VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)

Goto down 
+10
Polar
Sven
boraTDI
cabrioSK
misobelko
Johny
tono55
Lucko
Frasko
Adamec21
14 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Johny
Pretekár
Pretekár

Vek : 53
Registrácia : 26.03.2008
Počet príspevkov : 410
Auto : Golf III 1,9D

Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota) - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)   Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota) - Stránka 2 Icon_minitime28/9/2008, 13:52

Ani by som neveril ako to tu rozviri hladinu ,jedna uvaha stačí pár úprav dosť razantných ale možné to je.

Naposledy upravil Johny dňa 28/9/2008, 23:05, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male
Vek : 31
Registrácia : 04.04.2008
Počet príspevkov : 461

OdoslaťPredmet: Re: Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)   Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota) - Stránka 2 Icon_minitime28/9/2008, 14:02

blbec, ked vyberes predne poloosi tak vies kam mozes ist s takym autom... dole kopcom na neutrali... What a Face

btw vacsina ludi tu ma zaujimavu vlastnost, vztahovacnost spojenu s utokom na vec uplne mimo temy, najcastejsie auto cloveka ktory nieco napise Wink

neviem co ma ivov hrzdavy golf spolocny s tvojim fantazirovanim a konstrukcnou nevzdelanostou...
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)   Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota) - Stránka 2 Icon_minitime28/9/2008, 14:52

to Polar...Ked niekto povie nezmysel da sa s tym nesuhlasit aj kultivovanejsie..lebo niektori ludia to beru hned osobne ako utok na svoju osobu a zbytocne vznikaju napate situacie....co tu urcite nikto nechce..
To Johny...Skor ako nieco pls napises rozmyslaj kusok nad tym ci je to aspon trochu technicky mozne....pretoze toto je VW Golf club..nie klub priatelov virtualnej reality...
Ak vyberies na VR6 predne poloosi nikdy tym nedocielis to ze prenesies cely krutiaci moment na zadnu napravu..akurat tak rozbijes prevodovku...Pretoze kazde auto je konstruovane na urcity valivy a treci odpor....a odobratim prednych poloosi uplne zrusis tuto rovnovahu ..cize to v lepsom pripade skonci tym ze sa rosype prevodovka....ale to je len moja teoreticka uvaha..pretoze toto je fakt konstrukcne nerealizovatelne..a nechcem vidiet ako by to dopadlo...
a to ze niekto zareaguje na to co si napisal neber pls hned ako utok na svoju osobu....tu oto nikomu nejde..radsej kusok premysli co sem pustis do eteru lebo sa automaticky vystavujes tomuto riziku...
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)   Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota) - Stránka 2 Icon_minitime28/9/2008, 20:44

no chlapci neviem ako vy, ale videl som v GII 8valec do V! Videl som aj dva 6valce vo VW lupo a neviem prečo by niekto kvôli vlastnej radosti aj neprekopal prevodovku na nejakej pokurvenej veverici. Že nie je technicky možné, to by som sa na to pozrel. To asi len na slovensku a rovno v tomto clube môžu byť takí natvrdohlavení ludia, čo stále píšu ako nie je niečo možné! Aj ferari sa prekopáva po garážach...
To Johny: Občas je to tu smutné, ale netreba to brať vážne.
To ostatným: Všetko ide, len treba chcieť!
Jo a urážať sa hneď netreba.

tak napríklad:
https://www.youtube.com/watch?v=zJt8f_QsLq8&feature=related
moje najoblúbenejšie:
https://www.youtube.com/watch?v=1UY7sx7XZvI&feature=related
niečo v menšom
https://www.youtube.com/watch?v=ghynaoVNwZc&feature=related
a mnoho dalších...
sa uvedomte.
Týmto som nechcel nikomu ublížiť a ani sa nikoho dotknúť. Chcel som len poukázať na to, že je možné všeličo!
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)   Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota) - Stránka 2 Icon_minitime28/9/2008, 20:46

inak chcel som ísť, len som bol mimo. Škoda.
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)   Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota) - Stránka 2 Icon_minitime28/9/2008, 21:59

mohla to byt celkom pekna diskusia a takto to zase dopadlo Evil or Very Mad
trosku by sme sa mohli miernit. sven bol tentokrat velmi slusny (oproti par pripadom v minulosti), ale polar, Ty si to pekne zaklincoval. toto fakt nemuselo byt.. nemusime si hned nadavat, ked niekto napise blbost.

tak ako to napisal Johny - len vybratim prednych poloosi je to nemozne, lebo je tam taka sranda, co sa vola visco spojka (medzi kardanom a diferakom), ktora znemoznuje prave to prenesenie vsetkeho prevodu na zadne kolesa. v syncre funguje nejako mechanicky a v 4motion elektronicky. neviem ako pri syncre (GIII VR6), ale pri 4motion (od GIV a tam uz sa to nevola visco, ale haldex), ked mam auto zdvihnute a zaradenu rychlost, tak zadnymi kolesami mozem tocit. takze napriklad brzdenie motorom by bolo nemozne. ale hlavny problem je, ze ked predne kolesa nemaju tendenciu ist do presmyku, tak sa zadna naprava nezapaja. takze by sa auto asi nepohlo z miesta. to plati pre 4motion, kde to vyhodnocuje elektronika, syncro este nemam tak nastudovane.

takze upravou prevodovky a nejakym odstranenim visco spojky by to teoreticky slo.. ale urcite by tam bolo viac problemov

ps: ak som napisal nejaku blbost, tak sa ospravedlnujem a budem rad, ak to niekto (kto sa tomu roznumie) lepsie vysvetli. celkom ma to aj zaujima..

ps2: mne sa ten hrdzavy golf velmi paci a neviem co to malo spolocne s touto temou

ps3: nikoho som nechcel urazit, snad to tak nikto nepochopi. obcas sa blbo pise to co chcem vlastne vyjadrit

edit pre nechapavich: v tej prvej reakcii na Johnyho bol sven velmi slusny

Naposledy upravil apophis dňa 29/9/2008, 06:21, celkom upravené 2 krát.
Návrat hore Goto down
Johny
Pretekár
Pretekár

Vek : 53
Registrácia : 26.03.2008
Počet príspevkov : 410
Auto : Golf III 1,9D

OdoslaťPredmet: Re: Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)   Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota) - Stránka 2 Icon_minitime28/9/2008, 23:01

Sven neviem prečo pišeš že som blbec ,nevieš o mne nič tak sa na to vykašli nikoho som tu neurazil , myslel som ak niekto vytiahne poloosi a upraví nahon a prevodovku,a podobne.
Nemienim to tu rozpisovať , 15 rokov som robil mechanika a viem čo je realne.
Čudoval by si sa čo sa všetko dá ale kašlime na to o to tu nejde.

Čudujem sa akým smerom sa táto diskusia ubrala myslím že som tu nikoho neurazil ani som nepisal že je niekto blbec ak áno tak sa VEĽMI OSPRAVEDLŇUJEM a beriem speť.

Ak tu prekážam stači povedať len neviem ako sa odregistrovať.

Tý čo ma poznaju osobne vedia že som pohoďak a nie konfliktná osoba ak som niekoho urazil svojím myslením,konaním tak nech ni prepáči,dúfam že toto bude bodka za všetkým mimo túto tému.

inak ta akcia bola fajn , ten mladý na tom žltom BMW bol dobrý aj to biele BMW bolo dosť dobré Wink
Návrat hore Goto down
Polar
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 25.08.2008
Počet príspevkov : 47

OdoslaťPredmet: Re: Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)   Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota) - Stránka 2 Icon_minitime29/9/2008, 01:08

Sven ty slušák Laughing

ja na toto nemam slov Laughing
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male
Vek : 31
Registrácia : 04.04.2008
Počet príspevkov : 461

OdoslaťPredmet: Re: Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)   Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota) - Stránka 2 Icon_minitime29/9/2008, 07:38

ja som vlastne umierneny mlady muz albino
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)   Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota) - Stránka 2 Icon_minitime29/9/2008, 07:54

no a teraz keď sme si to tak umiernene vysvetlili vráťme sa k téme.
Johny, ludia sú všelijaký. A niekedy to ani tak nemyslia ako napíšu. Ja osobne som rád, že si pohoďák a nie vagabund. A bol by som zvedaví ako by pár luďom padla sánka dolu keby si ich previezol po tej pezinskej babe... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Frasko
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 37
Registrácia : 17.08.2008
Počet príspevkov : 59
Auto : VW Golf3 1,4 44kw

OdoslaťPredmet: Re: Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)   Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota) - Stránka 2 Icon_minitime30/9/2008, 19:19

hosi ale aj tak bol na celom driftshow najlepsi ten stary žigulak s najvacsimi balonami na vsetkych styroch kolesach, tak ako to ten co do mikrofonu povedal......a predviedol im tam aj drift mixovany s lowriderom :race:
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)   Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota) - Stránka 2 Icon_minitime30/9/2008, 21:39

myslis bielu zigu kombi? ak myslime ten isty tak to ma 180 koni Very Happy videl som to v akcii a je to delo
Návrat hore Goto down
Frasko
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 37
Registrácia : 17.08.2008
Počet príspevkov : 59
Auto : VW Golf3 1,4 44kw

OdoslaťPredmet: Re: Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)   Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota) - Stránka 2 Icon_minitime1/10/2008, 18:45

nieee uiadna biela ziga,taka vselijaka a zlta ziga,so seriovym 1.5 motorom...a nebolo to kombi,to si mylis...uplne klasicky zigulak to bol,jedinu upravu mal tu ze mal sedadlo vodica sparco..tot vse
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)   Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota) - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Drift Day - pezinska baba... 27.9. (sobota)
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Stretko VW GOLF na Driftingday Pezinska Baba - 5.4.2008
» ...BURNOUT and DRIFT...!!!
» Golf IV drift
» drift s nozom

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Zrazy/Akcie-
Prejdi na: