joe vantara Začiatočník
Registrácia : 02.03.2008 Počet príspevkov : 26
| Predmet: Nefunkčné vyhrievané sedačky 1/9/2008, 06:31 | |
| Zdravím Vás.Viete my prosím vas niekto poradit prečo my nevyhrievajú sedačky?Poistky som už pozeral. | |
|
455BI Pretekár
Vek : 46 Registrácia : 29.04.2008 Počet príspevkov : 437 Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw Bydlisko : KE-okolie
| Predmet: Re: Nefunkčné vyhrievané sedačky 1/9/2008, 09:39 | |
| - tdk napísal:
mal som ten isty problem co ty len so soferovou sedackou. Na 90% to bude preruseny kablik v decke. Nie je to problem opravit, opravil som si to sam. V servise len tak pre zaujimavost som sa opytal na opravu tak mi povedali myslim ze 4000(mam polosporty vyhrievane, chceli tam menit pol sedacky ))
Tak som to rozobral tu sedacku a bolo to pekne vidiet kde je ta decka prehoreta, to miesto bolo cierne. Kamos mi to stlacil takou spojkou dokopy, zaizoloval som to poskladal a zatial spokojnost...2 hodky prace....f.ck off aj cely autorizovany servis s ich vymenou sedacky:)))
tu mas postup ak by si chcel http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31168&hl=sedacka S tými vyhr. sedačkami asi všetci máme problém... | |
|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Nefunkčné vyhrievané sedačky 1/9/2008, 15:04 | |
| najskor bude problem vo vyhrievacom elemente (decke) |
|
joe vantara Začiatočník
Registrácia : 02.03.2008 Počet príspevkov : 26
| Predmet: Re: Nefunkčné vyhrievané sedačky 26/10/2008, 12:01 | |
| Zdravicko.Chcem sa este spytat.Prisiel som na to ze mi hreju,ale strasne neskoro.Asi po 200 km zacnu byt horuce.Viete mi v tom niekto poradit čo s tym? | |
|
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: Nefunkčné vyhrievané sedačky 26/10/2008, 12:24 | |
| skús skontrolovať pod sedačkou konektor či nemáš uvoľnený alebo zlý kontakt a aké napätie tam ide ale ja si myslím že to bude predsa len dečka a ked sa trošku pomrvíš tak spojíš a trošku hreje a ked to vychladne tak zase nie.
Treba merať a ked tak odpoj sedačku a pripoj napätie na konektor bez ovládača a mala by hriať naplno
Tu máš nejaký popis čo je kam zapojené a hlavne farby
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=33&t=176&start=70 | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Nefunkčné vyhrievané sedačky | |
| |
|