VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

koncovka výfuku

Goto down 
+4
spd001
zuzko
rallyman
Baty
8 posters
AutorSpráva
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male
Vek : 39
Registrácia : 26.08.2007
Počet príspevkov : 481
Auto : vw golf 2 1,8i

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime11/9/2007, 15:28

nechcem investovať velke prachy do výfuku, ani sa opltat so zelenými, tak som bol pozriet koncovky v obchodáku, aj na autách som si všímal. Kurnik, to su všetky take krátke??? ved to vidno ešte povodny vyfuk ( a to sa nemusim zohýnať) mne sa to nepáči a neviem či by som si tym na zraze( ak sa odvážim na nejaky ist) nezrobil hanbu. aky mate na to názor???
Návrat hore Goto down
rallyman
Vodič
Vodič
rallyman

Male
Vek : 36
Registrácia : 06.07.2007
Počet príspevkov : 168
Auto : Golf II GTi 1.8 16V PL

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: Re: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime11/9/2007, 21:40

ono na zraze sa aj komplet vyfuk da kupiť pomerne lacno oproti cenám čo sú v normálnych obchodoch, a čo sa týka koncoviek ja mám napr 2 dokonca este aj nerovnakej velkosti no ved uvidim ako to bude vyzerať a či sa mi to bude páčiť, z ostatnými si hlavu nerob hlavne aby sa to páčilo tebe ved to je TVOJE auto I love you
Návrat hore Goto down
http://vwracing.ic.cz
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: Re: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime11/9/2007, 22:16

hej, da sa ale potom s polišmi sa šmolkovať, vieš, ja ich moc nechcem nejako provokovať, resp. dráždit. nejaky brutal zvuk by ma prim vystrkoval z radu, aj podložky som vyhodil, neviem či clonu na prednom skle nestrhnem. nevieš o nejakej stranke kde maju dlhšie koncovky??? to ti poliši nič nemožu na koncovku, nie???
Návrat hore Goto down
rallyman
Vodič
Vodič
rallyman

Male
Vek : 36
Registrácia : 06.07.2007
Počet príspevkov : 168
Auto : Golf II GTi 1.8 16V PL

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: Re: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime11/9/2007, 22:18

ked máš na nej atest 8SD alebo TUV tak nič nezmôžu Wink
Návrat hore Goto down
http://vwracing.ic.cz
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: Re: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime11/9/2007, 22:20

ja myslel že na koncovky nič netreba, tak dikkk.
Návrat hore Goto down
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: Re: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime11/9/2007, 22:26

rallyman - nejaku stranku na vyfuky??? a z tej elekt. - mrkni do interieru, mam tam temu
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: Re: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime4/2/2008, 19:01

zalezi na ake auto a kolko chces investovat ja som bol na zraze a vyfuk ma tam vysiel 1500 korun ja si myslim ze je to badatel za vyfuk nejaka namakana koncovka ta vyjde na 1000 tak nerozmyslaj daj vyfuk a mas po probleme

81shark napísal:
nechcem investovať velke prachy do výfuku, ani sa opltat so zelenými, tak som bol pozriet koncovky v obchodáku, aj na autách som si všímal. Kurnik, to su všetky take krátke??? ved to vidno ešte povodny vyfuk ( a to sa nemusim zohýnať) mne sa to nepáči a neviem či by som si tym na zraze( ak sa odvážim na nejaky ist) nezrobil hanbu. aky mate na to názor???
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: Re: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime4/2/2008, 19:04

ja mam vyfuk a sportovy filter a z policajtami si hlavu nerobim bo ked jazdis normalne tak preco by ta mali za nieco buzerovat ked naschval nevrieskas tym vyfukom mne to robi trochu kvalitny hluk ale aj ked ma polisi stavili tak vzdy som len fukal a povedali ze pekne auto a dovi tot vse

81shark napísal:
hej, da sa ale potom s polišmi sa šmolkovať, vieš, ja ich moc nechcem nejako provokovať, resp. dráždit. nejaky brutal zvuk by ma prim vystrkoval z radu, aj podložky som vyhodil, neviem či clonu na prednom skle nestrhnem. nevieš o nejakej stranke kde maju dlhšie koncovky??? to ti poliši nič nemožu na koncovku, nie???
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male
Vek : 41
Registrácia : 25.10.2007
Počet príspevkov : 402
Auto : ex GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK)

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: Re: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime24/2/2008, 08:31

sme na tom rovnako ja mam tiez sport. vyfuk a filter a pomaly nechodim.cez den mi je jedno aky hluk robim a v noci sa krotim.zaujimave je ze este ani raz nepytali zeleny odomna papiere od vyfuku...
Návrat hore Goto down
LONGI530
Pretekár
Pretekár
LONGI530

Male
Vek : 41
Registrácia : 08.04.2008
Počet príspevkov : 485
Auto : G4 Cabrio 1.6 74kw(AFT),BMW 530D TOURING 142kw

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: Re: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime8/4/2008, 21:10

spd001 napísal:
sme na tom rovnako ja mam tiez sport. vyfuk a filter a pomaly nechodim.cez den mi je jedno aky hluk robim a v noci sa krotim.zaujimave je ze este ani raz nepytali zeleny odomna papiere od vyfuku...

a ty papiere mas ,lebo ujo pred tebou si ich zadovazil Cool Cool
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: certifikat   koncovka výfuku Icon_minitime20/4/2010, 21:23

Serus ak tu mate niekto certifikát na výfuk a môžte ho sem zavesiť budem vďačný. dik koncovka výfuku Icon_biggrin koncovka výfuku Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
flipaaaaa
Začiatočník
Začiatočník
flipaaaaa

Male
Registrácia : 11.04.2010
Počet príspevkov : 27
Auto : GOLF IV 1.6

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: Re: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime19/7/2010, 08:38

Zdravim, tiez uvazujem o koncovke (nasiel som par za par euro) a tiez sa chcem spytat, ci k tomu potrebujem nejake papiere??, alebo ci to potrebujem nahlasit zelenym??
Inak je nejaka norma v dluke, resp. ze koncovka nemoze vytrcat vonku z podnarazniku, alebo kolko mm moze najviac??
Vdaka
Návrat hore Goto down
http://flipaaaaa@gmail.com
pozno
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 44
Registrácia : 10.12.2007
Počet príspevkov : 136
Auto : Golf 2 1,8 GTI 16V PL

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: Re: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime19/7/2010, 10:26

kamarat kupil lacny vyfuk stredny a koncovy diel na gti a huci cele auto.... take smejdy... ale boli za par korun
Návrat hore Goto down
flipaaaaa
Začiatočník
Začiatočník
flipaaaaa

Male

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: Re: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime19/7/2010, 22:07

Tak za kolko je taka koncovka, ja planujem tak za 20 eur, tak neviem .
Mate s tym niekto skusenosti, tiez ma zaujima ako to namontovat, kedze vyfuk na golfiku IV je ohnuty dole, ci je potrebne kupit ohnutu by sa to potom vyrovnalo, alebo ci treba s toho povedneho vyfuku zrezat alebo co, vdaka za rady
Návrat hore Goto down
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: Re: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime21/7/2010, 12:45

kamo, toto sa spytaj na fore Golf IV Arrow

tu si v sekcii golf 2 Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
flipaaaaa
Začiatočník
Začiatočník
flipaaaaa

Male

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: Re: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime21/7/2010, 21:35

aha fakt, sorry
Návrat hore Goto down
Sponsored content

koncovka výfuku Empty
OdoslaťPredmet: Re: koncovka výfuku   koncovka výfuku Icon_minitime

Návrat hore Goto down

koncovka výfuku
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Vymena vyfuku
» Biely dym z vyfuku...

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: