VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj nastavajuci

Goto down 
+32
Tomik29
gabesz0102
OverGo
tommy7373
speedy1
lupo
sykye
demik32
nikibad
Johny
Kuric
alfonso3006
Boro88
editon GTi
juulia
Ico05
zelo
kruhovy_objazd
Adamec21
tufi
klickop
tono55
zuzko
mato88
Runcajz
SHOFER
ivco85
kazatel
vw5sport
VILKO G1
misobelko
Tomashko
36 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorSpráva
Tomashko
Autoškolák
Autoškolák
Tomashko

Male
Vek : 33
Registrácia : 28.08.2008
Počet príspevkov : 100
Auto : VW Golf III 1.8 ABS

Moj nastavajuci - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime4/8/2009, 13:13

lupo napísal:
Nedaj si vnucovať názory iných,aj keď mne
osobne sa tiež to krídlo moc nepáči na takomto type
karosérie,ale aspoň je tu v klube aj nejaká odlišnosť
a určite si nájde aj svojich priaznivcov bounce
jejda tak ty si to fakt pekne napisal Embarassed ...tak mne sa tam to kridlo fakt ze lubi a budem to auto robit v prvom rade tak ako sa paci mne ....ale zasa si vazim kazdeho kto mi povie svoj nazor Smile
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male
Vek : 31
Registrácia : 14.06.2009
Počet príspevkov : 175
Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime4/8/2009, 15:05

Tomashko napísal:
demik32 napísal:
z vlastnej skusenosti možem poradiť ako spustiť predok a vyzera to ešte lešie ako so športovým podvozkom, stači použiť spružiny z 1,6 , 1,4 a uvidiš ako to bude super Cool majú ľahši motor aspon ja mam TDI a stymi pružinami to bolo super lebo motor je ťažší tak pekne sadne cely predok k zemi
uf tak to ma nenapadlo....tak ale to by bolo skoda vyhadzovat s tade komplet podvozok H&R a davat tam pruziny 1.6 alebo 1.4....lebo aj jazdne vlastnosto su s nim fakt super

to máš pravdu, ale su aj takí ktorí by to chceli mať pekne prizemi a nemajú nejakých zopár stoviek ojo na športový podvozok , tak to môžu vyriešiť aj tak , neni to žiadna cigánska praca len vyhodiť stare a nahodiť druhé, take spružiny zozenieš určite za pár drobných
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime4/8/2009, 16:56

len potom ci to aj tak dobre pruzi...
Návrat hore Goto down
Tomashko
Autoškolák
Autoškolák
Tomashko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime4/8/2009, 17:11

nom takze chlopaci dneska som spavil objav storocia....zdvihol som koberec pod spolujazdcovimi nohami a aha co som nasiel
Moj nastavajuci - Stránka 5 424_DSC00803
Moj nastavajuci - Stránka 5 673_DSC00804
krasa ze ...tak som na tych miestach kde je to najhorsie aj na podlahe z dola olupal sto rocnu vrstvu gumoasfaltu a hadajte co som pod nou nasiel....hrdzu skrs na skrs..keby do tych najhorsich miest stuchnem srobovakom tak mi ces to preleti az von ako cez papier....fakt som zufali netusim co s tym vlastne spravit ....... Sad Sad
Návrat hore Goto down
Johny
Pretekár
Pretekár

Vek : 53
Registrácia : 26.03.2008
Počet príspevkov : 410
Auto : Golf III 1,9D

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime4/8/2009, 19:17

podlaha,lemy zadných blatníkov ,predné blatníky zadné dvere su slabiny G3jek , všetko sa dá urobiť , tie spodné plechy na podlahu predavaju v ACI a rovnejšie časti sa daju vyvariť , veľa zdaru
Návrat hore Goto down
Tomashko
Autoškolák
Autoškolák
Tomashko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime4/8/2009, 19:20

Johny napísal:
podlaha,lemy zadných blatníkov ,predné blatníky zadné dvere su slabiny G3jek , všetko sa dá urobiť , tie spodné plechy na podlahu predavaju v ACI a rovnejšie časti sa daju vyvariť , veľa zdaru
nj budem musiet najst nejakeho borca co mi to spravi lebo toto musi byt do zimy spravene lebo potom by to uz bola fakt totalka
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male
Vek : 31
Registrácia : 14.06.2009
Počet príspevkov : 175
Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime4/8/2009, 20:35

sykye napísal:
len potom ci to aj tak dobre pruzi...

nevem, do konca augusta otestujem, dam vedieť, + foto Smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime5/8/2009, 00:30

okej daj som zvedavy Smile a tomashko vsetko sa predsa da spravit Smile
Návrat hore Goto down
Tomashko
Autoškolák
Autoškolák
Tomashko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime5/8/2009, 00:49

sykye napísal:
okej daj som zvedavy Smile a tomashko vsetko sa predsa da spravit Smile
jo jo sak da ale zasa zbytocne peniaze v cudu co mohli byt v niecom inom a ked si predstavim ze zasa cey interier vyhadzovat von koberec z podlahy tak mi az zle prichadza
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime5/8/2009, 12:15

tak ak to chces mat v poriadku treba to spravit. o to lepsi pocit ked to budes mat hotove Smile
Návrat hore Goto down
Tomashko
Autoškolák
Autoškolák
Tomashko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime5/8/2009, 12:28

sykye napísal:
tak ak to chces mat v poriadku treba to spravit. o to lepsi pocit ked to budes mat hotove Smile
hehe to hej budem potom frajer navonany Very Happy Very Happy hehe....lebo takymto systemo by som zachvilu brzdil ako Flinstonovci nohami Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime5/8/2009, 12:33

no to ja si myslim ze viaceri z nas...
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime5/8/2009, 12:47

no okolo tých gumičiek to zhnije na každom G3
Návrat hore Goto down
Tomashko
Autoškolák
Autoškolák
Tomashko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime5/8/2009, 13:05

sykye napísal:
no to ja si myslim ze viaceri z nas...
nom jak to uz niekto z nas spomilal je to hold slabina G3-jek nom Smile
Návrat hore Goto down
speedy1
Pilot
Pilot
speedy1

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.01.2008
Počet príspevkov : 748
Auto : VW PASSAT 1.9TDI B5.....VW GOLF I 1.6D.....EX..VW GOLF III VARIANT 1.9TDI

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime5/8/2009, 16:30

tak toto vsetko som mal aj ja na mojom drobcovi....podlaha,lemy zadných blatníkov ,predné blatníky zadné dvere vsetko sa davalo do poriadku ale stalo to za to....drobec je ako novi
Návrat hore Goto down
Tomashko
Autoškolák
Autoškolák
Tomashko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime5/8/2009, 16:47

speedy1 napísal:
tak toto vsetko som mal aj ja na mojom drobcovi....podlaha,lemy zadných blatníkov ,predné blatníky zadné dvere vsetko sa davalo do poriadku ale stalo to za to....drobec je ako novi
nj kasnu ja mam ja nanovo spravenu ....ten hnup co mi to robil mi robil aj podvozok a takto to dopadlo .....tak celkom sa bojim co aj tie lemy zacnu casom robit ale zatim su ok Very Happy
Návrat hore Goto down
Tomashko
Autoškolák
Autoškolák
Tomashko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime13/8/2009, 23:37

uf tak konecne som ti budiky dokoncil ... co vam poviemdiody su tam 4 polepy vlastny design.. ja som spokojny dufam ze sa bude aj vam pacit Smile
Moj nastavajuci - Stránka 5 401_DSC00817
aaaaa este sa vam chcem pochvali ze uz mi konecne dosli aj prahy tak sa ide silno riesit vyvaranie tej hnilej podlahy a kusku podbehu ..zatial len tak na oko nasadene miestami visia je to len tak aby som mal prdstavu ako to bude vizerat zhruba
Moj nastavajuci - Stránka 5 931_DSC00815
aa este som sa zaabudol pochvalit z mojo stvrdennou robotou ... trosku som si skraslova motorcek Very Happy
URL=http://www.jpeg.cz/view-250_DSC00823.jpg.html]Moj nastavajuci - Stránka 5 250_DSC00823[/URL]
PS: casom chystam aj rozperu na tlmice
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime14/8/2009, 10:53

pocuvaj ty sa nezdas Smile makas paradne... tie budiky su fajnotka a hlavne ze sa pacia tebe.. nemas otackomer? a ozaj jak si robil to podsvietenie toho displayu kde ukazuje najazdene kilometre? ci podla toho navodu?.. drzim prsty v dalsej robote
Návrat hore Goto down
Tomashko
Autoškolák
Autoškolák
Tomashko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime14/8/2009, 19:07

sykye napísal:
pocuvaj ty sa nezdas Smile makas paradne... tie budiky su fajnotka a hlavne ze sa pacia tebe.. nemas otackomer? a ozaj jak si robil to podsvietenie toho displayu kde ukazuje najazdene kilometre? ci podla toho navodu?.. drzim prsty v dalsej robote
otackomer mam ale nie v orig budikoch ale ako samostatny budik na pristrojovke Smile..a ten display tam som skratka vybral tu origos zelenu foliu co tam bola a fukol som tam cervenu Smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime14/8/2009, 23:09

mozes urobit foto toho otackomeru? teda rak komplexne zo zadneho sedadla  Smile ak nezabudnes hod to potom sem dik
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj nastavajuci   Moj nastavajuci - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj nastavajuci
Návrat hore 
Strana 5 z 9Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: