VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Modre svetla na parkovackach

Goto down 
+3
dazo
misobelko
Marshall_G_IV
7 posters
AutorSpráva
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

Modre svetla na parkovackach Empty
OdoslaťPredmet: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime2/9/2008, 15:59

Co myslite budu tym panom v zelenych ciapkach v zahranici vadit modre svetla co mam v parkovackach? Surprised) Lebo idem dnes do Talianska tak ci to mam vymenit,alebo im to nevadi... Cool
Návrat hore Goto down
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male
Vek : 42
Registrácia : 28.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : golf

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime2/9/2008, 16:00

Vyhod to von, aj tak to uz neni in. Myslim ze Philips robi parkovacky aj s xenon efektom, tak to vymen za take...
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime2/9/2008, 16:13

pokial viem modre svetla su zakazane ak to je inak nech ma opravia a aj tak to je davno out tak ci onak vyhodit... este si pamatam ked som bol na strednej bez papierov tak kazdy ooo modre svetla ale to su uz rocky do zadu Very Happy
Návrat hore Goto down
dazo
Autoškolák
Autoškolák
dazo

Male
Vek : 39
Registrácia : 20.07.2008
Počet príspevkov : 90
Auto : VW Golf III, 1,6

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime2/9/2008, 16:24

ja momentálne používam modre žiarovky i parkovačky v prednych svetlách Smile ale svieti mi to na bielo Smile a tak isto i zadne smerovky na modro a svietia na oranžovo. Takže to neriešim.
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t1385.htm
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime2/9/2008, 16:26

dazo napísal:
ja momentálne používam modre žiarovky i parkovačky v prednych svetlách Smile ale svieti mi to na bielo Smile a tak isto i zadne smerovky na modro a svietia na oranžovo. Takže to neriešim.

ale ty mozes Very Happy teba fizli riesia za ine srandy Very Happy ze tri priestupky naraz
Návrat hore Goto down
dazo
Autoškolák
Autoškolák
dazo

Male
Registrácia : 20.07.2008
Počet príspevkov : 90
Auto : VW Golf III, 1,6

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime2/9/2008, 16:39

tak to je pravda ked ma chytia tak 2ku ale viacero priestupkov Smile i tak sa mi to oplatilo Smile
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t1385.htm
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime2/9/2008, 19:24

Ale ja som sa pytal ci je to povoleneee, nie ci je to IN. Dik.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime2/9/2008, 19:28

hned hore som ti napisal ze je to zakazane
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime2/9/2008, 22:05

ja som to mal na G2 tiez ked som isiel do talianska a nechceli ma pustit,koli modrim parkovackam. Nakoniec sa zlutovali a pustili ma, naspat som vypol svetla na ten kusok, bolo to cez den... Very Happy
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime2/9/2008, 22:58

uz som ich radsej prehodil na biele;) aj ked by som mal ist cez den, bo vyrazam o 04:00, ale istota je istota Smile potom ich zasa nas5 nahodim Wink slovenskym policajtom to nevadi, ked mi chodili minule okolo auta lebo uz si nemali co najst tak skumali,skumali a nakoniec hovoria "tie modre parkovacky?" ja som bol ticho a pomyslel som si ze dobre suu cooo Smile a nechali to tak Smile
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime3/9/2008, 09:44

modre parkovacky a podobne hovadiny uz vysli z mody....to sa hodi tak 16 rocnym chlapcom na skodofky...Smile
Návrat hore Goto down
baxo
Vodič
Vodič
baxo

Male
Registrácia : 07.07.2008
Počet príspevkov : 286
Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime3/9/2008, 10:45

ivco85 napísal:
modre parkovacky a podobne hovadiny uz vysli z mody....to sa hodi tak 16 rocnym chlapcom na skodofky...Smile

aj skodovky uz vysli z mody.
teraz su v mode zlte stretavacky...

ale kaslat na to co je in, a co je v mode, kazdy si spravi auto tak ako sa jemu paci! a co? nektorym sa auto paci ked vyzera ako vianocny stromcek. a ma tie diodove plasice zvery na maske, na stieracoch, na vetrakoch a aj na streche! jeho vec.

chalan ma modre parkovacky, zjevne nie koli tomu ze pred 4-6rokmi to bolo in, ale preto ze jemu sa to paci. folie tiez uz niesu in. ani vyfuky s priemerom vecsim ako 100mm ani mat zadne kolesa ineho rozmeru ako predne, a co vsetko uz nieje in, povedzte...

ale do talianska by som dal obycajne biele Wink
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime3/9/2008, 11:12

viete co je teraz IN? HID SADY Very Happy tak podme si pekne vsetci objednat nech maju z nas policajti radost.
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime22/3/2009, 09:19

ivco85 napísal:

tak tak kua, na skodovke som ich mal 10 rokov dozadu, vtedy to bolo IN.
ale fizli daju pokutu za tie modre stretavacky v pohode
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime22/3/2009, 09:57

Lucko napísal:
viete co je teraz IN? HID SADY Very Happy tak podme si pekne vsetci objednat nech maju z nas policajti radost.
co tak 12000K HID sadu do parkovaciek..to bude kraaaasne modreeeee... Razz
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime22/3/2009, 12:14

Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Modre svetla na parkovackach   Modre svetla na parkovackach Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Modre svetla na parkovackach
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Svetla
» SVETLA
» Nastavenie prednych svetlometov
» Svetla

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: