VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problem so zamkom

Goto down 
+2
mato500
Ludevide
6 posters
AutorSpráva
Ludevide
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 43
Registrácia : 04.04.2008
Počet príspevkov : 25
Auto : VW Golf IV 66kW 1,9 TDI

Problem so zamkom Empty
OdoslaťPredmet: Problem so zamkom   Problem so zamkom Icon_minitime28/8/2008, 13:05

Ahojte, vcera sa mi stalo co doteraz nikdy. Siel som odomknut Golfa ale kluc sa mi neotocil o 45 stupnou ale az o 90 dvere sa mi sice odomkli ale s nimi sa mi otvorili aj vsetky okna. Nemam dialkove ani alarm. A uz to tak robi stale. Klucik mi uz nevracia spat ale ostava v tej polohe. Nevieta mi s tym niekto pomoct?
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 730
Auto : Golf IV TDI AJM

Problem so zamkom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so zamkom   Problem so zamkom Icon_minitime28/8/2008, 13:27

robi ti to aj na spolujazdcovej strane???
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

Problem so zamkom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so zamkom   Problem so zamkom Icon_minitime28/8/2008, 14:53

Ludevide napísal:
Ahojte, vcera sa mi stalo co doteraz nikdy. Siel som odomknut Golfa ale kluc sa mi neotocil o 45 stupnou ale az o 90 dvere sa mi sice odomkli ale s nimi sa mi otvorili aj vsetky okna. Nemam dialkove ani alarm. A uz to tak robi stale. Klucik mi uz nevracia spat ale ostava v tej polohe. Nevieta mi s tym niekto pomoct?
Bud bude zaoxydovana vlozka zamku a pruzina to nevladze vratit alebo prdla pruzina. To otvaranie okien aale aj ich zatvaranie uplne normalne u VW aj bez dialkoveho.
Vybrat vlozku, skontrolovat a vycistit a namazat a musi to chodit...pripadne nejaku prizinu by som mal mat doma ked by tvoja bola kaput.
Návrat hore Goto down
Ludevide
Začiatočník
Začiatočník

Male

Problem so zamkom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so zamkom   Problem so zamkom Icon_minitime28/8/2008, 14:55

na spolujazdcovej strane to nerobi
Návrat hore Goto down
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male
Vek : 42
Registrácia : 28.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : golf

Problem so zamkom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so zamkom   Problem so zamkom Icon_minitime28/8/2008, 21:13

Nepokusal sa ho niekto nasilim otvoriť? Niečo podobne sa stalo bývalému šéfovi na felicii
Návrat hore Goto down
Ludevide
Začiatočník
Začiatočník

Male

Problem so zamkom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so zamkom   Problem so zamkom Icon_minitime28/8/2008, 23:54

prave toho sa obavam
Návrat hore Goto down
Ludevide
Začiatočník
Začiatočník

Male

Problem so zamkom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so zamkom   Problem so zamkom Icon_minitime11/9/2008, 11:34

citácia :
Bud bude zaoxydovana vlozka zamku a pruzina to nevladze vratit alebo prdla pruzina. To otvaranie okien aale aj ich zatvaranie uplne normalne u VW aj bez dialkoveho.
Vybrat vlozku, skontrolovat a vycistit a namazat a musi to chodit...pripadne nejaku prizinu by som mal mat doma ked by tvoja bola kaput.

Ta pruzina je priamo vo vlozke? Je nejaky navod ako rozobrat tu vlozku? Nechcem ju rozobrat a uz ju nedam dokopy.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Problem so zamkom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so zamkom   Problem so zamkom Icon_minitime5/10/2008, 23:01

Ludevide napísal:
citácia :

Ta pruzina je priamo vo vlozke? Je nejaky navod ako rozobrat tu vlozku? Nechcem ju rozobrat a uz ju nedam dokopy.
Ak to je este treba tak v prebehu tyzdna spravim foto serial na rozobratie vlozky zamku:)
Návrat hore Goto down
Ludevide
Začiatočník
Začiatočník

Male

Problem so zamkom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so zamkom   Problem so zamkom Icon_minitime6/10/2008, 09:21

To by bolo super. Bol by som ti velmi vdacny.
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

Problem so zamkom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so zamkom   Problem so zamkom Icon_minitime6/10/2008, 10:00

baciluss napísal:

Ak to je este treba tak v prebehu tyzdna spravim foto serial na rozobratie vlozky zamku:)

To by sa aj mne hodilo. Si poklad ! I love you
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Problem so zamkom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so zamkom   Problem so zamkom Icon_minitime6/10/2008, 17:29

let's FAQ Laughing Wink
Návrat hore Goto down
andy65
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 13.10.2008
Počet príspevkov : 8

Problem so zamkom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so zamkom   Problem so zamkom Icon_minitime13/10/2008, 10:26

Mám podobný problém s centrálom:1. Taktiež kľúč v zámkach sa mi otáča okolo 360 stup., neodomknem ani nezamknem dvere. 2.Keď zamknem auto z vnútra tlač. na dverách, tak okrem dverí kufra zamknem všetky ale na vodičových dverách štuplík ihned vyskočí späť,čiže sa okamžite odomknú. Vo dverách kufra nepočuť žiaden zvuk- cvakanie centrálu akoby do nich nešla žiadna ,,šťava". 3. Skúšal som otvárať postupne jednotl. dvere a odsledoval som inter. osvetlenie:nezažlo sa pri otvorení šoféer. a kufr. dverí. Nejaké odpovede som už vyčítal na fóre asi sú v predeli aj zámky aj mikrospínače... čo vy nato, dikes za rady. VW4, r.v. 98 TDI 66kW.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

Problem so zamkom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so zamkom   Problem so zamkom Icon_minitime13/10/2008, 15:02

andy65 napísal:
Mám podobný problém s centrálom:1. Taktiež kľúč v zámkach sa mi otáča okolo 360 stup., neodomknem ani nezamknem dvere. 2.Keď zamknem auto z vnútra tlač. na dverách, tak okrem dverí kufra zamknem všetky ale na vodičových dverách štuplík ihned vyskočí späť,čiže sa okamžite odomknú. Vo dverách kufra nepočuť žiaden zvuk- cvakanie centrálu akoby do nich nešla žiadna ,,šťava". 3. Skúšal som otvárať postupne jednotl. dvere a odsledoval som inter. osvetlenie:nezažlo sa pri otvorení šoféer. a kufr. dverí. Nejaké odpovede som už vyčítal na fóre asi sú v predeli aj zámky aj mikrospínače... čo vy nato, dikes za rady. VW4, r.v. 98 TDI 66kW.
Tak treba pokracovat....vymontovat, rozobrat a opravit...A oba yamky vo dverach sa ti tocia o 360??? Je mozne ze tam uz niekto robil nejaku modifikaciu.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Problem so zamkom Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so zamkom   Problem so zamkom Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Problem so zamkom
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problem..
» problem s ABS
» problem s ABS
» mam problem

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: