VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák

Goto down 
+2
misobelko
tomec
6 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
tomec
Vodič
Vodič
tomec

Male
Vek : 41
Registrácia : 23.08.2008
Počet príspevkov : 153
Auto : VW Golf IV, 1.9TDI, 66 kW

Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Empty
OdoslaťPredmet: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime15/9/2008, 14:51

Caute kolegovci! Potrebujem radu, mam klasicky kluc + alarm a chel by som to prerobit do vystrelovaku. Chcem od Vas aby ste mi zistili, ci to ide a kde sa da zohnat taky kluc. Prikladam Foto
Neukamenujte ma ak to sem nepratri

Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Dsc00211
Návrat hore Goto down
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male
Vek : 42
Registrácia : 28.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : golf

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime15/9/2008, 20:38

Pre niekoho to je lahke, pre niekoho tazke.
Daj si vyrobit novy kluc alebo iba planzetu (ak nechces komplet rozbit ten stary...).
Z vystrelováku vytiahnes origo planzetu
Namiesto originalu tam das svoju-prisposobenu
Musis ju obrusit aby bola taka, ako original co si vytiahol z vystrelovaku.
Potom prehodis zo stareho kluca do vystrelovaku imobilizer (maly cierny alebo skleny sulcek)
A dialku musis prisposobit na tlacitka a na velkost kluca....

Inak myslim ze jeden kluc mam, alebo napis clenovi seven72, ja mam kluc od neho
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime15/9/2008, 21:04

ja som to robil... http://vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t1052-60.htm

je potrebne planzetu obrusit tak aby ti vosla do noveho kluca... na vyskakovacke je taka "tycka" ktora drzi cepel aby nevypadla cize treba spravit zarez do vkladanej planzety je to totalne jednoduche len sa treba na to kuknut a premysliet Razz a tusim ze dialkove co mas sa da narvat do vyskakovacky
Návrat hore Goto down
marco
Autoškolák
Autoškolák
marco

Male
Registrácia : 21.07.2008
Počet príspevkov : 132
Auto : VW GOLF MK4 1.9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 07:47

mne to spravil manik co ma stanok v tesku vyfrezoval drazky, vybral creva z alarmu vlozil do vyskakovacky nakodoval imobilizer a bolo...30 minut
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 09:15

marco napísal:
mne to spravil manik co ma stanok v tesku vyfrezoval drazky, vybral creva z alarmu vlozil do vyskakovacky nakodoval imobilizer a bolo...30 minut

no pekne, to normalne v klucovej sluzbe ci kde? mne to kto spravi
Návrat hore Goto down
marco
Autoškolák
Autoškolák
marco

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 09:49

ja som tiez nechapal hlavne ako rychlo si stiahol udaje a napalil ich do noveho kluca...
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 10:23

a vystrelovak si kde kupil? takze ked pojdem u nas v TT do tesca mi to spravi myslis?
kolko to u neho stalo?
Návrat hore Goto down
marco
Autoškolák
Autoškolák
marco

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 10:33

on mal uz tu schranku pripravenu tam len vlozil vyfrezovany kluc, cip a ovladanie dialkoveho, trocha to prisposobil aby sedeli tlacitka a bolo...mna to stalo 2 litre, no ja neviem kamo ci u vas v tesku mate take kluciarstvo ako v ZA, myslim ze tymto sa zivia viaceri ludia treba sa popytat...
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 10:59

2 litre komplet vsetko? aj s vystrelovakom? hmm ja mam presne taky isty alarm, metu ako tu ma tomec na fotke
Návrat hore Goto down
marco
Autoškolák
Autoškolák
marco

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 11:08

za vsetko, mozno to niekto robi aj lacnejsie, ale nemal som cas zistovat kto a kde, ma tam stanok tak som nevahal, on si tu schranku upravil tak aby to sedelo...ale keby trebalo vyrobit fungel nove ovladanie tak vlastne on opravuje a cipuje aj autoalarmy, ale to by bolo asi drahsie...mne to takto vyhovuje funguje to tak neriesim...
Návrat hore Goto down
seven72
Pilot
Pilot
seven72

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 793
Auto : VW G 3 1,8 (ABS)

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 11:25

takze ako citam on ty za dve tisic vybrusil kluc a vlozil ty do klucu DO miesto toho povodneho? hmm. dost penazi si myslim lebo ten META tam sadne bez uprav a kluc si si mohol spravit s povodneho,, trosku sikovnosty a usetril by si 2 litre.. a nemas to teoreticky jedno ci mas vystrelovaci alebo normalny?
Návrat hore Goto down
marco
Autoškolák
Autoškolák
marco

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 11:34

no a nezabudni ze musel vlozit novy cip a stiahnut udaje z imobilizera a napalit ich na ten novy cip aby som nastratoval vobec....mozno ak mas znamych tak by ti to spravili za lacny peniaz..ja som tu moznost nemal tak som to dal spravit cele, ...tak teraz mam kluc aj alarm s dialkovym v jdenom 3bit:) ...nechodim ovesany jak vanocny stromek..
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 12:09

on ti vyrobil novy kluc teda? ja som myslel ze zo stareho ti vybral a to obrusil cele aby to voslo do vystrelovaku....
Návrat hore Goto down
marco
Autoškolák
Autoškolák
marco

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 12:28

to musel cele vyfrezovat podla povodneho a vlozit to do toho klbu

Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák 21664kluc
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 13:35

a vlozil ti to s toho povodneho cosi pouzival?
Návrat hore Goto down
marco
Autoškolák
Autoškolák
marco

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 13:43

ten originalny kluc mi zostal cely...toto je nahrada
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 14:37

aha tak, to preto bolo take drahe asi,ja som stale myslel ze to s toho originalu robil.oki
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 17:02

Uz som to kamosovi robil....ten isty kluc a ten isty alarm. Za jeden vecer bolo hotovo. ALe povodny kluc utrzil rany kedze som z neho vyoperoval immo chip a implantoval ho do vyskakovacky. Planze ty si bud nechaj vyfrezovat nove co patria do vyskakovacky alebo sa da prisposobit povodna plazeta.
Návrat hore Goto down
tomec
Vodič
Vodič
tomec

Male
Registrácia : 23.08.2008
Počet príspevkov : 153
Auto : VW Golf IV, 1.9TDI, 66 kW

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 20:44

No paani konecne ma niekto pochopil ako to chcem riesit. Super! ale este by ma zaujimalo ci su aj kluce len s dvomi tlacitkami ako som videl orig. VW. Bo tlacitko na otvaranie kluca by mi asi moc nefungovalo.Viete mi este dat ceny tych klucov?
Návrat hore Goto down
seven72
Pilot
Pilot
seven72

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 793
Auto : VW G 3 1,8 (ABS)

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime16/9/2008, 21:18

2 tlacidlovy uz nezozenie... to bolo na prve G4
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák   Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Ako prerobím klasický kluč na vystrelovák
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Prerabka kluca na VYSTRELOVAK.
» Prerabka kluca na VYSTRELOVAK.
» Rada ohladom vystrelovacieho kluca

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: