VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

moja cerešnička vymenena za opla

Goto down 
+46
jukinooo
igi8
Johny
Kuric
matogti
djpetersnv
MINO
remco
peon3
jwell
VILKO G1
Lucko
slosi_15
Sebring
Boro88
k0be
Ico05
tapo
vwzefo
modry golf
SABREX
SPIKEBOY
mirec3532
misobelko
apophis
yurik
ivco85
Sven
LONGI530
mattaxis
tono55
Runcajz
Kully-GIII
juulia
golfmanik
marceloo
spd001
speedy1
baciluss
seven72
Sharkygolf
01lukasss01
Lechy
mato88
rallyman
zuzko
50 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next
AutorSpráva
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime25/5/2008, 21:38

Poznám to tam, chodieval som tam moooc často na bicykel... Je to tam super...
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime25/5/2008, 21:41

no ja som tam jazdil na biku tiez od kosarisk az do borinky ted tam je nov asfaltka z lozorna az na kosariska tak uz tam mozem aj na cestnom heh biku ale bol som tam aj ked tam boly tie zaplavy to tam boli ine kratery a prepadnuta cesta az 4m diery ale uz to je zasypane
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime25/5/2008, 21:58

No ja som tam tiež bol kuknúť na tie výmole. Inak kamarát má pod borinkou farmu na šampiony a v ten večer som tam bol u neho zachraňovať čo sa dalo. Všetko mal zatopené a chodili sme po vode do pol pása... V tedy to bola riadna prietrž... Inak ja som jazdil zo Stupavy na pajštún, potom na košariská, potom na kozý chrbát a tam sme to rozdelovali buď vyvieračka, baba, sv jur atd atd... Prejazdil som to tam asi celé... Inak na košariskách robieval kamarát country... Zábava spev tanec boli super časy volakedy... Wink
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime25/5/2008, 22:10

noo ja som tam bol par krat pozret heh a mali tam dobre pivo xix je tam krasne aj ja to mam zjazdene heh este s jednym klubakom som jazdil na horskych bikoch a zhodou nahod ma tiez vento heh
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime27/5/2008, 18:39

nebojte sa budu pruziny uz mam zajednane weitec 30/30 pojde auticko dolu ale zatial rozmyslam ze ho predam a kupim daco ine hmm tak zatial sa neviem rozhodnut
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime27/5/2008, 19:56

no zmena je život... a asi by si chcel niečo silnejšie... Tiež by som tak uvažoval na tvojom mieste... Ale inak kára velmi pekná. Tož dilema...
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime27/5/2008, 21:28

zuzko mas skvele auto:D co chces ine??? ale co je iste ze urcute by si nemal problem s predajom... uz aj ja idem striekat svoje a sup ho predat... je to lenive jak hovado urctite si kupim GIII GTI 2.0 len neviem ci 8v alebo 16v inak je tam fajny rozdiel:/
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime28/5/2008, 00:04

no ja keby som uz vymenil tak pod 150 koni rozhodne nechcem ist aj ked ta moja potvorka je riadne zuriva ale zasa ked na nu tak pozeram nikto mi to nezaplati tak preco to predavat je to skoda uff dilema jak hovado mozno nasetrim na motor a rubnem do motora netusim uvidim ako to bude s financiami zakial som sam uvidim a potom sa daco poriesi
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime28/5/2008, 10:07

ved to ze nikto ti nevrati to co si do nej investoval:( kazdy chce len cim lepsie za co najmenej penazi...
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime28/5/2008, 11:46

Pekne nove foto aj to YT video v pohybe ukaze super.
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime28/5/2008, 12:43

zuzko napísal:
no ja keby som uz vymenil tak pod 150 koni rozhodne nechcem ist aj ked ta moja potvorka je riadne zuriva ale zasa ked na nu tak pozeram nikto mi to nezaplati tak preco to predavat je to skoda uff dilema jak hovado mozno nasetrim na motor a rubnem do motora netusim uvidim ako to bude s financiami zakial som sam uvidim a potom sa daco poriesi

Nepremýšlaj nad hlúposťami. Neprekopávaj to, ak ti na to prídu, tak máš problém. Daj to do pôvodného stavu, predaj a kúp nejakú GIV TDI, alebo najakú 1,8T, alebo viac. Tam ak ti bude aj málo koníkov, môžeš to tuningovať s výbornými výsledkami. Ak chceš silu, urob to radšej takto ako robiť prekopávky. Dnes to je riziko. A nevravím o tom, že chcú policajti merať víkon motora na ceste... Takže ak im ukážeš papiere a tam bude 75ps, dajú ťa na brzdu a vyhulíš tomu nejakých 200ps, tak ti zoberú aj rodný list... affraid
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime28/5/2008, 14:06

...ten rodny list ma pobavil:D
Návrat hore Goto down
mattaxis
Pretekár
Pretekár
mattaxis

Male
Vek : 37
Registrácia : 23.03.2008
Počet príspevkov : 354
Auto : VW Golf III 1,6 55kW // VW Caddy 2,0 TDI 103kW

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime28/5/2008, 18:19

Runcajz napísal:
zuzko napísal:

Nepremýšlaj nad hlúposťami. Neprekopávaj to, ak ti na to prídu, tak máš problém. Daj to do pôvodného stavu, predaj a kúp nejakú GIV TDI, alebo najakú 1,8T, alebo viac. Tam ak ti bude aj málo koníkov, môžeš to tuningovať s výbornými výsledkami. Ak chceš silu, urob to radšej takto ako robiť prekopávky. Dnes to je riziko. A nevravím o tom, že chcú policajti merať víkon motora na ceste... Takže ak im ukážeš papiere a tam bude 75ps, dajú ťa na brzdu a vyhulíš tomu nejakých 200ps, tak ti zoberú aj rodný list... affraid

jj runcajz s tymi vymenami motoru mas pravdu...ja som menil miesto 1.4 za 1.6 a tiez trpnem pri nejakej hliadke..(mal som uz 4 hliadky ale zatial nist Cool )
mal som na ruke motor z veverice a chcel som to vsetko vymenit ale po debatach s chalanmi u nas hovorili presne to iste..
ze radsej kupit doj.bkaneho golfa s motorom po akom clovek tuzi a pomaly ho porobit..
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime28/5/2008, 20:54

presne tak! Lebo dnes už nekúpiš isto auto po dedovi v 100% stave. Ale v každom prípade si ho do 100% stavu dokážeš dať... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime30/5/2008, 03:41

to je pravda ale to by museli merat kazdeho asi tak ja keby som chcel tak dam ostru vacku atake prkotiny
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime30/5/2008, 07:03

do tejto 1,6??? Tak za tie peniaze, keby to prerátaš, vačka, zvody, výfuck, filtre, ložiska, GO motora, hlavu + chip, RJ, vstreky, turbo, kompresor... no ani to nechcem rátať, čo by ťa to vyšlo... To ozaj vymeň radšej za nejakú GIVku s vysokohorským výkonom, porob ju a bude... Rozhodne to bude lacnejšie a bez nervov. A ešte nikde nie je napísané, že z toho dostaneš nejaké super výkony... Ten motor na to proste nie je stavaný. Ak tam niečo zanedbáš alebo preženieš, motor môžeš pochovať. Potreboval by si poriadne základy, aby si mohol riešiť niečo také. A nehnevaj sa na mňa, ale 55kw je slabý základ. A to, že ti tam po zvýšení výkonu bude odchádzať skoro všetko, že volnobeh budeš mať okolo 1500ot/min a spotreba úplne inde... No ale nevravím, že to nejde, len to, že to je ako pchať peniaze do charity výhodnejšie... lol!
V každom prípadovi, držím palec. Wink
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime30/5/2008, 10:25

ja som tiez premyslal nad tym ze spravim nieco s motorom ale ked som zistil ze je to slaby zaklad... neskor som pocital s tym ze vymenim motor ale zas nikde nie je iste ze by som kupil motor v super stave... a nakoniec som sa rozhodol ze tohto bobana predam a kupim 2.0 GTI co ma mato88 len este neviem ci 8V alebo 16V je v tom dost rozdiel pricom poistka a spotreba je ta ista akurat ze mato88 mi povedal ze skor zozeniem 8V v dobrom stave ako 16V pretoze ich bolo menej... takze toto je moja nova dilema Mad
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime30/5/2008, 23:38

no ved ssa uvidi co poriesim mozno necham tuto moju werunku dosluzit a kupim na vyblaznenie nejaku motorku hehe
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime31/5/2008, 07:19

zuzko napísal:
no ved ssa uvidi co poriesim mozno necham tuto moju werunku dosluzit a kupim na vyblaznenie nejaku motorku hehe

a mimochodom kolko by si pytal za ceresnicku?
Návrat hore Goto down
LONGI530
Pretekár
Pretekár
LONGI530

Male
Vek : 41
Registrácia : 08.04.2008
Počet príspevkov : 485
Auto : G4 Cabrio 1.6 74kw(AFT),BMW 530D TOURING 142kw

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime31/5/2008, 13:49

zda sa mi ze sa tu mihla cena 140000sk ked sa dobre pametam
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

moja cerešnička vymenena za opla
Návrat hore 
Strana 5 z 22Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: