VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba

Goto down 
+10
boraTDI
tdk
kruhovy_objazd
ivco85
tono55
Lucko
apophis
marco
Rusnack
[KTK]_petuldo
14 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorSpráva
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 16:40

boraTDI:to je pravda...typkov typu HTP co si opisoval mam najradsej...kamikadze style
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 16:53

vieš čo je na tom najlepšie že stále sa vytočí moja frajerka viacej ako ja a nadáva ako pohan, niekedy to viem pochopiť ale niekedy nie hlavne ked idem z BA na senec po diaľnici tak toľko dementov čo stretávam dennodenne sa asi nenájde nikde na svete , všetci v ľavom pruhu a ked chceš obehnúť (čo obieham stále) tak jedine v pravom lebo tam ide zopár pomalých aút a medzi nimi sú dosť veľké medzery takže je to v pohode
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 17:17

ten 170 PS ARL, co si chcel vediet je v seate leon top sport. zaklad 150PS, ak neboli ARLka v leonoch inak nastavene. zdalo sa mu, ze to akosi slabsie taha, tak sme boli testovat, ako tlaci turbo. ale ako som predpokladal, iba si zvykol na auto, turbo tlacilo dobre Smile
nedavno som mu zohnal do zadu brzdy z octavie RS, tak aj tie sme testovali. a veru je to lepsie.
len ho mrzi, ze to nieje 4motion, pri tom vykone by to uz vraj chcelo.
inak to je iny manik, na jeho styl jazdy sa nechytam, toto by som ja nedokazal Smile

ohladom tych htp a fabii vseobecne mozem len suhlasit, mam rovnake skusenosti.
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 17:26

no jo....ja sice nemam formulu, proti vasim vyladenym karam caj, ale predsalen aspon trochu to zabere ked treba, no neodvazim sa ani polovicne kusky ako ty sviatocni borci s celou rodinkouv novej fabke,renaltiku a podobne affraid
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 17:44

Ten leon top sport má presne ten istý motor čo ja tuším ale ked má ARL tak aj turbo by mal mať ARL(GT1749VA) ? tak prečo nové ?

No na ten výkon aj mne by pomohol haldex ale vtedy nebolo a bol som rád že som zohnal toto no môžem povedať že som si strašne zvykol na 4motion a ked som kúpil golfa normálne som mal strach jazdiť do zákrut tak ako na bore hned vynášalo zadok a bora sedela ako prikovaná

ešte naťahujem na youtube jedno video ked som mal boru a fičali sme hore pezinskou babou trvá to už večnosť ale dúfam že čoskoro bude
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 17:59

heh daj vediet ked bude....rad checknem
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 18:04

tak som sa dopracoval

Ten komentár si nevšímajte kámoš rád komentuje a išli sme s celodennej akcie dance

Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 684
Auto : 335i coupe

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 18:06

VB je 150tka Wink
Návrat hore Goto down
http://www.metal-finish.sk
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 18:08

máš pravdu ,vždy sa mi to pletie Embarassed
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 18:11

heh ta avia s tymi trubkami cisto namet na final destination Smile
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 18:13

dobre vypalovacky ti tam hrali Twisted Evil
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 18:14

stará klasika ved to je z pred dvoch či troch rokov to video :race: a to sme boli 4-ja v aute
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 18:17

jj neverending klassics Very Happy
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 18:19

môžem ti doniesť ked chceš niekde ich mám ved 90roky boli asi the best všeko potom už je len remake väčšinou

tu máš jeden zaujímavý album z môjho mládí
citácia :
http://www.warezky.sk/download-hudba/dream-dance-vol-05-t2514.html
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 18:49

boraTDI napísal:
Ten leon top sport má presne ten istý motor čo ja tuším ale ked má ARL tak aj turbo by mal mať ARL(GT1749VA) ? tak prečo nové ?

No na ten výkon aj mne by pomohol haldex ale vtedy nebolo a bol som rád že som zohnal toto no môžem povedať že som si strašne zvykol na 4motion a ked som kúpil golfa normálne som mal strach jazdiť do zákrut tak ako na bore hned vynášalo zadok a bora sedela ako prikovaná

ešte naťahujem na youtube jedno video ked som mal boru a fičali sme hore pezinskou babou trvá to už večnosť ale dúfam že čoskoro bude

ale on nema nove turbo, len sme merali ako to tlaci, lebo je to auto vraj akesi slabsie. ale tlacilo dobre, iba si na to chalan zvykol Smile meral mu to dalsi chalanisko, on sa v diagnostike celkom vyzna, nie ako ja Smile ved Ty mas motor ARL, nie? mal by tam byt presne ten isty co mas Ty.

ja som tiez s haldexom spokojny. ale nemozem porovnat, lebo ja som golfa s prednym nahonom nemal.
iba rozmyslam na tou inou RJ haldexu, co sa vymiena pre sportove ucely (hlavne do R32 sa dava). aj v brs maju nieco take v ponuke a v USA je to tusim oblubene (neviem ci hks to nerobi). ale este nemam vela info o tom zistenych, tak to len taka tema, co chcem niekedy riesit Smile

videjko pekne, len nechceli piskat gumy Smile
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 19:00

na 4kolke ked písakjú gumy tak už je zle , takže čím menej tým lepšie ale zase sedela ako prikovaná tu je ešte jedno posledné https://www.dailymotion.com/relevance/search/moja%2Bbora/video/x1fyeq_bora-na-svadbe_auto
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 19:08

ved to bol vtip a uznanie, ze to drzalo a nechcelo piskat Wink

nadherna borka, fakt je jej skoda Sad
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 20:04

ale ked sa podarí predať toto tak bude zase bora a možno aj v kombajne bounce
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 20:18

no tak ale aj crazy frog je paradny. aj keby sa nepodarilo predat, tak si frajer Wink
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime3/1/2009, 20:20

no ved ja sa neponáhľam viem že autíčko ide ako hodinky , postaral som sa teraz o komplet čapy silenbloky a stabi tyčky , zadné silenbloky a iné potrebné aj nepotrebné veci a dostáva tuším viac lásky ako moja frajerka ktorá mi to dáva tiež najavo Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba   Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Golf IV 1,8 turbo - výkon/spotreba
Návrat hore 
Strana 2 z 4Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» vykon/spotreba
» Golf 4 TDi 110k velka spotreba?
» velka spotreba,nizky vykon (auto v tunningu)
» 1,4 16v, vykon velmi klesol, spotreba stupla, na emisnej hodnota HC nad normal
» Spotreba Golf IV 1.6 16v 10 litrou po meste ano ci nie???

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: