Dreik Pilot
Vek : 37 Registrácia : 30.08.2007 Počet príspevkov : 847 Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6 Bydlisko : Košice
| Predmet: kablovacka 1/10/2008, 12:03 | |
| Caute,sorry mozno to uz tu bolo no nenasiel som to.Ako natiahnem kabel od baterky do kabiny???Je tam neaky otvor alebo ako na to,pls sorry ze vas stakym otravujem dikes vopred | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: kablovacka 1/10/2008, 20:44 | |
| - Dreik napísal:
- Caute,sorry mozno to uz tu bolo no nenasiel som to.Ako natiahnem kabel od baterky do kabiny???Je tam neaky otvor alebo ako na to,pls sorry ze vas stakym otravujem dikes vopred
Demontovat stierace a cely plast pod nimi...vybrat pohon stieracov. Pod nim uvidis taku ciernu plastovu prechodku v tvare krabice.. Dookola poodistuj a nadvihni viecko na maximum a tahaj smerom ku chladicu. Demontovat filterbox aby si sa dostal do kabloveho tunela. Demontovat plasty pod volantom aby si mal pristup z kabiny k tej prechodke. | |
|
remco Profík
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2007 Počet príspevkov : 1145 Auto : VW Golf IV TDI Bydlisko : Žilina-Bratislava
| Predmet: Re: kablovacka 1/10/2008, 22:17 | |
| Da sa prejst aj nizsie pod filterboxom je jedna volna prechodka ja som tadial tahal kabel + z audia. Musis len demontovat vpredu pod nohami pri pedaloch tie plasty a strc zo strany motoroveho priestoru nejaky drat prepchaj ho cez priepustku pod tym filtrom potom sprav nejaky hacik na konci toho drotu uviaz kabel a zvnutra pretiahni do interieru. Mne to trvalo sice asi dve hodiny a mal som komplet znicene ruky a zapastia ale da sa... ... vela stastia | |
|
tono55 Pilot
Registrácia : 25.01.2008 Počet príspevkov : 885 Auto : položené
| Predmet: Re: kablovacka 2/10/2008, 07:26 | |
| A to sa chystáš meniť napájanie... skús tam vtesnať dva 25mm2 káble alebo tri 21mm2 ako mam ja a potom sa pozri na ruky | |
|
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: kablovacka 2/10/2008, 08:53 | |
| - remco napísal:
- Da sa prejst aj nizsie pod filterboxom je jedna volna prechodka ja som tadial tahal kabel + z audia. Musis len demontovat vpredu pod nohami pri pedaloch tie plasty a strc zo strany motoroveho priestoru nejaky drat prepchaj ho cez priepustku pod tym filtrom potom sprav nejaky hacik na konci toho drotu uviaz kabel a zvnutra pretiahni do interieru. Mne to trvalo sice asi dve hodiny a mal som komplet znicene ruky a zapastia ale da sa... ... vela stastia
Tak,tak,..aj ja som to tade tahal,...ale trvalo mi to mozno o 15min kratsie | |
|
remco Profík
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2007 Počet príspevkov : 1145 Auto : VW Golf IV TDI Bydlisko : Žilina-Bratislava
| Predmet: Re: kablovacka 2/10/2008, 17:06 | |
| - Marshall_G_IV napísal:
- remco napísal:
- Da sa prejst aj nizsie pod filterboxom je jedna volna prechodka ja som tadial tahal kabel + z audia. Musis len demontovat vpredu pod nohami pri pedaloch tie plasty a strc zo strany motoroveho priestoru nejaky drat prepchaj ho cez priepustku pod tym filtrom potom sprav nejaky hacik na konci toho drotu uviaz kabel a zvnutra pretiahni do interieru. Mne to trvalo sice asi dve hodiny a mal som komplet znicene ruky a zapastia ale da sa... ... vela stastia
Tak,tak,..aj ja som to tade tahal,...ale trvalo mi to mozno o 15min kratsie No tak to si frajer, ja mam ruky obe lave takze sa to tazko synchronizovalo... | |
|
Dreik Pilot
Vek : 37 Registrácia : 30.08.2007 Počet príspevkov : 847 Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6 Bydlisko : Košice
| Predmet: Re: kablovacka 2/10/2008, 17:32 | |
| hm no dieks za info posnazim sa...nie napajanie,len napajanie zosiku chcem dat...ze vraj je lepsie priamo od baterky tahat | |
|