aky je folie elektrony ked ma xenony super nic by som neriesil krasny
Návrat hore Goto down
lupo
Pretekár
Pretekár
lupo

Male
Vek : 34
Registrácia : 17.11.2008
Počet príspevkov : 498
Auto : VW GOLF V-1,9 TDI,LADA NIVA 4x4

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2008, 17:37

Pripájam sa,aj môjmu srdcu je táto farba blízka,no ale keďže som nekupoval fungláč,musel som sa prispôsobiť čo bolo pre mňa-hlavne finančne dostupné.
Červená super a čierna tiež.
Návrat hore Goto down
http://lupogolf@pobox.sk
Adamec21
Vodič
Vodič
Adamec21

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.03.2008
Počet príspevkov : 223
Auto : VW Golf IV 1.8 GTI (UpgradE)

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime18/12/2008, 19:32

pekne kolesaaaa tam daj a dole zasterky a bude nice
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime11/2/2009, 22:38

hmmmm..... naozaj su rovnaki... Very Happy:D mas ho riadne pekny a zachovaly hlavne.... Wink a vidim, ze aj ty mas asi take plany ako ja... cize iba nejake elektrony a to je asi vsetko.... Wink podla mna na auto viac netreba... mozno nejake jednoduche a pekne narazniky.... napr. R32..... Wink by sa tam hodili na tu cervenu aspon do predu a bolo by to super....  tak vela stastnych km.... Wink s motorom si spokojny??? nechcel si nejake tdi?????
Návrat hore Goto down
muro
Vodič
Vodič
muro

Registrácia : 20.01.2008
Počet príspevkov : 235
Auto : VW GOLF 1,6 74kw

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime13/2/2009, 08:18

S motorom som spokojny. Diesel nemusim aj ked proti nim nic nemam.
Návrat hore Goto down
mafe31
Začiatočník
Začiatočník
mafe31

Male
Registrácia : 18.09.2007
Počet príspevkov : 16
Auto : VW Golf IV 1.9 TDI PD

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime19/2/2009, 22:54

ta farba je podarena... este nejake pekne kolesa a mas auto v suchu, decentne a pekne...
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime1/3/2009, 00:30

pekne pekne Smile ja mam tiez tazne ale nedemontovatelne ale mf Wink minule do mna kkt naj.bal zo zadu zlomil si prednu masku a ja nic Smile ani neohlo nic ked som dal dole naraznik Smile pekna farba krajsie elektrony mozno optiku novu Smile R32 narazniky mozno a zasterky nechaj Wink nezadrbes aspon tak auto a ani auta za sebou a hlavne kvoli STK Wink auto ma mat na poslednej naprave zasterky aj ked nato seru... ja by som zato drbal ludi
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime1/3/2009, 08:35

s tymi zasterkami si niesom taky isty, ci to stale plati. ja ich tam nemam, ani nechcem mat,radsej si auto viackrat umyjem....
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime1/3/2009, 13:04

tdk napísal:
s tymi zasterkami si niesom taky isty, ci to stale plati. ja ich tam nemam, ani nechcem mat,radsej si auto viackrat umyjem....

neviem ja mam zasterky aj v predu a vzadu a neviem si ich vynachvalit hlavne v zime v lete to nic ale v zime ta sol a kamienky znicit si dvere to ee... a verim ze toto zo zakona nevypustili to este na vodicaku bolo na testoch ze posledna naprava musi mat zasterky
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime1/3/2009, 13:17

nemusi mat zasterky ani jedna naprava,podla mna je to tak dobre na kazdodenne jazdenie,na vikendove auta je to hnusny doplnok
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime1/3/2009, 18:02

no ktore auto ma dnes zasterky?? dnes to uz netreba ale v zime je to dobra vec koli kamienkom atd....
Návrat hore Goto down
glaabrezzu
Autoškolák
Autoškolák
glaabrezzu

Male
Vek : 39
Registrácia : 02.12.2008
Počet príspevkov : 102
Auto : golf vr6

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime2/3/2009, 11:30

co nehodis aj foto introsu?inac auticko pekne a hlabne tie listy v laku
Návrat hore Goto down
muro
Vodič
Vodič
muro

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime3/3/2009, 09:09

nikibad napísal:
no ktore auto ma dnes zasterky?? dnes to uz netreba ale v zime je to dobra vec koli kamienkom atd....
Podla mna je to vec vkusu. Nehovorim ze ja ho mam najlepsi ale mne na niektorych autach zasterky chybaju aj ked su auta na ktore zasterky fakt nepasuju. Su aj G4 na ktore by som ani ja nedal zasterky,
ale to su auta s inymi naraznikmi a spustene o par cm. dole.Napriklad tato G4 ich vobec nepotrebuje a bola by snimi nechutna.
[img]Obycajna seriovka - Stránka 2 Up2n Obycajna seriovka - Stránka 2 W640[/img]
Návrat hore Goto down
muro
Vodič
Vodič
muro

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime3/3/2009, 09:26

glaabrezzu napísal:
co nehodis aj foto introsu?inac auticko pekne a hlabne tie listy v laku
Mam len dve aj to z telefonu.
[img]Obycajna seriovka - Stránka 2 63015581 Obycajna seriovka - Stránka 2 W640[/img]
[img]Obycajna seriovka - Stránka 2 Up1 Obycajna seriovka - Stránka 2 W640[/img]
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime3/3/2009, 16:42

muro napísal:
nikibad napísal:
Podla mna je to vec vkusu. Nehovorim ze ja ho mam najlepsi ale mne na niektorych autach zasterky chybaju aj ked su auta na ktore zasterky fakt nepasuju. Su aj G4 na ktore by som ani ja nedal zasterky,
ale to su auta s inymi naraznikmi a spustene o par cm. dole.Napriklad tato G4 ich vobec nepotrebuje a bola by snimi nechutna.
[img]Obycajna seriovka - Stránka 2 Up2n Obycajna seriovka - Stránka 2 W640[/img]

jasne ze na toto zasterky nikdy Very Happy ...V zakone bolo ze ak ma naraznik vysie ako je povoleny rozmer tak musis ma zasterky.To tak platilo u starych skodoviek atd...ale novsie auta maju uz v tej norme tak preto.....
Ja mam tiez zasterky takze tak,boli uz na nom ale pochvalujem si ich lebo sa mi tak rychlo nezasere auto ....
Návrat hore Goto down
Boro88
Pretekár
Pretekár
Boro88

Male
Registrácia : 28.11.2008
Počet príspevkov : 390
Auto : Golf III GTi 16v,spotrebak Regata 1,9TD :-)

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime3/3/2009, 21:18

no ja zasterky nemam a je to vidno...zasraty zadok stale...myslim na afte :-)))

Inak Muro...golfika som videl prvy krat ted na zraze v TT a fakt pekne vozitko,krasny lak,farba....ako new...neriesil by som nic.......maximalne tie kola...ale fakt krasa Wink nech sa dari :-)
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male
Vek : 28
Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 443
Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime3/3/2009, 22:24

na vlastni voci jsem to videla, velebnosti... :g4r: cheers

Muro ale ty rohoze, sodoma-gomora... ale vopravdicka lol!
Návrat hore Goto down
KIRO
Začiatočník
Začiatočník
KIRO

Male
Registrácia : 22.02.2009
Počet príspevkov : 31
Auto : Golf IV 1.8T 20V GTi (AGU)

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime3/3/2009, 22:45

fakt pekny golfik. vidiet ze sa o neho dobre staras.
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime4/3/2009, 07:13

Sebring napísal:
na vlastni voci jsem to videla, velebnosti... :g4r: cheers

Muro ale ty rohoze, sodoma-gomora... ale vopravdicka lol!

uje sebring a ty sa v aute prezuvas ked nadavas na jeho spinave rohoze? Very Happy Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Obycajna seriovka   Obycajna seriovka - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Obycajna seriovka
Návrat hore 
Strana 2 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: