VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

moja cerešnička vymenena za opla

Goto down 
+46
jukinooo
igi8
Johny
Kuric
matogti
djpetersnv
MINO
remco
peon3
jwell
VILKO G1
Lucko
slosi_15
Sebring
Boro88
k0be
Ico05
tapo
vwzefo
modry golf
SABREX
SPIKEBOY
mirec3532
misobelko
apophis
yurik
ivco85
Sven
LONGI530
mattaxis
tono55
Runcajz
Kully-GIII
juulia
golfmanik
marceloo
spd001
speedy1
baciluss
seven72
Sharkygolf
01lukasss01
Lechy
mato88
rallyman
zuzko
50 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22  Next
AutorSpráva
jukinooo
Autoškolák
Autoškolák
jukinooo

Registrácia : 25.03.2009
Počet príspevkov : 59

moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Empty
OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime10/4/2009, 22:58

Fuha Peto sory ale tie original GTI Helly boli 100 krat krajsie nez tieto kolotoce. Dat si na auto znak niecoho co tam nie je chce tiez kuraz a ked si daval na dvere cierne listy tak si uz mal dat aj ten kusok na blatniku Razz ale 100 ludi 100 chuti a kazdy je za iny styl a prevedenie tak to neber osobne Smile
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime11/4/2009, 09:01

Sven napísal:
nic v zlom ale tvoje auto sa nejak moc zacina vzhladom priblizovat k tomuto...Suspect

moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 P5270058

ešte pár úprav (nie moc) a máš to dokonalú kópiu Twisted Evil
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime11/4/2009, 18:40

Lucko napísal:
zuzko: az na tu nalepku Zoro vzadu a tu ciernu pod svetlom super,len nemozem si pomoct nesedia mi tam tie nalepky akosi Wink

lucko to Z je tam schvalne dane heh
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime11/4/2009, 18:43

jukinooo napísal:
Fuha Peto sory ale tie original GTI Helly boli 100 krat krajsie nez tieto kolotoce. Dat si na auto znak niecoho co tam nie je chce tiez kuraz a ked si daval na dvere cierne listy tak si uz mal dat aj ten kusok na blatniku Razz ale 100 ludi 100 chuti a kazdy je za iny styl a prevedenie tak to neber osobne Smile

ten kusok pri leme zastreknem jasne ze helly boli krajsie no ked tieto som mal skoro zadara tak som ich zobral bo do jedneho zadneho svetla mi tieklo mal som odtrhnuty drziak horny tak tieto boli ako nove tak preco ich nezobrat ale ja tuzim po inych hellach tmavych skoro cirych
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime11/4/2009, 18:45

[quote="SABREX"]
Sven napísal:
nic v zlom ale tvoje auto sa nejak moc zacina vzhladom priblizovat k tomuto...Suspect

sabrex to tu uz bolo tak sa uz prosim ta neopakuj uz to je trapne vytahovat taketo p***y ked mi mas zasierat temu stakymito k***i tak mi sem radsej nepis nic dik.Ja tu tvoju popolnicu tiez k nicomu neprirovnavam tak stym skonci aj ty Exclamation Exclamation Exclamation
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime11/4/2009, 20:04

krpec nerozčuluj sa !
a túzuj donekonečna!
popolnicu? kritizuj,prirovnávaj urobím všetko presne naopak ako povieš a bude to potom isto ok.
a ak nemáš rád kritiku tak tu nič nepridávaj.
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime11/4/2009, 20:05

moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Img1419800x533
daco nove Wink
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime11/4/2009, 20:57

SABREX napísal:
krpec nerozčuluj sa !
a túzuj donekonečna!
popolnicu? kritizuj,prirovnávaj urobím všetko presne naopak ako povieš a bude to potom isto ok.
Kritika je v poho ale ked sa opakuje tak je to trochu onicom nemyslis? Ale asi ine ani nevies...hold
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime12/4/2009, 01:50

SABREX napísal:
krpec nerozčuluj sa !
a túzuj donekonečna!

za prve j***s mi tu k***y do temy tak skonci ano??ked nemas vlastny nazor tak drz hubu a navazaj sa do niekoho ineho a krpec ja ti ukazem krpca ktovie co za vykopavku mas ty co na tom hnoj vozis a navazas sa do mna tak drz p**u tu nejde o kritiku ale o tom ze sa tu nejake veci opakuju ked nemas svoj nazor tak mi tu ani nepis p***y a nemam sa ani chut stebou bavit tak mi sem nepis debil jeden ktovie z jakej riti vobec si magor Evil or Very Mad

pozeral som tvoje prispevky rad sudis inych a vysmievas sa im asi ti to robi dobre a odbavujes sa na tom no je to chore ale co uz ludia su vselijaky.je mi ta luto
Návrat hore Goto down
MINO
Pretekár
Pretekár
MINO

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 599
Auto : GOLF 3 AEX

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime12/4/2009, 13:12

noooo ak ti to trio tak odstava...tak to zozadu na naraznik dotiahni nejakou plastovou stahovačkou (ritenou) alebo tvrdym drotom
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t2945.htm
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime12/4/2009, 18:03

no skusim ale je tam dost blby pristup scratch ale daco poriesim bo nieje to az take okate
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime13/4/2009, 15:53

SABREX napísal:
Sven napísal:

moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 P5270058

Otvor oci a nepozeraj ritou chlapec najskor dopre uvaz co vypustis z huby a potom si ju otvor... No skus opisat v com su tie dve auta rovnakeee...!!! Jaaaaaj pockaj anooo svetla a trio maju rovnake sorry chalan ale asi si zabudol okuliare... Alebo by si potreboval zajst ocnemu..??? Nikoho si tu nezastavam ale seriu prirovnavat k tuzingu tak to je troska moc... 
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime13/4/2009, 18:02

chlapci nielen že nemáte vkus ,ale čo je smutné ani správanie!
vidím ,že sa pridám k väčšine budem si pozerať vaše foto a dobre sa zabávať a nekomentovať!
Návrat hore Goto down
slosi_15
Vodič
Vodič
slosi_15

Male
Vek : 34
Registrácia : 30.10.2008
Počet príspevkov : 300
Auto : EX: Golf III 1,6 55kw AEE :) -------------> Golf IV 1,9 TDI 66kw :)

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime13/4/2009, 18:20

moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Zuzo
moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Hohoo
Akože toto porovnanie by vám už mohlo stačiť, nájsť minimálne 5 rozdielov myslím že nie je problém, chalanisko si robí auto po svojom a myslím že nemá dôvod sa po niekom opičiť, tak nechápem či vás takéto dráždenie ludí uspokojuje ale už je to trápne... Shocked Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Johny
Pretekár
Pretekár

Vek : 53
Registrácia : 26.03.2008
Počet príspevkov : 410
Auto : Golf III 1,9D

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime13/4/2009, 18:35

ja si robím auto po svojom a ak mám niečo rovnaké ako iný tak mam asi rovnaky vkus a komu sa nepáči tak to je jeho problem , poznám chalanov ktorý maju cukrikové golfy a nerýpu do nikoho , ja mám proti Zuzkovému autu len popelnicu na kolách , bol by som rád ak by som mal auto v takom dobrom stave
Návrat hore Goto down
jukinooo
Autoškolák
Autoškolák
jukinooo

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime13/4/2009, 21:02

to co sa na tomto klube deje.........no proste nechapem a len sa smejem Very Happy Nie ze sa tu konemtuju kraviny ale nechapem ako niekto moze pisat do projektov veci typu: "vcera som ta videl tam a tam bol si to ty?" alebo "dnes sa zastavim a nieco ti prinesiem".... podla mna na to sluzi taka vec ze SUKROMNA SPRAVA. Mal by tu byt asi nejaky admin co by to trosku preriedil..... (pls nevie niekto ako sa tu da zmazat account?) ....sory za tuto OT ale snad si aspon niekto vstupi do svedomia v tom co kde pisat a bude toto forum trosku prehladnejsie a k veci!Inac co tu vsetci riesia tu nalepku vzadu pod svetlom tak moj typ je, ze je tam poskodeny lak a je to nou prekryte.
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime13/4/2009, 21:28

jukinooo napísal:
to co sa na tomto klube deje.........no proste nechapem a len sa smejem Very Happy Nie ze sa tu konemtuju kraviny ale nechapem ako niekto moze pisat do projektov veci typu: "vcera som ta videl tam a tam bol si to ty?" alebo "dnes sa zastavim a nieco ti prinesiem".... podla mna na to sluzi taka vec ze SUKROMNA SPRAVA. Mal by tu byt asi nejaky admin co by to trosku preriedil..... (pls nevie niekto ako sa tu da zmazat account?) ....sory za tuto OT ale snad si aspon niekto vstupi do svedomia v tom co kde pisat a bude toto forum trosku prehladnejsie a k veci!Inac co tu vsetci riesia tu nalepku vzadu pod svetlom tak moj typ je, ze je tam poskodeny lak a je to nou prekryte.

kazdy tu ma svoju galeriu a vo svojej galerii si moze majitel tej dotycnej galerie pisat co chce a skym chce,pokym majitelovi tej dotycnej galerie nevadia prispevky,co mne ako moderatorovi moze nahlasit,tak to automaticky nevadi ani mne,resp.pokial sa tu neporusuju pravidla prispievania.toto nieje vw-club! dik za pochopenie a budem velmi rad ked tu predstavis svoje vento,ktore sem tam na ceskom vw-clube sledujem :-)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
jukinooo
Autoškolák
Autoškolák
jukinooo

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime13/4/2009, 21:31

mato88 napísal:
jukinooo napísal:

kazdy tu ma svoju galeriu a vo svojej galerii si moze majitel tej dotycnej galerie pisat co chce a skym chce,pokym majitelovi tej dotycnej galerie nevadia prispevky,co mne ako moderatorovi moze nahlasit,tak to automaticky nevadi ani mne,resp.pokial sa tu neporusuju pravidla prispievania.toto nieje vw-club! dik za pochopenie a budem velmi rad ked tu predstavis svoje vento,ktore sem tam na ceskomvw-clube sledujem :-)
je to golf Wink ...u nas sa hovori: "nikdy never cumaku" Very Happy 
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime13/4/2009, 21:32

ale nerobil si nahodou vento?!? sak aj moje je golf
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
jukinooo
Autoškolák
Autoškolák
jukinooo

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime13/4/2009, 21:35

mato88 napísal:
ale nerobil si nahodou vento?!? sak aj moje je golf
golf, golf, golf, golf, golf....... Very Happy naco za sebou tahat velky kufor a kila naviac ked sa da aj z golfa spravit vento ale bez kufra :)vento sa snazi robit bracho tak si si to asi pomylil...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: moja cerešnička vymenena za opla   moja cerešnička vymenena za opla - Stránka 19 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

moja cerešnička vymenena za opla
Návrat hore 
Strana 19 z 22Choď na stránku : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: