VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

kablovacka

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male
Vek : 37
Registrácia : 30.08.2007
Počet príspevkov : 847
Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6

kablovacka Empty
OdoslaťPredmet: kablovacka   kablovacka Icon_minitime1/10/2008, 12:03

Caute,sorry mozno to uz tu bolo no nenasiel som to.Ako natiahnem kabel od baterky do kabiny???Je tam neaky otvor alebo ako na to,pls sorry ze vas stakym otravujem dikes vopred
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

kablovacka Empty
OdoslaťPredmet: Re: kablovacka   kablovacka Icon_minitime1/10/2008, 20:44

Dreik napísal:
Caute,sorry mozno to uz tu bolo no nenasiel som to.Ako natiahnem kabel od baterky do kabiny???Je tam neaky otvor alebo ako na to,pls sorry ze vas stakym otravujem dikes vopred
Demontovat stierace a cely plast pod nimi...vybrat pohon stieracov. Pod nim uvidis taku ciernu plastovu prechodku v tvare krabice.. Dookola poodistuj a nadvihni viecko na maximum a tahaj smerom ku chladicu. Demontovat filterbox aby si sa dostal do kabloveho tunela. Demontovat plasty pod volantom aby si mal pristup z kabiny k tej prechodke.
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

kablovacka Empty
OdoslaťPredmet: Re: kablovacka   kablovacka Icon_minitime1/10/2008, 22:17

Da sa prejst aj nizsie pod filterboxom je jedna volna prechodka ja som tadial tahal kabel + z audia. Musis len demontovat vpredu pod nohami pri pedaloch tie plasty a strc zo strany motoroveho priestoru nejaky drat prepchaj ho cez priepustku pod tym filtrom potom sprav nejaky hacik na konci toho drotu uviaz kabel a zvnutra pretiahni do interieru. Mne to trvalo sice asi dve hodiny a mal som komplet znicene ruky a zapastia ale da sa... ... vela stastia
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

kablovacka Empty
OdoslaťPredmet: Re: kablovacka   kablovacka Icon_minitime2/10/2008, 07:26

A to sa chystáš meniť napájanie... Very Happy

skús tam vtesnať dva 25mm2 káble alebo tri 21mm2 ako mam ja a potom sa pozri na ruky Laughing
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

kablovacka Empty
OdoslaťPredmet: Re: kablovacka   kablovacka Icon_minitime2/10/2008, 08:53

remco napísal:
Da sa prejst aj nizsie pod filterboxom je jedna volna prechodka ja som tadial tahal kabel + z audia. Musis len demontovat vpredu pod nohami pri pedaloch tie plasty a strc zo strany motoroveho priestoru nejaky drat prepchaj ho cez priepustku pod tym filtrom potom sprav nejaky hacik na konci toho drotu uviaz kabel a zvnutra pretiahni do interieru. Mne to trvalo sice asi dve hodiny a mal som komplet znicene ruky a zapastia ale da sa... ... vela stastia

Tak,tak,..aj ja som to tade tahal,...ale trvalo mi to mozno o 15min kratsie Smile
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

kablovacka Empty
OdoslaťPredmet: Re: kablovacka   kablovacka Icon_minitime2/10/2008, 17:06

Marshall_G_IV napísal:
remco napísal:

Tak,tak,..aj ja som to tade tahal,...ale trvalo mi to mozno o 15min kratsie Smile

No tak to si frajer, ja mam ruky obe lave takze sa to tazko synchronizovalo...
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male
Vek : 37
Registrácia : 30.08.2007
Počet príspevkov : 847
Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6

kablovacka Empty
OdoslaťPredmet: Re: kablovacka   kablovacka Icon_minitime2/10/2008, 17:32

hm no dieks za info posnazim sa...nie napajanie,len napajanie zosiku chcem dat...ze vraj je lepsie priamo od baterky tahat
Návrat hore Goto down
Sponsored content

kablovacka Empty
OdoslaťPredmet: Re: kablovacka   kablovacka Icon_minitime

Návrat hore Goto down

kablovacka
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: