VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

chlapi co poviete na moju hudbu??

Goto down 
+17
rado3
Scarp
skrone
vwzefo
ptan.666
SPIKEBOY
Sharkygolf
remco
marceloo
Lucko
kazatel
spider-wifi
mato88
tono55
OverGo
pepo444
zuzko
21 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
WENTAS
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 15.04.2009
Počet príspevkov : 15
Auto : vw vento 1.9 TD

chlapi co poviete na moju hudbu?? - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: chlapi co poviete na moju hudbu??   chlapi co poviete na moju hudbu?? - Stránka 3 Icon_minitime15/4/2009, 20:29

no ked si mi tak to napisal .....jasne že treba tahat kable zaleži aky budeš mať vykon ...no zaleži poistka ktora ma byť čo najbližšie ku baterke a dva x kostra ked idem dalej ked si vypočitaš kolko watov ti pretečie tak si daš hrubku kabla a musi byť aj - rovnake ho priemeru .....a samozrejme tlmenie a kvalitne repro .zosik.wofer

A NEZABUDAJ PRVORADE MUSI BYť KVALITNA BATERKA A KABELAŽ A TLMENIE a potom ide ostatok

a nie rezonujuce plechy,ruka vonku a kyvať hlavou že mi dobre hra......

vieš načo služi kapik?ked vieš tak ho nepotrebuješ lebo maš kvalitnu baterku a kabelaž !!!
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: chlapi co poviete na moju hudbu??   chlapi co poviete na moju hudbu?? - Stránka 3 Icon_minitime15/4/2009, 21:45

ja mam kable dobre len tu baterku musim zohnat no zatial niesu peniaze na taky spas Crying or Very sad
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: chlapi co poviete na moju hudbu??   chlapi co poviete na moju hudbu?? - Stránka 3 Icon_minitime15/4/2009, 21:56

ja riesim teraz gelovu,exide,kapik viem na co sluzi,mam strieborne kable a aj tak ho do auta dam,stal ma 9litrov,kvalita je kvalita
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
WENTAS
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: chlapi co poviete na moju hudbu??   chlapi co poviete na moju hudbu?? - Stránka 3 Icon_minitime15/4/2009, 22:03

tak tu maš za slušne prachy dobru baterku ...za malo penez vela kvality

74a cca 310e unas v obchode ju maju

http://www.exide.sk/sk/

aked niečo kvalitnejšie OPTIMA ALEBO ODYSSEA,,,,,,,,,

optima www.soundcar.sk tyto bi ju vedeli zohnať

http://www.prohifi.cz/autobaterie/autobaterie?vyrobce=odyssey
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: chlapi co poviete na moju hudbu??   chlapi co poviete na moju hudbu?? - Stránka 3 Icon_minitime24/4/2009, 21:46

uz je klasika dal som spat pajac a dava to ine sajby aj baterku som si ako taku zohnal Wink
chlapi co poviete na moju hudbu?? - Stránka 3 Img1877800x533b
Návrat hore Goto down
WENTAS
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: chlapi co poviete na moju hudbu??   chlapi co poviete na moju hudbu?? - Stránka 3 Icon_minitime26/4/2009, 22:25

mato88 napísal:
ja riesim teraz gelovu,exide,kapik viem na co sluzi,mam strieborne kable a aj tak ho do auta dam,stal ma 9litrov,kvalita je kvalita

no ked chceš kupiť ešte lacnejšiu baterku exide tak chod do madarska teraz tam vyjde 74amp na 69,71 e cca 2100sk!!!!

no že maš strieborne kable tak to neznamena že su kvalitne..na farbe nezaleži!!!! ale zaleži ako su chranene a ako su zvynute a z akeho materialu
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male
Vek : 31
Registrácia : 14.06.2009
Počet príspevkov : 175
Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla

OdoslaťPredmet: Re: chlapi co poviete na moju hudbu??   chlapi co poviete na moju hudbu?? - Stránka 3 Icon_minitime14/2/2010, 22:54

hah no teraz to čítam Smile ... ten pioneer woofer skončil umna a som nanho hrdý Very Happy ... teraz sa mi trafil ešte jeden presne taký istý model tak pomaly skladujem pod posteľ  a vlete ešte dokupim nejake dva poriadne monobloky atd atd a idem sa vyhravať s laminatom Smile
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: chlapi co poviete na moju hudbu??   chlapi co poviete na moju hudbu?? - Stránka 3 Icon_minitime15/2/2010, 09:16

WENTAS napísal:
mato88 napísal:

no ked chceš kupiť ešte lacnejšiu baterku exide tak chod do madarska teraz tam vyjde 74amp na 69,71 e cca 2100sk!!!!

no že maš strieborne kable tak to neznamena že su kvalitne..na farbe nezaleži!!!! ale zaleži ako su chranene a ako su zvynute a z akeho materialu

tu nejde o farbu ale o primes do medi,ja nehovorim o kabloch za kurunu padesiat,ale o kabloch od audison connection,a myslel som baterku gelovu,tu nekupis ani v madarsku za to co si pisal,trosku si v inom leveli
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Champion
Vodič
Vodič
Champion

Male
Vek : 48
Registrácia : 26.08.2009
Počet príspevkov : 228
Auto : VW GOLF IV

OdoslaťPredmet: Re: chlapi co poviete na moju hudbu??   chlapi co poviete na moju hudbu?? - Stránka 3 Icon_minitime20/2/2010, 23:48

vac fotiek na http://www.go4sound.sk/?page=gallery&gallery=793

chlapi co poviete na moju hudbu?? - Stránka 3 39
Návrat hore Goto down
http://www.go4sound.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: chlapi co poviete na moju hudbu??   chlapi co poviete na moju hudbu?? - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

chlapi co poviete na moju hudbu??
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» co poviete na moju novu cicu:o)
» Co poviete na tieto repraky?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: INÉ :: AutoHifi-
Prejdi na: